17 Geheimen over de familie Duggar ontdekt door de media

Inhoudsopgave:

17 Geheimen over de familie Duggar ontdekt door de media
17 Geheimen over de familie Duggar ontdekt door de media
Anonim

De familie Duggar heeft een groot deel van hun leven doorgebracht en bijna elk aspect van hun familiewerk gedeeld met hun geliefde kijkers en fans. Omdat reality-tv-shows de neiging hebben om trots te zijn op het onthullen van de meest gênante momenten, weten mensen zoals de Duggars dat ze niet veel privacy zullen hebben als ze ermee instemmen om te verschijnen in een show als 19 Kids en Counting and Counting On.

Hoewel ze heel veel over zichzelf hebben onthuld toen ze op het scherm verschenen, zijn sommige van hun diepere geheimen erin geslaagd om weggestopt te blijven, tot nu toe! Hier zijn 17 minder bekende geheimen over de familie Duggar die we hebben ontdekt.

17 Michelle's minirok die verleden draagt

Afbeelding
Afbeelding

Michelle Duggar, de matriarch van de supergrote reality-tv-familie, staat vooral bekend om twee dingen: ze heeft enorm veel kinderen en draagt slordige, lompe jurken. Hoewel ze tegenwoordig misschien geen mode-icoon is, was ze vroeger best een hot ticket. In haar jeugd was Michelle een cheerleader, volgens okmagazine.com. Bekijk haar eens met een minirokje!

16 Jill's penseel met plagiaat

Afbeelding
Afbeelding

Jill Duggar vindt het heerlijk om huisvrouw te zijn. Ze is een mama van twee kleine jongens en lijkt te genieten van haar nieuwe leven van huiselijkheid. Dit omvat het opkloppen van recepten en het delen ervan met fans. De familie van Jill is misschien dol op haar gerechten, maar volgens romper.com heeft Jill veel van haar beroemde gerechten geplagieerd. We wedden dat dit iets is waar ze liever NIET bekend om staat.

15 Papa J. B.'s Shopping Tendensen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de Duggar-clan er altijd trots op was zuinig te zijn, beweren sommigen dat dit niet verder van de waarheid kan zijn, vooral wat Jim Bob betreft. Volgens thecheatsheet.com heeft Papa JB een beetje een uitgavenprobleem, hij geeft uit aan eigendommen en "rommel" die hij vindt op lokale veilingen.

14 Hun controversiële thuisonderwijsprogramma

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen kiezen ervoor om hun kinderen thuisonderwijs te geven, en daar is niets mis mee. Geen van de Duggar-kinderen heeft een openbare school bezocht, maar het door hen geselecteerde thuisschoolprogramma heeft niet bepaald de beste reputatie. Het Advanced Training Institute werd vroeger gerund door Bill Gothard. Volgens Gawker.com heeft hij niet de meest uitstekende reputatie en is hij niet iemand die de meesten van ons graag onze kinderen zouden leiden.

13 The Missionary Trip Scam gehoord over de hele wereld

Afbeelding
Afbeelding

In 2015 begonnen Jill en Derrick Dillard aan een zendingsreis naar El Salvador. Hun bedoelingen waren puur, maar de manier waarop ze daar kwamen was vaag. Thehollywoodgossip.com beweert dat het paar donaties heeft ingezameld om hun excursie te financieren, maar daarna behandelden ze het werk als een vakantie na aankomst. Een paar weken na hun trektocht in El Salvador werden ze verwijderd wegens 'een gebrek aan kwalificaties'.

12 Joy Anna's geheime vluggertje bruiloft

Afbeelding
Afbeelding

Joy-Anna is nu een trotse echtgenote en moeder, maar toen ze voor het eerst werd gelift, gingen er veel wenkbrauwen op. Waarom? Volgens de cheatsheet.com, Joy en haar man, zou Austin een stille, haastige bruiloft hebben gehad, allemaal vanwege een geheime bundel van vreugde. Ze zouden in oktober 2017 trouwen, maar verplaatsten hun trouwdatum naar 26 mei van hetzelfde jaar. Een baby volgde snel. Interessant.

11 Jim Bob's hamsterneigingen

Afbeelding
Afbeelding

Volgens de inquisitr.com is Jim Bob een beetje een packrat, hoewel we deze kant van hem niet vaak zien als hij op televisie verschijnt. Volgens interne bronnen die dicht bij de conservatieve patriarch staan, verzamelt JB graag allerlei rommel en prullaria waarmee hij in contact komt. Sommigen noemen hem misschien een verzamelaar; anderen zouden dit gedrag zien als hamsteren.

10 Een bemanningslid afsnijden voor levenskeuzes?

Afbeelding
Afbeelding

Oh, Michelle, je kunt geen mensen gaan ontslaan die jouw extreem-conservatieve overtuigingen niet delen. Dat is niet goed voor de publiciteit. Een voormalig TLC-bemanningslid vertelde Gawker.com dat een collega die een alternatieve levensstijl had, prompt werd verwijderd van het werken aan de hitserie, allemaal vanwege hun gekozen levenspad.

9 Jills onvermogen om mensen in nood te helpen, ALS ze niet getrouwd zijn

Afbeelding
Afbeelding

Jill Duggar is opgeleid in de oude kunst van de verloskunde, maar het lijkt erop dat ze alleen mensen van dienst kan zijn die getrouwd zijn. Anna Duggars zus Susanna had Jills hulp kunnen gebruiken toen ze beviel van haar baby. Helaas voor Susanna mocht Jill niet helpen omdat ze niet getrouwd was. De Dailymail.com onthulde dat Jill niet aanwezig was alleen omdat Susanna single was.

8 Anna verliet Josh bijna voorgoed

Afbeelding
Afbeelding

Anna Duggar bijna ingepakt en bij haar man weggegaan? In Touch Weekly beweerde precies dat! We kunnen niet zeggen dat we het haar kwalijk nemen dat ze overweegt alleen te gaan vliegen, vooral niet nadat Anna ontdekte hoe bedrieglijk haar man was geweest. Zelfs als ze de kogel zou doorbijten en haar man zou verlaten, zou ze niet de steun van haar ouders hebben gehad. Ze bleven onvermurwbaar dat hun dochter haar huwelijksstormen hoe dan ook doorstaat.

7 Jim Bob's geheime levensmissie

Afbeelding
Afbeelding

Jim Bob heeft een geheime levensmissie, zo lijkt het. Hij wil op een dag zien dat de wereld overspoeld wordt door Duggars. Oké, misschien is dat een beetje vergezocht, maar één Reddit-gebruiker weet zeker dat JB graag zo'n honderd kleinkinderen zou willen hebben! Stel je voor hoe het Thanksgiving-diner eruit zou zien met al die kleintjes die rondrennen!

6 Michelle was vroeger een schreeuwer

Afbeelding
Afbeelding

We zien moeder Michelle kalm, beheerst en zachtaardig, wat er ook gebeurt. Volgens imom.com was Michelle ooit een echte schreeuwer. Toen de oudere Duggar-kinderen nog peuters waren, vocht Michelle tegen woede en angst, waardoor ze vaak begon te schreeuwen. Nadenkend over haar religieuze overtuigingen nam Michelle een zachtere houding aan ten opzichte van haar kinderen.

5 En ze gebruikte ooit bepaalde preventieve maatregelen

Afbeelding
Afbeelding

Als het op baby's aankomt, laten de Duggars niets de voortplanting belemmeren. Volgens theinquisitr.com was dit echter niet altijd het geval. Toen Michelle en Jim Bob voor het eerst trouwden, kozen ze ervoor om het maken van baby's in de wacht te zetten en zich te richten op preventieve maatregelen. Gezien de overtuigingen van de familie nu, is het moeilijk voor te stellen dat een van hen ervoor kiest NIET zwanger te zijn.

4 Amy Duggar werd geboren uit ongehuwde ouders

Afbeelding
Afbeelding

We houden van ons zwarte schaap Duggar, neef Amy. Amy is de dochter van Deanna, Jim Bob's zus, en haar partner, Terry. Volgens scribol.com verwelkomden Deanna en Terry Amy in de familie voordat ze zeiden: "Ja." Het stel trouwde in 2006, twintig jaar na de geboorte van hun dochter. We vragen ons af wat broer Jim Bob daarover te zeggen had!

3 Michelle's Battle

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren behoorlijk verrast om te horen dat Michelle ooit vocht tegen een eetstoornis. Het diepgekoesterde geheim, per scribol.com, werd onthuld in het boek Growing Up Duggar, dat werd geschreven door de vier oudste dochters van Michelle. Michelle kwam als beste uit de bus en liet haar problemen achter in de hoop haar kinderen een gezondere manier van leven te laten zien.

2 Jessa en Ben probeerden financieel op fans te leunen

Afbeelding
Afbeelding

In 2015 meldde In Touch Weekly dat Jessa en Ben Seewald hun toegewijde fans en volgers hadden gevraagd hen cadeaubonnen te sturen van winkels zoals Target en Walmart. Mensen konden niet geloven dat de reality-sterren zich tot zulke klasseloze niveaus zouden verlagen om freebies te scoren van de mensen die hen steunen. Alsof TLC ze geen cent beta alt!

1 Anna's vervreemde familielid

Afbeelding
Afbeelding

Volgens scribol.com is Anna's oudere broer Daniel vervreemd van zijn zus en de rest van zijn familie. Hij en zijn vrouw veroorzaakten wat opschudding toen ze een kind adopteerden in plaats van door te gaan met proberen om hun eigen kind te verwekken. Hij is echter niet de enige Keller die in het hok vliegt. Anna's andere broer Mike en zus Susanna hebben zich ook verwijderd uit hun al te conservatieve familie.

Bronnen: thecheatsheet.com, intouchweekly.com, scribol.com

Aanbevolen: