20 dingen die zelfs doorgewinterde fans niet weten over Pretty Little Liars

Inhoudsopgave:

20 dingen die zelfs doorgewinterde fans niet weten over Pretty Little Liars
20 dingen die zelfs doorgewinterde fans niet weten over Pretty Little Liars
Anonim

Er zijn tv-programma's die we kijken omdat ze geruststellend zijn na een lange dag, maar we zijn misschien niet per se dol op ze. Er zijn shows die prijzen winnen en die vrienden zweren zijn ongelooflijk, dus we bekijken ze. En dan zijn er die series waar we vanaf de allereerste aflevering die we zien helemaal door geobsedeerd zijn.

Pretty Little Liars past zeker in de laatste categorie. Zeven seizoenen lang, van juni 2010 tot juni 2017, waren we betrokken bij de levens van Aria Montgomery, Spencer Hastings, Emily Fields, Hanna Marin en Alison DiLaurentis. We kenden hun geheimen, we wilden het beste voor hen en we wilden echt weten wie "A" was.

Blijf lezen om enkele feiten over PLL te weten te komen die zelfs mensen die elke aflevering meer dan eens hebben gezien, niet zouden weten.

20 Shay Mitchell en Tammin Sursok wilden de rol van Spencer spelen

Teen Vogue zegt dat Shay Mitchell en Tammin Sursok de rol van Spencer wilden veroveren.

Dit is zo vreemd om over na te denken, aangezien we Shay als Emily en Tammin als Jenna zien. We snappen het echter helemaal. Spencer is een fascinerend, mysterieus, slim personage, en veel mensen moeten hebben gehoopt om het te landen.

19 PLL's Apple Rose Grille gebruikt de Luke's Diner-set van Gilmore Girls

Sommige tv-series hebben een restaurant of diner waar de personages veel tijd doorbrengen. Gilmore Girls staat bekend om het hebben van Luke's Diner waar Lorelai en Rory zouden roddelen en koffie en donuts zouden pakken.

Cosmopolitan zegt dat PLL's Apple Rose Grille, waar we vaak de leugenaars ontmoeten, de Luke's Diner-set gebruikt. Dat is zo cool.

18 mensen denken dat de naam Ezra Fitz is geïnspireerd door schrijvers F. Scott Fitzgerald en Ezra Pound

Ezra en Aria zijn een super populair stel en een van de romances die fans verzenden, en het geeft voldoening om ze nog lang en gelukkig te zien leven wanneer de serie eindigt.

Volgens Buzzfeed denken mensen dat de naam Ezra Fitz is geïnspireerd op de schrijvers F. Scott Fitzgerald en Ezra Pound.

17 Ali's achternaam is DiLaurentis omdat het 'Liars United' beschrijft

Cosmopolitan zegt dat Ali's achternaam niet voor niets DiLaurentis is: omdat het "leugenaars verenigd" beschrijft.

Dit is super gaaf om te leren, en het is zeker iets dat zelfs diehard fans van de show nooit zouden hebben gerealiseerd. Het is slim en nog een reden waarom we van de show en zijn personages houden.

16 Ashley Benson wist dat het nummer 'Secret' geweldig zou zijn voor de PLL-opening

Hoewel sommige tv-programma's de openingsscènes volledig hebben afgeschaft, heeft Pretty Little Liars altijd een perfecte gehad. Fans kennen het nummer 'Secret' van The Pierces.

Volgens Buzzfeed wist Ashley Benson dat dit nummer geweldig zou zijn voor de opening. En we zijn het er helemaal mee eens dat het een foutloos deuntje is.

15 Troian Bellisario dacht dat het interessant zou zijn als Spencer zou overlijden

Volgens Seventeen dacht Troian Bellisario dat het interessant zou zijn als Spencer zou overlijden. Ze zei: "In onze show wordt je personage oneindig veel interessanter als je sterft."

We hebben dit nooit geweten, en we zijn ook blij dat het niet is gebeurd, omdat we zoveel van Spencer houden. Het zou veel te triest zijn geweest om om dit personage te moeten rouwen.

14 De serie werd gepitcht als wanhopige huisvrouwen voor tieners

Dolly.com.au zegt dat de serie werd gepitcht als "Desperate Housewives voor tieners."

Als we die sappige show hebben gezien, kunnen we enkele overeenkomsten zien: een onberispelijke stad, een hechte groep vrienden en mysteries in overvloed. En natuurlijk zijn beide shows moeilijk te stoppen met kijken. Ze smeken allebei, "nog maar één aflevering."

13 12-jarige Sasha Pieterse deed alsof ze ouder was om als Ali gecast te worden

Volgens Cosmopolitan deed de 12-jarige Sasha Pieterse zich voor als ouder om gecast te worden als Ali DiLaurentis.

We hadden waarschijnlijk geen idee dat ze zo jong was, en het blijkt dat de eerste aflevering al klaar was met filmen toen de mensen die verantwoordelijk waren voor PLL haar werkelijke leeftijd leerden kennen.

12 Toby zou eerst alleen in seizoen één verschijnen, maar het acteerwerk van Keegan Allen maakte indruk op de showrunner

TV Over Mind zegt dat Toby pas in seizoen één zou zijn, maar het acteerwerk van Keegan Allen maakte indruk op de showrunner.

I. Marlene King zei over Keegan en Brant Daugherty (die Noel speelde): "ze brachten de rollen tot leven die we echt voor die personages begonnen te schrijven."

11 Troian Bellisario zou letterlijk een slaapzak gebruiken omdat de set zo koud was

Volgens Fame 10 zou Troian Bellisario letterlijk een slaapzak gebruiken omdat de set van Pretty Little Liars zo ijskoud was.

We horen graag verhalen over hoe het is om een tv-show te filmen, maar alleen al het horen van dit feit maakt ons een beetje kil. Troian werd ook geciteerd en zei: "Laat me je voorstellen aan mijn beste vriend, mijn jas."

10 De acteurs kwamen er allemaal achter wie A was, maar Lucy Hale koos ervoor om in het donker te blijven

Dolly.com.au zegt dat de acteurs er allemaal achter kwamen wie "A" was, maar Lucy Hale koos ervoor om in het ongewisse te blijven.

We zouden denken dat het moeilijk zou zijn om te beslissen of je de waarheid wilt leren kennen of niet. Aan de ene kant zou het moeilijk zijn om te wachten… maar we snappen waarom Lucy Hale verrast zou willen worden.

9 Ian Harding speelde grappen over de cast

The Odyssey Online zegt dat Ian Harding grappen uithaalde met de cast.

Dit is een feit dat zelfs doorgewinterde fans nooit zouden raden, aangezien zijn personage, Ezra Fitz, niet bepaald een man is met een enorm gevoel voor humor. Ezra is heel serieus en meer geïnteresseerd in het lezen van een boek dan in iets anders.

8 De bemanning zou de set strategisch in een 'A'-vorm plaatsen

Seventeen zegt dat een van de productieontwerpers van de show, Jakub Durkoth, zei: "De hele set had soms de vorm van een A. Soms had de plattegrond de vorm van een A; de spanten konden een A; soms creëerden we een schaduw van die spanten in de vorm van een A, om een A op de grond te creëren."

7 Patrick J. Adams zei ja tegen een gast met hoofdrol om Troian Bellisario zover te krijgen hem terug te nemen

Troian Bellisario en Patrick J. Adams zijn sinds december 2016 getrouwd en hebben een dochter genaamd Aurora.

Volgens Cosmopolitan zei Patrick ja tegen een gastrol in de show om Troian zover te krijgen hem terug te nemen. Ze waren toen uit elkaar gegaan. Dat is iets waar we nooit van wisten.

6 Ashley Tisdale zei nee tegen PLL om in Hellcats te zijn (die superkort werd uitgezonden)

Buzzfeed zegt dat Ashley Tisdale nee zei tegen Pretty Little Liars om in Hellcats te zijn.

Deze show werd één seizoen uitgezonden in 2010 en 2011 en ging over cheerleaden, maar de kans is groot dat we hem misschien niet hebben gezien. Het zou cool zijn geweest om Ashley op PLL te zien.

5 Hanna en Caleb hadden een off-screen romantiek

Tell Tales Online zegt dat Hanna en Caleb een romance buiten het scherm hadden.

Yup, Ashley Benson en Tyler Blackburn hadden in het verleden een relatie. Fans zijn absoluut opgewonden om dit te horen, aangezien ze een van de favoriete fans van de show zijn. Natuurlijk zijn ze niets meer, maar het is nog steeds cool om te horen dat ze dat ooit waren.

4 Alle hoofdrolspelers waren jonger dan Troian Bellisario

Volgens Cosmopolitan was elke acteur in de show (van de hoofdcast dus) jonger dan Troian Bellisario.

De actrice is nu 34, vergeleken met Lucy Hale en Ashley Benson die nu 30 zijn, Shay Mitchell die 32 is en Sasha Pieterse die 24 is. Tyler Blackburn is net iets jonger dan Troian op 33-jarige leeftijd.

3 Lucy Hale heeft er een hekel aan dat haar zwijgende gebaar in de openingsscène niet in het midden staat

Volgens She Knows heeft Lucy Hale er een hekel aan dat haar zwijgende gebaar in de openingsscène uit het midden is. Zelfs diehard fans hebben dit misschien nooit geraden.

Ze zei: "Hoeveel mensen hebben gemerkt dat het ook ver uit het midden ligt? Weet je hoeveel dat me stoorde? Ik kan het nog steeds niet… dat achtervolgde me al vijf jaar."

2 Fans hebben meer getweet over de aflevering van de winterpremière van seizoen 4 dan welke andere tv-serie dan ook

Volgens Fame 10 hebben fans meer getweet over de winterpremière van seizoen vier dan welke andere tv-serie dan ook.

Dit was de aflevering genaamd "Who's In The Box?" en het was absoluut een sappige aflevering, waarbij de leugenaars hoorden dat Ali alleen maar deed alsof hij dood was. En ook hier gingen Caleb en Hanna hun eigen weg.

1 Showrunner I. Marlene King zei dat de Toby/Spencer en Caleb/Hanna romantiek in het begin niet zeker waren

I. Marlene King zei dat de romances tussen Toby/Spencer en Caleb/Hanna aanvankelijk niet zeker waren. We zijn echter zo blij dat ze zijn gebeurd.

Seventeen citeerde de showrunner en zei: "We wisten dat [Ezra en Aria] geweldige chemie hadden, maar we realiseerden ons niet meteen dat Hanna en Caleb die geweldige chemie zouden hebben, of Spencer en Toby."

Aanbevolen: