Hawkeye' Disney Plus-serie legt veel nadruk op familie in nieuwe trailer

Hawkeye' Disney Plus-serie legt veel nadruk op familie in nieuwe trailer
Hawkeye' Disney Plus-serie legt veel nadruk op familie in nieuwe trailer
Anonim

Marvel Studios heeft fans in vervoering gebracht door de langverwachte trailer uit te brengen voor de nieuwe Disney+ serie Hawkeye.

De serie, die zich richt op Jeremy Renners MCU-personage Clint Barton, is gebaseerd op de bekroonde stripserie uit 2012 van Matt Fraction. De nieuwe trailer biedt een eerste glimp van de uitdagingen waarmee Barton in de serie wordt geconfronteerd, vooral in de vorm van stripboekschurken, de Tracksuit Mafia.

Naast de episch ogende actiescènes, gaf de trailer fans ook een eerste blik op Kate Bishop van Hailee Steinfeld in actie. De vertolking van Steinfeld leek niet teleur te stellen, met veel Twitter-gebruikers die dol waren op de relatie tussen Barton en Bishop. Een fan schreef: "Ze zullen gemakkelijk het beste duo van de MCU worden! Ik kan niet wachten om deze relatie onderzocht te zien worden." Terwijl een ander twitterde: "Hailee Steinfeld is de perfecte Kate Bishop, ik zou wel kunnen huilen."

De nieuwste toevoeging aan Marvel's Phase 4 van releases, waaronder eerdere Disney+-series WandaVision, Loki en The Falcon And The Winter Soldier, Hawkeye belooft hoge inzetten en een boeiende eerste solo-expeditie voor Renner's geliefde personage. De serie lijkt ook de relatie van Barton met zijn familie te onderzoeken, en hoe deze zal worden getest als de superheld wordt teruggetrokken in zijn misdaadbestrijdende verleden.

Gedurende de trailer ziet Barton het goedmaken met zijn familie, die werd weggevaagd in Avengers: Endgame. Hij wordt getoond terwijl hij met hen aan het eten is en in één scène belooft hij zijn dochter dat hij met Kerstmis thuis zal zijn. Fans merkten snel op dat zijn vrouw, Laura Barton, in die scènes ontbrak.

De reacties van sociale media op de trailer waren overweldigend positief, en velen prezen de trouw van de serie aan de originele strips. Fans verwachten ook dat Florence Pugh wraak zal nemen op haar Black Widow-personage, de huurmoordenaar Yelena Belova. Haar naam werd wereldwijd trending op Twitter na de release van de trailer, ondanks dat het personage er niet in verscheen.

Hawkeye gaat eind dit jaar in première en zal een passend feestelijk thema hebben, tot grote vreugde van Marvel-fans. De pakkende slogan op de eerste teaser-promotieposter van de serie luidt: 'Deze feestdagen komen de beste geschenken met een strik'. Een Twitter-gebruiker schreef: "Hawkeye ziet er ZO VEEL LEUK uit! Ik hou van de kerstsfeer en Kate Bishop is hier om de show te stelen!"

Eagle-eyed fans zagen ook meerdere paaseieren in de eerste blik op de aankomende serie, zoals een poster voor Steve Rogers: The Musical en shots van acteurs verkleed als The Avengers, die schijnbaar muzikale nummers op een podium uitvoeren. Maar anderen waren het meest enthousiast om de eerste glimp op te vangen van Lucky "The Pizza Dog" in live-action, met een fan die tweette: "HE'S THE HOOFDPERSONAGE", en een andere verklaarde dat hij "exact komisch accuraat was."

Hawkeye komt op 24 november naar Disney+ streamers. Het is nog een reden waarom september absoluut nooit te vroeg is om enthousiast te worden over de feestdagen!

Aanbevolen: