20 openhartige foto's die de cast van Grey's Anatomy niet wilde maken

Inhoudsopgave:

20 openhartige foto's die de cast van Grey's Anatomy niet wilde maken
20 openhartige foto's die de cast van Grey's Anatomy niet wilde maken
Anonim

Grey's Anatomy-fans weten dat er jaren (letterlijk meer dan tien) drama zit achter de deuren van het Seattle Gray Hospital. Grey's Anatomy-fans weten waarschijnlijk dat het drama niet stopte toen de camera's stopten met draaien na een lange dag filmen! In de loop der jaren zijn de castleden van Grey's Anatomy gevangen genomen en gevangen in een paar weinig vleiende momenten, terwijl ze gewoon probeerden hun leven te leiden zonder hun iconische scrubs voor slechts een paar momenten te dragen!

Grey's Anatomy's gigantische bibliotheek met castleden door de jaren heen heeft de paparazzi een groot aantal kansen geboden om foto's te maken die de castleden liever verborgen hadden gehouden voor het bewustzijn van het publiek en de paparazzi-lens. Van kostbare familiemomenten die zijn vastgelegd zonder de toestemming van een castlid, tot snapshots van de Grey's Anatomy-cast die een moment neemt om te ontspannen, hier zijn 20 openhartige castfoto's.

20 Ellen Pompeo's frazzled Face

Als je een beroemde moeder bent, kan het moeilijk zijn om een privémoment vast te leggen en soms is een uitstapje naar de supermarkt alles wat je ooit zou kunnen hopen!

Gewoon de straat oversteken kan vermoeiend zijn als je Ellen Pompeo bent en je alleen maar probeert ervoor te zorgen dat jij en je kleine welp in staat zijn om van punt A naar punt B te komen. Ellens gezicht zegt alles.

19 Patrick Dempsey is een grizzly man

Zelfs degenen die nog nooit een enkele aflevering van Grey's Anatomy hebben gezien, zijn waarschijnlijk bekend met de bijnaam die wordt geassocieerd met Dr. Dereck Shepard van Patrick Dempsey.

Als de televisie echter al meer dan tien jaar is uitgeschakeld en uw eerste indruk van "Dr. McDreamy" deze privé-momentopname van Patrick Dempsey was, zou het begrijpelijk zijn om aan te nemen dat Dempsey zou willen dat deze foto gedumpt zou worden!

18 Sandra Oh's onderbroken fietspauze

Fietsritten dienen vele doelen. Ze kunnen voorzien in alle praktische behoeften die we hebben, of ze kunnen dienen als een bron van ontspanning. Dit vastgelegde moment van Sandra Oh die op haar wielen probeert te cruisen, lijkt allesbehalve!

Sandra lijkt enigszins geïrriteerd door de plotselinge inbreuk op haar privérit op de weg. Wie kan het Sandra kwalijk nemen dat ze zo'n foto niet wil maken?

17 Katherine Heigl heeft plezier met frietjes

Dr. Izzie Stevens staat te popelen om op haar frietjes te kauwen!

Met de storm van verwachting van vrouwelijke beroemdheden om een bepaald uiterlijk te behouden, zou het niet begrijpelijk zijn als Katherine Heigl er niet per se op rekende dat haar stiekeme snackfeestje voor de wereld zou worden vastgelegd, maar ze lijkt van niet om bezorgd te zijn over de paparazzi die om de hoek op de loer liggen.

16 Ellen Pompeo's supermarktstemming is grijs

Het openbare bestaan van privé-familiemomenten die bewijzen dat beroemdheden net zo normaal zijn als wij, kan voelen alsof we tussen een rots en een harde plek zijn.

Het kan leuk zijn om beroemdheden te zien die lekkernijen inslaan in de supermarkt, maar wetende dat de beroemdheden zich niet koel, kalm en beheerst voelen over het feit dat hun privacy wordt aangetast, kan een gezichtsuitdrukking oproepen die lijkt op die van Chris Ivey!

15 Katherine Heigl is geïrriteerd

Katherine Heigl ziet er ingetogen uit. Kan de "paparazzo" de camera niet een paar seconden neerleggen?

Dr. Izzie ziet eruit alsof ze gewoon haar verf mee naar huis wil nemen dan even de tijd te nemen om de aanwezigheid van de paparazzi recht voor haar te erkennen! Ze zou duidelijk liever overal zijn, behalve in haar hoekje vol paparazzi. Deze dag was absoluut niet Katherine's dag, en we zouden haar allemaal "grijs" moeten laten voelen.

14 Jeffery Dean Morgan zegt 'Geen foto's meer'

Denny Duquette Jr. wil niet nog een seconde onder de schittering van de paparazzi doorbrengen, en te oordelen naar deze specifieke foto, leek zijn echte tegenhanger Jeffery Dean Morgan niet veel geduld te hebben voor deze foto bezet!

Wie weet wat Jeffery hier tegen de paparazzi zei, maar het is volkomen eerlijk om aan te nemen dat hij niet zou willen dat deze foto in de eerste plaats zou worden genomen.

13 Sandra Oh's 'Oh nee'-moment

Als we inzicht krijgen in de alledaagse aspecten van het leven van een beroemdheid, zit er ook een gevaarlijker kant aan paparazzi-foto's.

Sandra Oh wordt hier duidelijk gezien terwijl ze zich probeert te verbergen voor een paparazzi terwijl ze midden in een privédiner zat, en haar partner probeert ook de paparazzi en hun camera's weg te jagen van hun privémoment!

12 Dr. McDreamy's sombere gezicht

Als we een blik werpen op deze foto voordat we ons zelfs maar realiseren dat Patrick Dempsey de man is, kunnen we gemakkelijk zien dat deze kerel gewoon over straat wil lopen en zijn dag wil doorbrengen, en absoluut niet van plan was om de camera's wezen in zijn richting!

Patrick Dempsey zou toch wel willen dat zijn uiterlijk een beetje meer gepolijst is voordat het voor altijd in tijdschriften wordt vereeuwigd!

11 Kevin McKidd maakt geen grapjes over privacy

Dr. Hunt is gewoon "op jacht" naar wat boodschappen, mijn vrienden!

Kevin McKidd werd betrapt door de "papa's" die er een beetje verdwaasd uitzagen terwijl hij vermoedelijk naar huis probeerde te gaan en de koelkast vol te zetten met zijn favoriete etenswaren. Het lijdt geen twijfel dat hij liever heeft dat de paparazzi dit alledaagse moment niet vastleggen; zijn gezichtsuitdrukking weerspiegelt zeker zijn "grijze" stemming.

10 Sarah Drew kijkt verward

Er zit niet veel context achter de gezichtsuitdrukking van Sarah Drew op deze foto, maar speurneuzen zouden kunnen opmaken dat ze er niet erg opgewonden uitziet als haar foto wordt genomen.

Volgens People sprak Sarah met de Hollywood Reporter in de nasleep van haar vertrek uit Grey's Anatomy en zei: "Ik geloof dat dingen met een reden gebeuren…" Wat zou de reden achter de foto kunnen zijn?

9 Sarah Ramirez maakt een wandeling

Na een lange dag filmen op de set, kunnen die paar korte minuten pauze extreem zoet aanvoelen! Het laatste waar een actrice aan denkt, is een snelle glimlach in de richting van snelle flitslampen.

Sarah Ramirez probeerde waarschijnlijk tijdens een pauze over het terrein van Grey's Anatomy te wandelen en ze heeft duidelijk geen tijd over voor paparazzi.

8 Chandra Wilson loopt met haar kleintje

Oproep Dr. Bailey! Het is tijd om de kinderen mee naar huis te nemen!

Chandra Wilson werd betrapt toen ze gewoon met haar zoon over de parkeerplaats liep, en te oordelen naar haar gezichtsuitdrukking, channelt ze serieuze ontevredenheid van Dr. Miranda Bailey.

Niet elk kostbaar en privémoment hoeft te worden afgestemd op het zogenaamde "red carpet ready"-schema van de paparazzi! Kunnen ze Dr. Bailey geen pauze geven?

7 Ellen Pompeo duurt een hele minuut

Achter de schermen rondhangen voor een korte pauze terwijl je gewoon aan het werk bent, is waarschijnlijk te verwachten als je de vrouw bent die de iconische rol van Meredith Grey speelt, maar dat is niet zo betekenen dat de subtiele paparazzi-snapshots minder vervelend worden!

Ellen Pompeo ziet er niet extreem opgewonden uit om in de aanwezigheid van de paparazzi te zijn, maar ze levert toch wat van Meredith Grey's gedenkwaardige evenwicht.

6 Patrick Dempsey zou liever slapen

Op het eerste gezicht is het redelijk om te begrijpen dat meneer Dempsey er ontevreden uitziet nadat hij uit zijn auto is gestapt. We hebben zoveel vragen over de gezichtsuitdrukking van Dr. McDreamy! Gaapt hij? Is hij geïrriteerd?

De wereld weet het misschien nooit precies, maar Patrick is de enige die het zeker weet; je hebt misschien geen diagnose nodig om te weten dat hij geen fan van deze foto zou zijn!

5 De cast maakt een scène

Er is weinig beter voor een grote tv-ster om te zien hoe hun favoriete cast zo goed met elkaar overweg kan, tot het punt waarop het niet uitmaakt dat ze worden gefotografeerd tijdens hun rustige momenten achter de schermen!

De cast van Grey's Anatomy ziet er zeer tevreden uit om bij elkaar in de buurt te zijn, ongeacht hoeveel intense verhaallijnen ze samen hebben gefilmd. Misschien hebben ze "hun persoon(nen)?" gevonden

4 Katherine Heigl wordt scheel

Katherine Heigl's make-upvrije look en haar gezichtsuitdrukking zijn misschien wel of niet gericht op de paparazzi, maar zou het niet logisch zijn als ze hen stiekem zou aankijken?

Katherine's outfit is een eerlijke mix tussen stijlvol en relaxed, wat zou kunnen duiden op het feit dat ze niet bereid was om tijdens haar wandeling op de foto te gaan!

3 Katherine Heigl probeert haar dorst te lessen

Actrices hebben er vijf nodig om te hydrateren, en het is redelijk om aan te nemen dat een paparazzi-foto een groot ongemak is!

Katherine Heigl wachtte duidelijk tot de camera's stopten met draaien, zodat ze wat "ik"-tijd kon pakken, en de blik van de paparazzi ving haar op tijdens een privémoment van drinkwater en geestmeditatie. Haar woedende blik doet ons denken dat ze deze foto wil afwijzen!

2 Ellen Pompeo probeert gewoon ouder te worden

Wat zou Ellen Pompeo haar dochter influisteren? Hopelijk niets over hoe vervelend het voelt voor de paparazzi om een privémoment vast te leggen!

Ellen is te zien met een boek voor haar dochter op deze foto, wat ons doet geloven dat ze alleen bereid was om wat quality time met haar kind door te brengen, wat het redelijk maakt om aan te nemen dat ze niet zou willen dat haar foto werd genomen.

1 Katherine Heigl en T. R. Ridder Ga in staking

The Writer's Strike, die plaatsvond tussen het derde en vierde seizoen van Grey's Anatomy, was een belangrijk moment in de geschiedenis van Hollywood. Talloze acteurs, actrices en crewleden werden getroffen door de staking, en de ernst van de schrijversstaking wordt weerspiegeld in deze foto van Katherine Heigl en T. R. Ridder.

Deze serieuze en betekenisvolle foto was duidelijk een moment waarop de twee aan het werk waren!

Referenties: GoodHousekeeping, Mensen, YouTube, Huffington Post

Aanbevolen: