20 schetsmatige Disney-shows die daadwerkelijk zijn uitgezonden

Inhoudsopgave:

20 schetsmatige Disney-shows die daadwerkelijk zijn uitgezonden
20 schetsmatige Disney-shows die daadwerkelijk zijn uitgezonden
Anonim

Voor Disney Channel-liefhebbers die er zijn (we zijn met zoveel!), Er zijn talloze herinneringen aan onze favoriete Disney Channel throwback-afleveringen opgeslagen in onze Lizzie McGuire-getinte herinneringen! Er zijn klassieke afleveringen, en er zijn bepaalde afleveringen die we liever voor altijd vergeten, en dan zijn er Disney Channel-afleveringen die niet het brandschoon beeld van Disney Channel weerspiegelen waar veel fans aan denken als ze worden herinnerd aan dit throwback-juweeltje.

Het Disney Channel heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van tv-shows en Disney-lievelingsterren die altijd voldoen aan het gezinsvriendelijke beeld dat het kanaal oproept; als mama's niet gelukkig zijn, is niemand gelukkig! Af en toe zijn er afleveringen van geliefde tv-programma's die ook niet de puurheid van Disney's geliefde muisoren weerspiegelen. Wanneer afleveringen door de strenge tv-censuur van Disney gaan, kunnen er talloze resultaten optreden. Hier zijn 20 voorbeelden van Disney Channel-shows met schetsmatige elementen!

20 Een niet-zo-zoete aflevering van Hannah Montana

Afbeelding
Afbeelding

Hannah Montana's bestaan lijkt eeuwen geleden! In termen van het speelboek van Miley Cyrus lijkt alles over Hannah Montana buitengewoon lief, maar er is een moment in de geschiedenis van Hannah dat niet zo lief was.

De show had een enorme impact op de populaire cultuur, dus het is logisch dat de schrijvers een paar gevoelige onderwerpen wilden opnemen om een breder publiek te bereiken, maar de aflevering over Oliver's diabetes maakte ouders van streek!

19 Dit onderwerp is dus geen raven

Afbeelding
Afbeelding

Een van de sterkste punten van Disney Channel is het vermogen van het netwerk om afleveringen te schrijven met een boodschap die vaak bedoeld is om een lesje te leren, hoe gevoelig de les ook is.

That's So Raven ging naar het land van behandeling op de werkplek met betrekking tot de huidskleur van Raven; de verkoopster weigerde Raven in te huren omdat ze zwart is. Wat een schetsmatige manier van denken, verkoopster!

18 'Lizzie McGuire' verliest zijn focus

Afbeelding
Afbeelding

Wie van ons hield niet van Lizzie en haar bff Miranda? Er waren veel redenen om de beste toppen te evenaren!

Lizzie en Miranda hebben veel realistische scenario's meegemaakt, maar veel ervan werden binnen 22 minuten opgelost, wat nogal vaag kan lijken als het onderwerp gevoelig is. In één aflevering worstelt Miranda met een eetstoornis, maar aan het einde van de aflevering is dit opgelost.

17 Geen 'Suite Talk' voor het suiteleven van Zack en Cody

Afbeelding
Afbeelding

De Sprouse-tweeling zijn tegenwoordig volgroeide hotties, maar ze waren ooit kleine tikjes die opgroeiden voor de camera in de Suite Life Of Zack and Cody, die hun giechelen kregen door een litanie van leeftijdsongepaste grappen!

Een vage grap in het bijzonder had betrekking op hun oudere vriend, London Tipton. Zou de tweeling niet verliefd moeten zijn op meiden van hun eigen leeftijd?

16 Geen grapje voor Jessie

Afbeelding
Afbeelding

Sinds wanneer is het cool om te giechelen over voedselallergieën? We zijn allergisch voor grappen over voedselallergie! Serieus, schrijvers?

De schrijvers van Jessie schreven een plot met een personage dat glutenvrij is, en de grap was ten koste van hem. De aflevering werd uitgezonden, maar werd later uit het schema van Disney Channel gehaald nadat ouders hun bezorgdheid hadden geuit over hoe ongrappig de grap was.

15 'Smart Guy' And The Dangerous Plotline

Afbeelding
Afbeelding

Voor de keren dat deze schetsmatige aflevering van Smart Guy werd uitgezonden, hadden we het idee van internet nog niet helemaal begrepen. Het internet leek een ongelooflijk enge wereld!

De waarheid is dat, zelfs na twee decennia, de synopsis van de aflevering nog steeds alarmbellen doet rinkelen door eventuele nostalgische golven. TJ ontmoet een kerel met behoorlijk slechte bedoelingen, en we huiverden allemaal.

14 Jongen ontmoet een buitenaardse aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Het Disney Channel is door de jaren heen streng geweest in het uitzenden van bepaalde Boy Meets World-afleveringen, maar deze specifieke aflevering is erin geslaagd om voorbij hun censuur te komen!

Een aflevering van het vierde seizoen beeldde de lieve screwball Shawn af die vermengd werd met leden van een sekte! Het serieus "wat maakt het uit"-onderwerp werd opgelost door een BFF-knuffel tussen Shawn en Cory. Pardon, een sekte?

13 Een aflevering van 'Proud Family' om niet trots op te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Gelijke vertegenwoordiging is uiterst belangrijk op televisie, vooral in programma's die bedoeld zijn voor jongere kijkers! Hoewel sommige schrijvers misschien denken dat bepaalde afbeeldingen oké zijn omdat het sentiment er is, denken sommige kijkers daar anders over.

The Proud Family zond een aflevering uit waarin een ondervertegenwoordigde groep op televisie centraal stond, en sommige leden van de gemeenschap waren van mening dat elementen van hun vertegenwoordiging onbevredigend waren. Denk aan je publiek, Disney !

12 'Lizzie McGuire' is misschien te volwassen

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk is het leuk om te fantaseren als we opgroeien, maar omdat ouders soms graag met hun vinger naar ons kwispelen: "Daar is een tijd en plaats voor!"

Lizzie McGuire had een veelvoud aan lessen, maar waar was de les in de aflevering waarin de bende een week lang een huwelijksproject moet spelen, met een paar volwassen elementen. Moet het huwelijk niet wachten?

11 'Shake It Up' zendt een wankele verhaallijn uit

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we hebben gezien, is het Disney Channel geen onbekende in het opnemen van grappen over moeilijke onderwerpen in afleveringen van hun serie, maar deze specifieke situatie met betrekking tot een Shake It Up-verhaallijn stak boven de rest uit!

Shake It Up liet een grap over eetstoornissen langs de schrijverskamer glijden, en het publiek was niet blij, vooral een prominente Disney-lieveling. Nadat Demi Lovato zich had uitgesproken, verontschuldigde Disney zich!

10 Het 'suiteleven' en deze schetsmatige studiegrap

Afbeelding
Afbeelding

Misschien hebben de schrijvers van Suite Life of Zack and Cody wat tijd in de klas nodig om de juiste verhaallijnen op te frissen!

Fans waren niet blij toen een grap over dyslexie in een script werd opgenomen. Sommigen van ons worstelen echt met dyslexie, dus wat hadden de schrijvers mogelijk grappig gevonden aan de strijd in de klas? Volgens Yahoo werd de aflevering "slechts twee keer uitgezonden."

9 'Boy Meets World' introduceert Eric, The Creep

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs de meest geliefde Disney Channel-personages hebben schetsmatige persoonlijkheidskenmerken! Gelukkig zijn de tijden veranderd en wordt de wereld zich steeds meer bewust van wat goed en acceptabel voelt als we het over persoonlijke grenzen hebben. Twintig jaar geleden waren de schrijvers van Boy Meets World echter nog niet helemaal duidelijk over het idee.

In een latere aflevering van het seizoen besteedt Eric veel tijd aan het kruipen op Topanga!

8 'Good Luck' met controversiële grappen over 'Good Luck Charlie'

Afbeelding
Afbeelding

Sommigen denken misschien dat het humor is, en anderen vinden het misschien gewoon ongepast!

Sommige kinderen zijn misschien ouder dan hun leeftijd met hun kennis van hoe een grap of naslagwerk werkt, maar hun ouders vinden misschien dat bepaalde onderwerpen verboden terrein moeten zijn.

Volgens The Aragon Outlook bevatte Good Luck Charlie ooit een intieme grap van een kind gericht op een mens. Doelgroepen, mensen!

7 'That's So Raven' And The Sketchy Joke

Afbeelding
Afbeelding

Soms kunnen drie mensen een menigte zijn in vriendengroepen!

Raven Baxter voelde dit zeker een of twee keer met haar beste vrienden Chelsea en Eddie, en ze ging jaloers en onbegrip met haar om met een paar vage toespelingen.

Toen ze haar vrienden confronteerde, strooide Raven wat op volwassenen gerichte grappen in haar monoloog. Sommige van haar referenties waren een beetje te "oud" en nogal vaag voor sommige doelgroepen.

6 Niet een 'zo willekeurig!' Referentie

Afbeelding
Afbeelding

Hebben we niets geleerd, Disney Channel ?

Zelfs na jaren van culturele ontwikkeling en commentaar van een Disney Channel-ster, stopte het netwerk nog steeds grappen over eetstoornissen in scripts. Om de zaken nog irritanter te maken, was het tv-programma in kwestie So Random! wat een spin-off was van Sonny With A Chance, een show met in de hoofdrol Demi Lovato, die publiekelijk sprak over haar worstelingen.

5 De schetsmatige band tussen broers en zussen op 'Life With Derick'

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je de vintage Disney Channel-show Life With Dereck nog? Broers en zussen Dereck en Casey navigeren door de wereld van tienerhood, vooral de wereld van vervelende broers en zussen!

Verschillende fans hebben echter opgemerkt dat de relatie tussen de acteur en actrice die Dereck speelde en Casey samen een chemie hadden die mogelijk het idee van een broer of zus-relatie zou kunnen verraden, als je begrijpt wat we bedoelen.

4 'The Suite Life' van een twijfelachtige co-ster

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je de hit Forever van Chris Brown nog? Brown's bestaan in de publieke belangstelling heeft niet zo lang geduurd vanwege een waslijst aan incidenten in zijn persoonlijke leven.

De zangeres verscheen ooit in een aflevering van The Suite Life Of Zack and Cody, maar de houdbaarheid van de aflevering na de oorspronkelijke uitzending vanwege de krantenkoppen die Chris Brown op dat moment maakte.

3 Lizzie McGuire en de oudere vrijer

Afbeelding
Afbeelding

Geef toe, je bent een paar keer jaloers geweest op het leven van Lizzie McGuire! Misschien was het Lizzie's vermogen om haar favoriete tv-sterren te ontmoeten en te daten!

Herinner je je de aflevering waarin Lizzie beroemd werd toen ze 22 minuten met Frankie Muniz van Malcom In The Middle begon te daten? Wat voor soort boodschap stuurt dit naar jonge kijkers, vooral omdat Frankie ouder was?

2 'Kim Possible' maakt een onmogelijke grap

Afbeelding
Afbeelding

Bepaalde grappen maken het tot scripts voor het hilarische "nudge nudge"-effect, misschien bedoeld voor de volwassen kijkers, maar er zijn gevallen waarin deze praktijk te ver kan gaan, zoals bij deze grap in een aflevering van Kim Possible!

Het is misschien duidelijk voor de volwassenen waar deze grap naar verwijst, maar Rons reactie kan ertoe leiden dat sommige jongere kinderen vragen gaan stellen!

1 'The Suite Life' van ongepaste referenties

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn een aantal controversiële grappen geweest over de Suite Life of Zack and Cody, maar schetsmatigheid binnen een show kan de loop van de hele aflevering veranderen!

Voor sommigen lijkt het misschien een grap tussen broers, maar voor anderen lijkt het misschien te vaag voor een kinderprogramma. Zack laat een volwassen referentie in een gesprek glijden, wat totaal niet past bij de leeftijd.

Referenties: YouTube, Yahoo, Huffington Post, Refinery 29, Complex, Vice, Aragon Outlook, Buzzfeed, Seventeen, Bustle

Aanbevolen: