Boy Meets World: 19 flatterende foto's van de vrouwelijke sterren allemaal volwassen

Inhoudsopgave:

Boy Meets World: 19 flatterende foto's van de vrouwelijke sterren allemaal volwassen
Boy Meets World: 19 flatterende foto's van de vrouwelijke sterren allemaal volwassen
Anonim

Boy Meets World was een van de langstlopende line-upshows van -g.webp

In het bijzonder waren er veel sterren van de show die fans als hun "eerste verliefden" beschouwen. De sterren van deze show waren ongelooflijk herkenbaar als jonge volwassenen, dus het was begrijpelijk dat andere tieners tot hen zouden worden aangetrokken. In de negentien jaar sinds de show is afgelopen, hebben fans via sociale media contact gehouden met voormalige Boy Meets World-sterren, en één ding is bewezen: ze zijn allemaal nog steeds ongelooflijk mooi!

Wil je weten wat er met de John Adams High-bende is gebeurd? Bekijk 20 flatterende foto's van de jongen ontmoet wereldsterren die allemaal volwassen zijn:

19 Danielle Fishel (Topanga)

Er zijn maar weinig mensen die zijn opgegroeid met het kijken naar Boy Meets World die niet verliefd waren op Topanga Lawrence. Ze belichaamde wat velen dachten dat het "totaalpakket" was - een mooi meisje dat ongelooflijk slim was.

Danielle Fishel is nu achter in de dertig en is nog steeds wat velen beschouwen als het "totaalpakket". Ze heeft zeker haar ongelooflijke uiterlijk door de jaren heen behouden en is nog steeds actief aanwezig op televisie en sociale media.

18Maitland Ward (Rachel)

Maitland Ward verscheen voor het eerst op Boy Meets World in het zesde seizoen van de show als Rachel. Wanneer shows hun personages beginnen over te zetten van de middelbare school naar de universiteit, voegen ze meestal nieuwe personages toe en krijgen ze vaak gemengde recensies. Gelukkig was Rachel de uitzondering op de regel en werd ze een groot deel van de show tijdens haar run.

Tegenwoordig is Maitland Ward gestopt met acteren en is sindsdien overgestapt op modellenwerk en cosplay voor volwassenen. Voor al die mensen die meer van Rachel wilden zien terwijl ze op Boy Meets World was, nu is je kans!

17 Trina McGee (Angela)

Terwijl de meeste van de hoofdcast van Boy Meets World eigenlijk in hun tienerjaren waren tijdens de show, kwam Trina McGee tien jaar ouder dan haar castgenoten. Hoewel dit tijdens het filmen niet veel leeftijdsverschil maakte, klokt Trina momenteel op vijftig jaar oud. Ze ziet er echter nog steeds spectaculair uit!

Trina's Angela was vooral bekend om haar knipperlichtrelatie met Shawn Hunter. Als een van de eerste interraciale koppels op prime time televisie, was ze betrokken bij een aantal baanbrekende afleveringen voor de show. Haar tijd voor de camera is in de loop der jaren afgenomen, maar ze kan nog steeds als een pionier worden beschouwd.

16 Linda Cardellini (Lauren)

Hoewel mensen tegenwoordig dol zijn op Linda Cardellini vanwege haar rollen in Green Book en Daddy's Home, werd ze ongelooflijk gehaat in Boy Meets World. Toen Lauren voor het eerst in de show verscheen, speelde ze een belangrijke rol bij het uit elkaar halen van Cory en Topanga.

Hoewel ze zeker verder is gegaan (en er nog steeds fantastisch uitziet) van haar Boy Meets World-rol, is het moeilijk voor fans van de show om haar te zien als allesbehalve een Matthews-familie-thuisvernieler!

15 Danielle Fishel (Topanga)

Hoewel Fishel er tegenwoordig nog steeds fantastisch uitziet als ze haar Instagram bezoekt, is het nog spectaculairder om terug te denken aan haar gloed van toen ze veel jonger was. Topanga werd oorspronkelijk afgeschilderd als ongelooflijk geeky en hippie-achtig tijdens de eerste seizoenen van de show.

Naarmate de tijd verstreek, bleek Topanga veel zelfverzekerder te zijn in haar uiterlijk en haar vrouwelijkheid te omarmen. Het is vreemd om terug te denken aan het meisje met ongelooflijk borstelig haar en tweedjurken, vooral toen ze zo mooi opgroeide.

14 Candace Cameron-Bure (Heks Millie)

Ze is misschien maar in één aflevering van Boy Meets World verschenen, maar Candace Cameron-Bure is geen onbekende voor fans van de TGIF-line-up. Als hoofdcastlid van Full House had ze een grote aanhang voor haar gastoptreden naast de Matthews.

Haar enige optreden was tijdens de Halloween-aflevering The Witches of Pennbrook, waar ze verscheen als een heks die Eric probeerde te verleiden. Ze was toen al prachtig, maar tegenwoordig is ze zeker net zo mooi!

13 Larisa Oleynik (Dana)

Als het typische "buurmeisje" van de jaren negentig, leek Larisa Oleynik in haar vroege tienerjaren in bijna elke tv-show en film te spelen. Ze leek te komen als een van de aardigste mensen op het scherm, wat al haar fans aantrok. Zelfs door haar minimale optredens op Boy Meets World maakte ze zeker indruk.

Shawn Hunter is misschien met veel meisjes uitgegaan, maar Dana Pruitt maakte indruk op hem. Het was ondenkbaar dat een 'aardig meisje' met Shawn Hunter zou uitgaan, maar hij bewees haar dat hij een hart van goud had. Als hij haar nu kon zien, zou hij er waarschijnlijk nog steeds voor gaan!

12 Lily Nicksay (Young Morgan)

Morgan Matthews was een rol die niet veel schermtijd kreeg op Boy Meets World, vooral tijdens de eerste jaren van de show. Als het zusje van de oudere broers werd ze vooral gebruikt voor oneliners en schattige kreten.

Lily Nicksay begon de rol tijdens de eerste twee seizoenen van de show, maar werd in de loop van de tijd stilletjes afgebouwd. Hoewel ze zeker een heel schattig meisje voor de camera is, is ze uitgegroeid tot een zeer succesvolle - en erg mooie - actrice. Ze concentreerde zich het grootste deel van haar tijd op toneelwerk en begon prijzen te winnen voor haar werk.

11 Lindsay Ridgeway (Ouder Morgan)

Zodra Nicksay de rol had verlaten en Morgan Matthews in het vagevuur werd geplaatst, keerde ze uiteindelijk terug als Lindsay Ridgeway die de rol zou blijven spelen tot de serie eindigde. Na wat ze "de langste time-out ooit" noemde, keerde Morgan terug naar de show in een grotere hoedanigheid.

Na haar rol stopte Ridgeway met acteren en richtte ze zich meer op haar zangcarrière. Met nog steeds de vage blik van Morgan Matthews, is ze zeker opgegroeid vanaf haar tijd in de show.

10Maitland Ward (Rachel)

Rachel werd door veel van de jongens in de show bekogeld, waaronder een langlopende liefdesdriehoek, waaronder Jack en Eric. Terwijl Jack uiteindelijk haar hart won, wonnen fans uiteindelijk omdat ze Rachel elke week op hun scherm te zien kregen!

Tegenwoordig balanceert Ward haar tijd tussen haar nieuwe volwassen carrière en het tevredenstellen van cosplayfans met haar zinnenprikkelende foto's op Instagram. Zeker niet veilig voor op het werk!

9Danielle Fishel (Topanga)

Het v alt niet te ontkennen hoe gewild Topanga Lawrence was toen ze op Boy Meets World was. Velen hebben haar beschreven als hun eerste verliefdheid, maar die mensen zouden haar nu moeten zien!

Danielle Fishel is uitgegroeid tot een mooie vrouw die ons tot op de dag van vandaag blijft plagen. Ze is tegenwoordig misschien een welgemanierde moeder en echtgenote, maar ze moet zeker weten dat haar fans nooit zijn gestopt met van haar te houden.

8 Trina McGee (Angela)

Trina McGee heeft zichzelf misschien uit de schijnwerpers verwijderd na haar meest productieve rol, maar ze was een van de vele castleden die werden uitgenodigd om haar rol in Girl Meets World opnieuw te spelen.

De spin-offshow nodigde de meeste van hun belangrijkste cast uit om zich te herenigen tijdens hun korte periode, en het zien van Angela weer interactie met Shawn was de reünie waarvan fans niet merkten dat ze wilden. Hoewel het altijd een tumultueuze relatie was, was het geweldig om hier twee jaar later een visioen van te krijgen.

7 Candace Cameron-Bure (Witch Millie)

Both Boy Meets World en Full House waren de hoofdbestanddelen van de popcultuur van begin jaren negentig. Deze programma's in het TGIF-blok hier beschouwden de meeste tieners als tv die je gezien moet hebben, en deze generatie kijkt nog steeds met plezier terug op die tijd.

Tegenwoordig zouden fans, zonder Candace Cameron-Bure, hun favoriete programma's niet opnieuw kunnen beleven! Toen Fuller House zo'n succes werd, opende het de deuren voor andere reboots uit de jaren 90, waaronder Girl Meets World. Bedankt, Heks Millie!

6 Kristanna Loken (Jennifer)

Kristanna Loken nam zeker haar stint van twee afleveringen op Boy Meets World en rende ermee weg. Na haar kleine optredens als de intimiderende en dominante Jennifer, heeft ze een geweldige carrière als filmster ontwikkeld.

Loken's filmografie is bezaaid met actiefilms, waaronder haar doorbraakrol in Terminator 3, maar het roept allemaal terug op haar rol als Jennifer. Als iemand die veel groter en sterker was dan Cory en Shawn, duwde ze hen heen en weer om te krijgen wat ze wilde. Nu doet ze dat op veel grotere schaal!

5 Maitland Ward (Rachel)

Het mooie van sociale media is dat het je op veel grotere schaal in contact brengt met beroemdheden dan ooit mogelijk was. In contact komen met beroemdheden en acteurs was vroeger bijna onmogelijk, maar niet hun persoonlijke leven is veel gemakkelijker om bij betrokken te raken.

Maitland Ward heeft sociale media tot in de perfectie gebruikt om zichzelf en haar modellenmerk door de jaren heen te promoten, en is daardoor misschien wel een van de meest succesvolle voormalige hoofdrolspelers van Boy Meets World. Haar foto's zijn zeker een lust voor het oog, maar iets dat je privé zou moeten bekijken!

4Jennifer Love Hewitt

Nog een grote beroemdheid die maar één keer in de show verscheen, maar het was zeker memorabel. Jennifer Love-Hewitt was al een mainstream-ster tegen de tijd dat ze verscheen in de Halloween-aflevering And Then There Was Shawn, maar dat betekent niet dat we niet kunnen waarderen wie ze is geworden.

Love-Hewitt speelde Jennifer Love-Fefferman, een parodie op haar 'Scream Queen'-rollen uit de jaren negentig. Fans vonden het geweldig om een grote naam in de show te zien verschijnen en sindsdien hebben ze zeker genoten van het kijken naar haar carrière.

3 Lindsey McKeon (Libby Harper)

Lindsey McKeon had een kleine rol in Boy Meets World als een andere vriendin van Shawn, maar ze is ook iemand die er bijna hetzelfde uitziet als toen ze in de show verscheen. Ondanks dat het bijna twintig jaar geleden is dat ze voor het laatst verscheen, heeft ze zeker haar mooie trekken behouden.

McKeon's acteercarrière heeft een enorme vlucht genomen sinds haar rol als Libby, en hoewel het misschien niet het niveau van het sterrendom van de jaren negentig heeft bereikt, herinneren fans haar liefdevol.

2 Linda Cardellini (Lauren)

Weinig fans associëren Linda Cardellini met haar rol uit Boy Meets World, maar voor velen is het moeilijk om anders aan haar te denken. Het sneeuwkonijn Lauren kwam heel dicht bij het beëindigen van Cory en Topanga's relatie, maar was uiteindelijk niet succesvol. Maar als dat betekent dat ze nog steeds vrij is, dan zou er zeker een lange rij BMW-fans zijn!

Cardellini heeft het in de loop der jaren heel goed voor zichzelf gedaan en blijft indruk maken elke keer dat ze op het scherm te zien is. Misschien wordt het tijd dat de fans van Cory en Topanga haar eindelijk beginnen te vergeven.

1 Danielle Fishel (Topanga)

Een deel van het mooie van het kunnen blijven volgen van voormalige Boy Meets World-sterren, is te zien hoe normaal ze zijn in het dagelijks leven. Veel lezers kunnen zich ook een tijd herinneren waarin ze op een karretje van Target hebben gereden - nu kunnen ze zeggen dat ze dezelfde ervaring delen met Topanga Lawrence!

Topanga zien opgroeien voor onze ogen tijdens de show was geweldig, maar haar op Instagram kunnen zien is nog leuker. Het is niet alleen een geweldige ervaring om haar met één klik op de knop te zien, maar ze is ook altijd bereid om een stukje van haar leven met haar fans te delen.

Aanbevolen: