10 beste films waar de slechterik wint

Inhoudsopgave:

10 beste films waar de slechterik wint
10 beste films waar de slechterik wint
Anonim

Het is niet altijd een slechte zaak voor de slechterik van een film om als beste uit de bus te komen. Soms is een verhaal zo interessanter! Wanneer de slechterik op de een of andere manier triomfeert over de goede man, is dat in zekere zin verfrissend, aangezien de meeste klassieke en traditionele verhalen die iedereen tijdens de kindertijd wordt verteld, altijd op hetzelfde lijken te eindigen… waarbij de heldhaftige goede man triomfantelijk wint.

Als de slechterik wint, is er iets zo intrigerends aan de hand. In sommige gevallen verandert de slechterik in de loop van de film van gedachten en begint hij zich op meer acceptabele manieren te gedragen. Andere keren blijven schurken vanaf het begin net zo slecht als ze waren en dat komt ook goed uit.

10 'Se7en' (1995)

Se7en (1995)
Se7en (1995)

Morgan Freeman en Brad Pitt lopen voorop in deze superintensieve film over rechercheurs die een reeks moorddadige misdaden onderzoeken. De film ging in première in 1995 en richt zich op een seriemoordenaar, gespeeld door Kevin Spacey, die achter doelen aangaat die volgens hem elk van de zeven hoofdzonden belichamen. Tegen het einde van de film vermoordt de seriemoordenaar het onschuldige personage gespeeld door Gwyneth P altrow, wat betekent dat hij uiteindelijk wint in zijn spel.

9 'Star Wars: The Empire Strikes Back' (1980)

tar Wars: Het rijk slaat terug (1980)
tar Wars: Het rijk slaat terug (1980)

De Star Wars-filmfranchise zal voor altijd de geschiedenis ingaan omdat het een van de meest interessante en diverse sagen ooit is, ten goede of ten kwade. Het is al tientallen jaren aan de gang en is op dit moment een franchise van $ 1 miljard. De film uit 1980, The Empire Strikes Back, concentreert zich op Han Solo, prinses Leia, Luke Skywalker en Chewbacca die terugvechten tegen negatieve krachten, waaronder Darth Vader. Uiteindelijk is Darth Vader degene die wint… tot Return of the Jedi tenminste.

8 'Alien: Covenant' (2017)

Vreemdeling: Verbond (2017)
Vreemdeling: Verbond (2017)

Alien: Covenant is een sci-fi-horrorfilm die in 2017 werd uitgebracht en gericht is op een groep individuen die op een kolonieschip in de melkweg van de ruimte leven. Terwijl ze daarboven zijn, probeert een enge alien met vijandige neigingen hun schip en in hun leven binnen te vallen. Gedurende de hele film worstelt iedereen om te overleven en spant hij zich in in de dodelijke strijd. De alien is misschien de schurk van het verhaal, maar hij wordt toch de winnaars

7 'Geen land voor oude mannen' (2007)

Geen land voor oude mannen (2007)
Geen land voor oude mannen (2007)

No Country For Old Men ging in première in 2007 en is geclassificeerd als een westernthriller. Het richt zich op een man die wordt opgejaagd door een gevaarlijke moordenaar die geld probeert te verzamelen. De gevaarlijke moordenaar weet dat hij niet in staat zal zijn om te verzamelen, dus besluit hij in plaats daarvan de man te vermoorden die hem iets schuldig is. Dan vermoordt hij de vrouw van de man voor de goede orde. Deze filmster is Josh Brolin, Javier Barden en Tommy Lee Jones.

6 'How The Grinch Stole Christmas' (2000)

Hoe de Grinch Kerstmis stal (2000)
Hoe de Grinch Kerstmis stal (2000)

How the Grinch Stole Christmas is zeker een van de beste vakantiefilms aller tijden. Het is zo'n geweldige film omdat het mensen helpt beseffen dat het beter is om een goed hart te hebben dan een negatieve geest.

Het verhaal concentreert zich op een cynische en depressieve man genaamd de Grinch die zichzelf heeft geïsoleerd omdat hij er anders uitziet dan alle anderen in de stad waar hij opgroeide, Whoville. Uiteindelijk verandert hij zijn wegen, wordt zijn hart zachter en realiseert hij zich dat hij geaccepteerd kan worden door mensen die niet op hem lijken.

5 'Basic Instinct' (1992)

Basisinstinct (1992)
Basisinstinct (1992)

Sharon Stone liep voorop in Basic Instinct uit 1992. De film gaat over een detective van de politie van San Francisco die zijn best doet om erachter te komen wie een rijke rockster heeft vermoord. Er wordt zwaar geïnsinueerd dat het personage van Sharon Stone de moordenaar is, maar tegen het einde van de film is ze volledig weggekomen met haar misdaad en ondervindt ze geen gevolgen.

4 'Gone Girl' (2014)

Verdwenen meisje (2014)
Verdwenen meisje (2014)

Gone Girl is een uitstekende film over een vrouw die haar man erin luist voor haar eigen moord. Stiekem leeft ze nog en leeft het leven elders. Tegen het einde van de film keert ze terug naar haar man en om de een of andere reden wil hij nog steeds bij haar zijn! Hoewel ze duidelijk geestelijk gestoord en onstabiel is, zegeviert ze aan het einde van de film nog steeds door alles te krijgen wat ze wil, weg te komen met haar misdaden en getrouwd te blijven met haar man.

3 'Silence Of The Lambs' (1991)

Stilte van de lammeren (1991)
Stilte van de lammeren (1991)

Silence of the Lambs is een thriller-horrorfilm die in 1991 werd uitgebracht met in de hoofdrollen Jodie Foster en Anthony Hopkins. De film vertelt het verhaal van Hannibal Lecter, een actieve seriemoordenaar die zijn misdaden op een zeer gruwelijke manier uitvoert.

Tegen het einde van de film is hij ontsnapt uit de gevangenis en heeft hij onthuld dat hij van plan is door te gaan met zijn sociopathische manieren. Het einde van het boek is naar verluidt een beetje anders dan het einde van de film, maar beide blijven hetzelfde… Hannibal Lecter ontsnapt.

2 'A Christmas Carol' (2009)

Een kerstlied (2009)
Een kerstlied (2009)

Ebeneezer Scrooge staat bekend als een van de meest irritante vakantieschurken ooit. Net als de Grinch geniet Scrooge niet van Kerstmis, de vakantiegeest of positieve energie tijdens de maand december. In de film uit 2009 spelen Jim Carrey, Robin Wright, Colin Firth en Gary Oldman de hoofdrollen. Nadat een kerstgeest Scrooge meeneemt op een avontuurlijke reis waarbij hij de geesten van zijn verleden, heden en toekomst bezoekt, verandert Scrooge zijn wegen.

1 'Avengers: Infinity War' (2018)

Avengers: Oneindige Oorlog (2018)
Avengers: Oneindige Oorlog (2018)

De strijd tussen Thanos in The Avengers kwam eindelijk tot een hoogtepunt in Avengers: Infinity War, dat in 2018 werd uitgebracht. Thanos was altijd toegewijd om dingen op zijn manier te laten verlopen en tegen de tijd dat deze film rondkwam, gebeurde het echt uiteindelijk zijn weg gaat … met het knippen van zijn vingers. Het is duidelijk dat in Avengers: Endgame, dat het jaar daarop werd uitgebracht, de boosaardige knip van Thanos met zijn vingers werd omgekeerd.

Aanbevolen: