Mortal Kombat': alles wat we weten over de cast

Inhoudsopgave:

Mortal Kombat': alles wat we weten over de cast
Mortal Kombat': alles wat we weten over de cast
Anonim

De langverwachte reboot van de fantasy-actiefilm uit 1995 Mortal Kombat staat voor de deur en wij, de fans, kunnen er niet blijer van worden. Na meer dan 25 jaar zullen we eindelijk Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero en Kitana weer op het grote scherm kunnen zien - als en waar de pandemie dat toelaat, natuurlijk.

De lijst van vandaag werpt een blik op de diverse en zeer getalenteerde cast van de film, hoe hun carrière begon en wat ze tot nu toe hebben gedaan. En het lijdt geen twijfel dat de hoofdrol in Mortal Kombat hen in de toekomst nog meer kansen zal geven.

10 Lewis Tan begon zijn carrière als stuntartiest

Afbeelding
Afbeelding

Lewis Tan is een Britse acteur, die zijn acteercarrière begon met stunts in de actiefilm The Fast and the Furious: Tokyo Drift uit 2006. Sindsdien is zijn carrière gestaag gestegen - nadat hij een rol kreeg in Netflix's Iron Fist en samen met Gerard Butler in Den of Thieves speelde, speelde Lan in de AMC-serie Into the Badlands.

En hoewel hij verder is geëvolueerd dan stunts doen - dankzij bijrollen in films als Hangover 3 en Olympus Has Fallen - staat Lewis Tan er nog steeds op om zelf stunts te doen op filmsets.

9 Jessica McNamee's eerste optreden was in een soapserie

Afbeelding
Afbeelding

Jessica McNamee is een Australische actrice die haar carrière in 2007 begon toen ze een rol kreeg in de Australische soap Home and Away. McNamee, die Sonya Blade speelt in de aankomende Mortal Kombat-film, werd bekend bij het internationale publiek dankzij haar rollen in films als The Vow en Battle of the Sexes.

8 Josh Lawson studeerde improvisatietechnieken in LA Theatres

Afbeelding
Afbeelding

Josh Lawson is nog een andere acteur uit Down Under die in Mortal Kombat zal verschijnen. Nadat hij in 2001 afstudeerde aan het National Institute of Dramatic Art, ging Lawson - die vooral bekend staat om zijn werk aan de Showtime sitcom House of Lies - naar Los Angeles, waar hij een jaar lang improvisatie had gestudeerd in LA's improvisatietheaters en comedygroepen zoals als The Groundlings en ACME Comedy Theatre.

7 Tadanobu Asano was getrouwd met J-Pop zangeres Chara

Afbeelding
Afbeelding

Tadanobu Asano, die god Raiden gaat spelen in Mortal Kombat, is een Japanse acteur die je misschien herkent als een Asgardiaanse krijger Hogun uit het Marvel Cinematic Universe. Zijn andere opmerkelijke werk omvat films zoals Battleship, 47 Ronin en Midway. Wat veel mensen niet weten over Asano, is dat hij getrouwd was met de Japanse popzangeres Chara, die hij ontmoette op de set van de Japanse film Picnic uit 1996. De twee kondigden hun scheiding aan in 2009.

6 Laura Brent steeg naar internationale roem na het doen van 'The Chronicles of Narnia'

Afbeelding
Afbeelding

Australische actrice Laura Brent - die de hoofdrol speelt als Allison Young in Mortal Kombat - maakte haar filmdebuut in 2010 toen ze werd gecast als Lilliandil in The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Sinds Narnia had Laura Brent verschillende kleine rollen in verschillende films en tv-series, dus haar rol in de langverwachte remake van Mortal Kombat is een nieuwe kans voor de jonge actrice om haar carrière nieuw leven in te blazen.

5 Mehcad Brooks modelleerde ondergoed voor Calvin Klein

Afbeelding
Afbeelding

Mehcad Brooks is een Amerikaanse acteur wiens meest opvallende rollen waren in ABC's Desperate Housewives en The CW's Supergirl, waar hij respectievelijk Matthew Applewhite en James Olsen speelde.

Wat veel mensen niet weten over Brooks, is dat hij vroeger een ondergoedmodel was voor Calvin Klein. In een gesprek met The Cut zei Brooks dat hij het niet gemakkelijk vindt om sexy te zijn tijdens fotoshoots. Hij vertelde ook hoe zijn vader hem had geadviseerd boxers te dragen in plaats van slips in zijn advertentiefoto's "omdat ze minder onthullend zijn."

4 Ludi Lin leerde Kantonees in 3 maanden

Afbeelding
Afbeelding

De in China geboren Canadese acteur Ludi Lin verwierf bekendheid nadat hij was gecast als Zack Taylor in de Power Rangers-film uit 2017. Zijn andere opmerkelijke werk was in Aquaman en Netflix's sci-fi anthologiereeks Black Mirror. Lin is Engels, Mandarijn en Kantonees. De jonge acteur zei dat het hem slechts 3 maanden kostte om Kantonees te leren."Ik heb in drie maanden Kantonees leren spreken, voornamelijk om iets terug te kunnen zeggen tegen de kinderen die me plaagden in Hong Kong", vertelde Lin aan JustJared.

3 Chin Han werd uitgeroepen tot een van de 25 beste acteurs van Azië ooit

Afbeelding
Afbeelding

Chin Han is een Singaporese toneel-, film- en tv-acteur die in 2005 zijn grote doorbraak in Hollywood beleefde nadat hij in de dramafilm 3 Needles speelde. Hij zou later verschijnen in Hollywood-blockbusters zoals The Dark Knight, 2012, en Captain America: The Winter Soldier. Vanwege zijn decennialange carrière en alle acteerprojecten die hij heeft gedaan, werd Han door CNNGo genoemd als een van Azië's 25 grootste acteurs aller tijden.

2 Joe Taslim was lid van het Indonesische nationale judoteam

Afbeelding
Afbeelding

Joe Taslim is een in Indonesië geboren Chinese acteur die zijn grote Hollywood-doorbraak nog moet beleven - hopelijk zal het met Mortal Kombat zijn waar hij een van de favoriete personages van fans, Sub-Zero, zal spelen. Voordat hij begon met acteren, was Taslim een krijgskunstenaar. Hij was meer dan 10 jaar lid van het Indonesische nationale judoteam.

1 Hiroyuki Sanada's eerste grote Hollywood-film was 'The Last Samurai'

Afbeelding
Afbeelding

De Japanse acteur Hiroyuki Sanada gaat een ander favoriet personage, Scorpion, spelen in de aankomende Mortal Kombat-film. Hoewel hij het grootste deel van zijn acteercarrière in Azië heeft gewerkt, is dit niet Sanada's eerste Hollywood-film. Hij maakte zijn debuut in Hollywood in 2003 toen hij samen met Tom Cruise in The Last Samurai verscheen.

Aanbevolen: