Vikings: 20 flatterende foto's van de vrouwelijke cast uit karakter

Inhoudsopgave:

Vikings: 20 flatterende foto's van de vrouwelijke cast uit karakter
Vikings: 20 flatterende foto's van de vrouwelijke cast uit karakter
Anonim

In de ether sinds het jaar 2013, in die tijd was Vikings nooit de meest spraakmakende show op televisie. Ondanks dat de show grotendeels onder de reguliere radar vloog, was de show vermakelijk genoeg om een trouwe fan op te bouwen die behoorlijk gepassioneerd is. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de fascinerende wereld van de show veel te maken heeft met het succes van Vikings, verdient de ongelooflijke cast ook veel lof.

Zoals elke Viking-fan je zou moeten kunnen vertellen, heeft de show vanaf het begin zeker de acteertalenten van veel mooie vrouwen getoond. Opmerkelijk genoeg zien veel van die dames er nog ongelooflijker uit als ze allemaal zijn opgeruimd. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 20 vleiende foto's te gaan van de vrouwelijke Vikingen die uit hun karakter zijn verdreven.

20 Ida Nielsen

Als voormalige slaaf die werd vrijgelaten om met Ubbe te trouwen, betrad Margrethe een zeer competitieve wereld waar ze niet klaar voor was en betaalde ze de ultieme prijs. Hier in een stadsstraat naast een van haar voormalige co-sterren, weet Ida Nielsen er allebei erg aantrekkelijk uit te zien en alsof ze een heel cool persoon zou zijn om mee om te gaan.

19 Lucy Martin

Hoewel Lucy Martin in negentien afleveringen van Vikings is verschenen, heeft haar personage Ingrid niet zo'n impact gehad op de show. Aan de andere kant van het spectrum is Martin zo'n oogverblindende schoonheid dat zelfs een foto van haar vanaf de nek de hartslag van veel kijkers zal versnellen.

18 Josefin Asplund

Als het gaat om Astrid, het Viking-personage van Josefin Asplund, kunnen we gerust zeggen dat ze het heel moeilijk had om een pauze te nemen, aangezien ze werd meegenomen, vermoord en erger. Perfect gespeeld door de verleidelijke acteur Asplund, is deze foto van haar sportieve come here eyes betoverend.

17 Dianne Doan

Misschien een van de meest interessante personages uit deze show, lopen Yidu's mening over Ragnar en de Viking-manier van leven het hele gamma vanaf het moment dat ze debuteerde tot haar laatste optreden. Perfect in die rol, er is iets aan Dianne Doan dat meteen de aandacht trekt, zoals de foto van haar die de meest voetgangerskleren draagt, bewijst.

16 Gaia Weiss

Gecast als Bjorn's liefdesbelang tijdens het tweede en derde seizoen van Vikings, slaagde Gaia Weiss erin om het meeste te halen uit het spelen van Thorunn die ze maar kon. Bekend om soms onthullende jurken op de rode loper te dragen, droeg Weiss hier een jurk die een beetje subtieler was, maar we genieten altijd van een jurk met doorzichtige delen.

15 Sarah Greene

Ook al houden we van Jennie Jacques in de rol van Judith, we missen nog steeds dat Sarah Greene deel uitmaakt van de show. Aan de positieve kant, we kunnen tenminste nog steeds genieten van foto's van haar zoals deze waar ze er ronduit stralend uitziet. We moeten ook zeggen dat deze tint rood haar er absoluut prachtig uitziet.

14 Georgia Hirst

Absoluut uitstekend in de rol van Torvi, het karakter van Georgia Hirst heeft bewezen een echte overlever te zijn die het beste uit elke situatie kan halen. Hier afgebeeld in een eenvoudige maar strakke outfit met opvallende schoenen, zal elke kleding die pronkt met Hirsts figuur zeker een hit worden.

13 Maude Hirst

In de wereld van Vikingen zijn Torvi en Helga niets meer dan vrienden, maar in het echte leven is het feit dat ze zoveel op elkaar lijken geen toeval, aangezien de acteurs die ze spelen zussen zijn. Hier gezien in jeans en een loszittende trui, zouden veel acteurs er minder dan geweldig uitzien in dergelijke kleding, maar op de een of andere manier blaast Maude Hirst ons weg in hen.

12 Morgane Polanski

In de rol van prinses Gisla heeft Morgane Polanski de taak gekregen om een vorstelijk personage te spelen in een soms wrede wereld en ze is die uitdaging zeker aangegaan. Hier gezien luierend tussen prachtige bloemen en een schilderachtig stadsbeeld, slaagt Polanski er nog steeds in om onze blik vast te houden tegen de felle concurrentie.

11 Karen Hassan

Het is uiteindelijk voorbestemd om te vallen in de handen van de constante machtsstrijd van deze show, Therese is een personage waarvan we denken dat het veel potentieel had als ze erin was geslaagd langer te blijven. Hier gezien op de rode loper voor de National Television Awards, te oordelen naar haar pose en de blik op haar gezicht, wist Hassan dat ze er op dat moment absoluut oogverblindend uitzag.

10 Elinor Crawley

Helaas voor Thyri, het Viking-personage dat Elinor Crawley tot leven bracht, verloor ze niet alleen haar leven, maar kreeg ze ook de ziekte die bekend staat als de pest. In het echte leven is Crawley natuurlijk perfect gezond. Op deze foto ziet Crawley er natuurlijk zo levensecht uit dat het moeilijk is om weg te kijken.

9 Leah McNamara

Een van de vele personages die werden uitgekozen om op expeditie te gaan om een kolonie te stichten, helaas voor fans van Leah McNamara is ze niet van plan om terug te keren omdat haar personage haar leven verloor in IJsland. McNamara, die eruitziet als de foto van jeugdige schoonheid op deze foto, zou een lange carrière voor zich moeten hebben en we kijken ernaar uit om het van een afstand te bekijken.

8 Katheryn Winnick

Absoluut een formidabele vrouw in de show, om Lagertha een personage te laten zijn dat kijkers konden kopen, moest er iemand substantieel in de rol worden gegoten. Gelukkig, voor Vikings-fans, past Katheryn Winnick de rol bij een T. Winnick, een beeldschone vrouw, laat een eenvoudige witte jurk er absoluut geweldig uitzien.

7 Jennie Jacques

Als het om Jennie Jacques gaat, is het duidelijk dat toen ze de kans kreeg om Vikings' prinses Judith te spelen nadat de originele acteur de rol had verlaten, ze erop sprong. Dat is niet alleen geweldig voor Jacques, maar het werkte ook het beste voor fans van deze show. Hier te zien in een alledaagse outfit, Jacques laat het zingen en bewijst dat ze zich in het echte leven niet als een prinses kleedt.

6 Alyssa Sutherland

Een van de belangrijkste personages in de geschiedenis van Vikingen, beweerde Aslaug de dochter van krijgers te zijn en op basis van haar gedrag dat ons volkomen geloofwaardig leek. Geboren met de perfecte genen om een wereldberoemd model te worden, zouden Vikings-fans dolblij moeten zijn dat Sutherland ervoor heeft gekozen om acteur te worden, maar dit beeld bewijst hoe opvallend ze op foto's kan kijken.

5 Kelly Campbell

Op het moment van schrijven heeft Vikings tot onze teleurstelling nog niet zoveel gedaan met Kelly Campbell's personage Ingvild. Dat gezegd hebbende, gezien hoe verrukkelijk Campbell eruitziet op deze foto en hoe gemakkelijk ze de aandacht van de camera lijkt vast te houden, verwachten we dat dit snel zal veranderen.

4 Jessalyn Gilsig

Als een van de meest intelligente en strategische Vikingen-personages was Siggy echt vermakelijk tijdens haar maar al te korte tijd in de show. Naast het feit dat deze foto van Gilsig duidelijk op een van de mooiste momenten van de dag is genomen, houden we ook van haar haar en kleding op deze foto.

3 Alicia Agneson

Toen koningin Freydis voor het eerst werd voorgesteld aan Vikings-kijkers, was ze Ivars slaaf en liefdesbelang. Natuurlijk was ze zo boeiend voor Ivar dat hij uiteindelijk met haar trouwde, wat betekende dat ze van machteloos naar bovenop een koninkrijk ging. Met een zwart-witte jurk op deze foto, is het even geknipt en droog dat Agneson er hier adembenemend mooi uitziet.

2 Amy Bailey

Kwenthrith was absoluut geen personage dat bang was om een paar leugens te vertellen tijdens haar tijd op Vikings, maar een kracht om rekening mee te houden. Zelf niet flauw, zelfs in zwart-wit stra alt Amy Bailey zoveel vertrouwen uit in dit beeld dat het lijkt alsof ze elke kamer ter wereld zou kunnen binnenlopen en het snel in bezit zou kunnen hebben.

1 Karima McAdams

Toen Vikings-producenten Karima McAdams castten als Kassia, gaven ze haar de opdracht om het soort non te spelen dat de meeste mensen nog nooit eerder op tv hebben gezien. Het is duidelijk dat een boeiende vrouw zowel in karakter als buiten, hier zien we McAdams volledig in Lara Croft-gewaad en om te zeggen dat ze het mooi invult, is een understatement.

Aanbevolen: