11 van de nepste A&E-shows (9 die maar al te echt zijn)

Inhoudsopgave:

11 van de nepste A&E-shows (9 die maar al te echt zijn)
11 van de nepste A&E-shows (9 die maar al te echt zijn)
Anonim

A&E is net als zoveel andere tv-zenders: een mix van zelfgemaakte uitzendingen en een paar shows of series die ze van andere plaatsen hebben opgepikt. Hoewel ze bepaalde shows, zoals Beyond Scared Straight, naar verschillende streamingsites sturen, blijft de inhoud over het algemeen in de A&E-sfeer. Wanneer hun kanaal is toegewijd om echt te zijn, is het geen verrassing dat mensen de inhoud van dichterbij gaan bekijken. "Zou het echt allemaal echt kunnen zijn?" De kijkers vragen zich af, bladeren door tv-gidsen en bedenken wat ze moeten kijken.

We haten het om de dragers van slecht nieuws te zijn, maar nee. Sommige van deze A&E-shows zijn meer nep dan andere. Maar welke zijn dat? We zijn hier om de waarheid te onthullen.

20 Nep: 60 dagen binnen

Afbeelding
Afbeelding

Deze serie biedt uren en uren entertainment, ervan uitgaande dat jij het type persoon bent dat het rechtssysteem interessant vindt. Helaas is het niet altijd de meest eerlijke. Cheat Sheet vertelt ons dat deze show een paar verschillende rode vlaggen heeft gehad, waaronder het inhuren van een acteur in plaats van een "echt persoon".

19 Fake: Duck Dynasty

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand niets weet van Duck Dynasty, wordt het tijd dat ze de tv aanzetten. Deze show is al eeuwen aan de gang en het is een echt cultureel fenomeen geworden. Hoewel er in het begin wat vragen waren over de vraag of dit een nepshow was, vertelde het interview met GQ ons dat de clan niet helemaal klopt met de manier waarop ze worden afgebeeld.

18 Echt: zo geboren

Afbeelding
Afbeelding

Opstaan uit de tv-sludge die neprealityshows zijn, komt dit hartverwarmende, gepassioneerde stuk. Born This Way volgt mensen met het syndroom van Down terwijl ze projecten, mensen en het leven nastreven. Het is allemaal echt (buiten de montage natuurlijk) en we houden persoonlijk van de manier waarop deze mensen elke dag benaderen.

17 Echt: Hoarders (helaas)

Afbeelding
Afbeelding

Hier is een show waarvan we zouden willen dat die nep was. Helaas is Hoarders een reality-tv-show die maar al te echt is. De mensen en hun huizen (of bergen) spullen komen echt en echt voor in deze afleveringen. Degenen die door de dingen gaan, zijn ook echt en komen echt alle ongelukkige dingen tegen die we zien.

16 Nep: opslagoorlogen

Afbeelding
Afbeelding

Storage Wars is een show voor diegenen die alle opwinding van het zoeken naar schatten willen zonder een van de X-marks-the-spot avonturen. USAToday is vrij open in hun beschrijvingen van hoe en waarom Storage Wars nep was, of "opgetuigd", en het v alt niet te ontkennen. Het bewijs zit in de constructie van de opslagruimtes, evenals de nepveilingen.

15 Real: Dog The Bounty Hunter

Afbeelding
Afbeelding

We dachten altijd dat deze show nep was, dus stel je de verrassing voor die we kregen toen Kiwi Report zei dat de show zo goed als echt is. Het is duidelijk dat er enkele geheimen en drama's zijn die voor de show werden versterkt, maar over het algemeen was de inhoud (hoe schandalig het ook lijkt) eigenlijk allemaal echt!

14 Fake: Shipping Wars

Afbeelding
Afbeelding

Als het eerste dat in je opkwam was: "wie zou er naar een show over het verzenden van spullen kijken", dan ben je serieus niet de enige. Het lijkt een stuk, en geloof ons: dat is omdat het zo is. De show neemt veel vrijheden in beslag en de personages zijn meer verhoogd dan ze echt zijn. Om nog maar te zwijgen van de gebruikelijke herformulering en drama-opbouw die de producenten doen!

13 Nep: buren met voordelen

Afbeelding
Afbeelding

Als het klinkt als iets waarvan je niet wilt dat je jonge kinderen ernaar kijken, ben je waarschijnlijk op de goede weg om erachter te komen waar deze show over gaat. Van mensen die swingen is bekend dat ze de show noemen vanwege de overdreven dramatisering en onnauwkeurige weergave, waardoor deze show stevig in de nepcategorie v alt.

12 Echt: de eerste 48

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen die van politiedrama's houden, bereid je voor op deze hele show. Reality Blurred zegt zelfs dat het echt is, hoewel het duidelijk is bewerkt om in het tv-tijdslot te passen. Voor degenen die het niet weten, volgt The First 48 politieagenten en rechercheurs terwijl ze de eerste 48 uur van een (meestal behoorlijk intense) misdaad doorlopen.

11 Nep: paranormale toestand

Afbeelding
Afbeelding

Sorry, geestenliefhebbers. De manier waarop deze show zichzelf factureert, betekent dat het niet zo eerlijk en echt is als we misschien dachten dat het was. Natuurlijk, het opbouwen van spanning is leuk, en het is goed om af en toe te schrikken, maar Paranormal State is helaas nep. Tenminste, volgens de meesten van ons, niet-gelovigen die er zijn.

10 Nep: 8 minuten

Afbeelding
Afbeelding

We graven ver terug in de archieven voor deze show. 8 Minutes was een kortlopende serie waarin een predikant 8 minuten de tijd had om te proberen de levens van verschillende down-and-out mensen te veranderen, meestal werkzaam in het vak 'betaald gezelschap'. Onnodig te zeggen dat het zeker niet zo echt (of zo gevoelig) was als sommige van de andere shows die A&E heeft gedaan.

9 Echt: Live PD

Afbeelding
Afbeelding

IndieWire verzekert ons dat Live PD echt is, en eerlijk gezegd zijn we niet verrast. Live PD is een show die de echte politie volgt terwijl ze daadwerkelijk aan het bellen zijn, en het is de perfecte mix van drama, spanning en dingen uit het echte leven. We zijn altijd verrast wanneer de politieshows realiteit zijn, omdat ze vaak zo dramatisch zijn; misschien bewijst dat dat het leven echt vreemder is dan fictie.

8 Nep: American Hoggers

Afbeelding
Afbeelding

Serieus, dacht iemand dat dit echt was? Reality-tv is vrij gemakkelijk te herkennen. Neem bijvoorbeeld Survivor. Ja, er is wat constructie, maar over het algemeen zitten mensen echt vast in de wildernis. American Hoggers is het tegenovergestelde. Van de uitgebreide make-up tot de te handige "wendingen", deze show lijkt behoorlijk nep.

7 Real: Billy The Exterminator

Afbeelding
Afbeelding

De preuts onder ons zal waarschijnlijk nog nooit naar deze show hebben gekeken. Eerlijk gezegd nemen we het je niet kwalijk. Billy is een legitieme verdelger met een nogal unieke stijl. Zijn passie voor het opruimen van besmette plaatsen is echt en voelbaar, en het werk dat hij doet is zeker nuttig. We kunnen echter niet zeggen dat we er dol op zijn.

6 Nep: Gene Simmons: Family Jewels

Afbeelding
Afbeelding

Oh, Gene Simmons. Family Jewels, een 'reality'-show, liep een tijdje, maar na 7 seizoenen leek het tijd om dingen te beëindigen. En wat ons betreft een goed idee. A&E heeft interviews gedaan met de familie waar het lijkt alsof ze de afbeelding van zichzelf in de show echt niet leuk vonden … waardoor we dachten dat het allemaal nep was.

5 Real (soort van): Beyond Scared Straight

Afbeelding
Afbeelding

Deze show staat op Netflix en vertrouw ons als we zeggen dat we meer hebben gekeken dan we nodig hadden voor de onderzoeksdoeleinden van dit artikel. Reality Blurred vermeldt hoe, ja, Beyond Scared Straight echt is. Ze maken echter niet alleen kinderen bang. Er zijn ook counseling- en hulpprogramma's die achter de schermen doorgaan (we zien dat gewoon niet).

4 Fake: Flip This House

Afbeelding
Afbeelding

Van de budgetten tot de "onpartijdige huiseigenaren" die erbij betrokken zijn, Flip This House is een van die shows die allesbehalve echt lijkt. Het voelt alsof het vergelijkbaar moet zijn met elke andere reno-show voor thuis. Dat is echter gewoon niet het geval. Hoewel we het niet te hard kunnen beoordelen, kunnen we het niet op één hoop gooien met de echte.

3 Real: Parking Wars

Afbeelding
Afbeelding

Geloof het of niet, Parking Wars is een show waarvan A&E zegt dat hij echt is, wat we eigenlijk zouden kunnen bevestigen. Wat betekent: ja. Parking Wars is een echte realityshow, met echt parkeerdrama en echte mensen die kaartjes krijgen. Van alle shows die A&E heeft geproduceerd, konden we niet geloven dat dit degene was die bij de realiteit bleef.

2 Nep: Vegas flippen

Afbeelding
Afbeelding

Nog een woningrenovatieshow die niet precies past bij de realismerekening. Het deel dat echter het meest verzonnen is? Hun relaties. Uit interviews is gebleken dat het paar echt van elkaar houdt, in plaats van de hevige hekel die ze lijken te hebben aan elkaar tijdens het filmen van de show.

1 Echt: Scientology en de nasleep

Afbeelding
Afbeelding

Ongeacht aan welke kant van de controverse we ons bevinden, dit is een show die absoluut echt is. Leah Remini is de focus van deze documentairereeks waarin wordt gekeken naar de effecten van Scientology. Evenals de nasleep, zoals de naam al doet vermoeden. Vertrouw ons: het is allemaal echt en mogelijk een van de grootste verrassingen op deze lijst.

Aanbevolen: