Smash, Glee, & Andere muzikale tv-programma's om te binge

Inhoudsopgave:

Smash, Glee, & Andere muzikale tv-programma's om te binge
Smash, Glee, & Andere muzikale tv-programma's om te binge
Anonim

Tv-programma's die zich richten op muziek zijn meestal absoluut de beste. Ze zijn vaak erg opbeurend en vrolijk! Er zijn verschillende muzikale tv-shows met veel leuke liedjes, lyrische intelligentie, prachtige melodieën, geweldige choreografieën en ingewikkelde dansnummers.

Sommige van de meest verbazingwekkende muzikale tv-programma's om naar te kijken zijn beschikbaar op Hulu, Netflix en Disney Plus. Met zoveel opties om naar te kijken als het op entertainment aankomt, is het leuk om de dingen een beetje te verfijnen! Dit zijn enkele van de beste muzikale tv-programma's om tegenwoordig te bingewatchen.

10 Soundtrack

Soundtrack-Netflix
Soundtrack-Netflix

Soundtrack is een originele Netflix-tv-show die zich richt op de met elkaar verweven verhaallijnen van meerdere verschillende personages. Naarmate de kijker dieper betrokken raakt bij de personages van de show, realiseren ze zich hoe intens het leven van elk personage werkelijk is. Een van de hoofdpersonen overleeft het eigenlijk niet, maar als je de show voor de eerste keer bekijkt, zijn ze zich daar niet van bewust - dus het komt als een schok. Een van de grootste actrices van Soundtrack is Jenna Dewan, een actrice die ooit getrouwd was met Channing Tatum.

9 High School Musical: The Musical: The Series

High School Musical: The Musical: The Series
High School Musical: The Musical: The Series

Fans van de originele High School Musical-filmfranchise werden absoluut verliefd op deze serie! De serie bevat niet Zac Efron als Troy Bolton, Vanessa Hudgens als Gabriella Montez, Ashley Tisdale als Sharpay Evans of Corbin Bleu als Chad Danforth. In plaats daarvan bevat de show een stel nieuwe jongere kinderen die hun rol op zich nemen alsof ze de delen van de film voor hun eigen middelbare school spelen. Het is een interessante kijk op de show waardoor ze zowel enkele originele als nieuwe nummers kunnen opnemen.

8 Gekke ex-vriendin

Gekke ex-vriendin
Gekke ex-vriendin

Crazy Ex-Girlfriend is een geweldige show om naar te kijken voor mensen die van muzikale televisie houden. Het gaat over een vrouw die nog steeds volledig geobsedeerd is door een man met wie ze tot nu toe had gedate. Dit is herkenbaar voor iedereen die niet helemaal over zijn ex-vriend of vriendin is. Soms heeft de ene persoon na het beëindigen van een relatie nog steeds gevoelens, terwijl de andere persoon dat niet meer heeft! Een ander groot voordeel van deze show is dat het belangrijke kwesties raakt zoals rassenrelaties, geestesziekten en gendervooroordelen. Het kan behoorlijk diep gaan!

7 Nashville

Nashville
Nashville

Nashville is een show die zich richt op countrymuziek. Het sterren Hayden Panettiere in een van de hoofdrollen evenals Connie Britton. In deze show veroudert een oudere countrymuziekmuzikant vanwege zijn relevantie en moet ze zich aanpassen en opnieuw uitvinden om populair te blijven bij een jonger publiek. Ze is bang om vervangen te worden door een nieuwe, jongere, sassier zangeres die vastbesloten is om de top te bereiken. Hayden Panettiere en Connie Britton doen allebei geweldig werk in deze show en laten hun prachtige zangstemmen zien. Countrymuziek was nog nooit zo relevant als in deze show!

6 Smash

verpletteren
verpletteren

Iedereen heeft inmiddels van Smash gehoord. De show werd uitgebracht op NBC en richt zich op acteurs en actrices die samenkomen om de perfecte musical over Marilyn Monroe te maken. Debra Messing en Christian Borle zijn de hoofdrolspelers in deze show die de rollen van scenarioschrijvers spelen. Te jonge sterretjes streven naar de rol van Marilyn Monroe in het stuk en maken er een enorme competitie van. Een van de sterretjes wordt gespeeld door Megan Hilty, terwijl de andere wordt gespeeld door Katharine McPhee.

5 Vrolijkheid

vrolijkheid show
vrolijkheid show

Glee is duidelijk een van de meest bekende muzikale tv-shows ooit vanwege het feit dat het constant wordt vergeleken met de High School Musical-filmfranchise! Lea Michele speelt een leidende rol als een sukkelige middelbare scholier die dol is op zingen, maar ook voortdurend gepest wordt. Haar personage in de show heet Rachel Berry.

Ze wil een beroemde artiest zijn op Broadway, maar tijdens haar middelbare schooltijd wil ze ook alleen maar worden uitgezonderd en geliefd. Ze wordt uiteindelijk verliefd op een student genaamd Finn Hudson, gespeeld door wijlen Cory Monteith.

4 Zegevierend

zegevierend
zegevierend

Victorious is een Nickelodeon-tv-show met Victoria Justice in de hoofdrol. Victoria Justice heeft niet echt veel gedaan in haar carrière sinds Victorious tot een einde kwam, maar dat had ze echt moeten doen, want de show was erg leuk om naar te kijken tijdens de hooidag. Het liep vier seizoenen van 2010 tot 2013. Het themalied van de show heet "Make it Shine", uitgevoerd door Victoria Justice zelf. Middelbare scholieren gaan samen naar een middelbare school genaamd Hollywood Arts, waar ze zich concentreren op podiumkunsten en proberen het in de toekomst als succesvolle artiesten te maken.

3 Toegift

Tot!
Tot!

Encore! is tegenwoordig beschikbaar om te worden gestreamd op Disney+. Het draait allemaal om theater op de middelbare school en niemand minder dan Kristen Bell. Wie was er nog meer geschokt toen hij ontdekte dat Kristen Bell de stemactrice was achter "Gossip Girl"?!

Als het op Encore! aankomt, komen volwassenen die ooit in musicalproducties op de middelbare school optraden weer bij elkaar om op te treden in de loop van 12 leuke en boeiende afleveringen. Kristen Bell doet geweldig werk in de hoofdrol en herinnert iedereen eraan waarom ze zoveel meer is dan alleen je typische actrice.

2 Hannah Montana

Hannah Montana
Hannah Montana

Natuurlijk moest Hannah Montana op deze lijst staan! Bijna elke afzonderlijke aflevering was gevuld met muzikale optredens die door Miley Cyrus zelf werden uitgevoerd. Of ze nu die blonde pruik opzette en optrad als Hannah Montana, of het helemaal natuurlijk hield met haar lange bruine haar als Miley Stewart, ze speelde een geweldig en aanstekelijk nummer. Veel jonge kinderen zijn opgegroeid met het kijken naar Hannah Montana op Disney Channel.

1 Zoey's buitengewone afspeellijst

Zoey's buitengewone afspeellijst
Zoey's buitengewone afspeellijst

Zoey's buitengewone afspeellijst kan worden gestreamd op nbc.com, evenals op YouTube, Hulu en een paar andere plaatsen! De hoofdpersoon heet Zoey Clark. Ze is een computerprogrammeur die plotseling de gedachten en verlangens van de mensen om haar heen kan horen via hitnummers die ze ook op de radio hoort! Alles aan deze show is super schattig en zeker het bekijken waard.

Aanbevolen: