Weetjes over de hitshow 'All American' van de CW

Inhoudsopgave:

Weetjes over de hitshow 'All American' van de CW
Weetjes over de hitshow 'All American' van de CW
Anonim

All American is het sportdrama van The CW over een middelbare schoolvoetballer genaamd Spencer James, gespeeld door Daniel Ezra. Het personage worstelt voortdurend om het leven in Beverly Hills en South Crenshaw, Los Angeles, in evenwicht te brengen. Hij vraagt zich vaak af waar zijn loyaliteit moet liggen, aan zijn oude Crenshaw-vrienden of aan de nieuwe vrienden die hij ontmoet op de middelbare school in Beverly Hills.

De populaire CW-serie ging voor het eerst in première in 2018, en geloof het of niet, All American is gebaseerd op echte gebeurtenissen. Spencer James is geïnspireerd door NFL-speler Spencer Paysinger. Net als zijn personage op het scherm, liet Spencer Paysinger zijn beste vriend, Coop, achter bij zijn verhuizing, waar de show op ingaat. Terwijl fans leuke weetjes over de show weten, zijn er tal van weinig bekende feiten waarvan kijkers zich misschien niet bewust zijn!

Bijgewerkt op 24 augustus 2021, door Michael Chaar: All American is gemakkelijk een van de grootste shows op The CW geworden, en gelukkig voor fans is de serie klaar om ook beschikbaar op Netflix! Hoewel de drie seizoenen fans zeker hebben vermaakt, kunnen ze hun agenda markeren voor 25 oktober, wanneer seizoen 4 van All American v alt. Omdat de show gebaseerd is op gebeurtenissen uit het echte leven, zijn er tal van feiten die fans misschien niet weten! Nou, Spencer Paysinger is nooit echt naar South Crenshaw geweest, en hij had ook geen gespannen relatie met zijn vader, wat nogal in tegenspraak is met Spencer James. Terwijl de show is ingesteld op zijn vierde seizoen, is een klein beetje informatie waarvan kijkers zouden schrikken dat de serie bijna eindigde na het tweede seizoen.

9 Is 'All American' gebaseerd op een waargebeurd verhaal?

All American gaat over het leven van NFL-linebacker en Super Bowl-winnaar Spencer Paysinger. In 2011 werd hij ondertekend door de New York Giants als een undrafted free agent. Hij werd ook getekend voor een eenjarig contract door de Miami Dolphins in 2015 en opnieuw in 2016. In 2017 werd hij ondertekend door de New York Jets en de Carolina Panthers voordat hij met pensioen ging in 2017. Paysinger dient als adviesproducent voor All American, en hij speelde een ondergeschikte rol als assistent-coach Davis in verschillende afleveringen.

8 Spencer Paysinger ging nooit naar South Crenshaw High School

Hoewel Paysinger opgroeide en in South Central, Los Angeles woonde, ging hij nooit naar de Crenshaw High School. Zoals de show laat zien, gebeurde er wel dat Paysinger elke dag naar Beverly Hills High School moest reizen, maar hij ging alleen naar deze ene middelbare school, in tegenstelling tot James, die tijdens zijn eerste jaar overstapt van South Crenshaw naar Beverly Hills High School.

7 Had Spencer Paysinger een gespannen relatie met zijn vader?

Soms moet je het drama in een serie naspelen om het interessanter te maken. Paysinger heeft nooit een gespannen relatie gehad met zijn vader, Donald, en zijn vader heeft hem nooit in de steek gelaten. Donald Paysinger moedigde zijn zoon aan tijdens zijn middelbare schoolvoetbalcarrière, zijn professionele voetbalcarrière en is vandaag nog steeds extreem close met zijn zoon.

6 Spencer Paysinger heeft geen bendegerelateerde schietpartij meegemaakt

Kijkers werden steeds bozer op Tamia Cooper, beter bekend als Coop, de beste vriend van James in de serie. Ze leek nooit uit de problemen te blijven en liet haar beste vriend in het kruisvuur achter. Vanwege haar slechte keuzes werd James in zijn rechterschouder geschoten tijdens een bendegerelateerde schietpartij. Deze strijd is een ander voorbeeld van "het drama uitspelen" omdat Paysinger dit zelf nooit heeft meegemaakt.

5 Daniel Ezra is eigenlijk Brits

Daniel Ezra is een van de vele voorbeelden van acteurs die hun Britse accent ongelooflijk goed verbergen. All American is zijn Amerikaanse acteerdebuut en hij bracht zoveel mogelijk tijd door in South Central Los Angeles, zodat hij de rol echt kon belichamen. In plaats van een accentcoach te hebben zoals veel acteurs, luisterde Ezra naar interviews en liedjes van Nipsey Hussle om zijn accent te perfectioneren. Hij keek ook vaak naar American football om de regels van het spel te begrijpen.

4 Seizoen één heeft een Tomatometer-score van 92% op Rotten Tomatoes

Critici houden zelden meer van een show dan van het publiek op Rotten Tomatoes, maar dit is het geval bij All American, met een kijkcijfer van 87% voor seizoen één. De show heeft positieve recensies vanwege de 'winnende cast', met name Ezra, en het vermogen om onderwerpen als racisme, classisme, sportpolitiek te behandelen, terwijl het de dunne lijn tussen luchtig en diepzinnig balanceert.

3 Daniel Ezra kan niet voetballen

In een interview met TV Guide noemden Ezra's co-sterren hem de slechtste voetballer in het echte leven en gebruikten ze zijn Britse afkomst als excuus. Ezra werkte echter aan zijn vaardigheden en verbeterde. Ezra zei dat hij veel beter is in basketbal.

2 Geen van de castleden is van middelbare schoolleeftijd

Dit feit komt waarschijnlijk niet als een verrassing. Het is gebruikelijk dat acteurs en actrices personages spelen die jonger zijn dan zij. In sommige gevallen is het leeftijdsverschil extreem. Als je terugkijkt op de musical Grease, is het onmogelijk te geloven dat John Travolta een middelbare scholier was. Het grootste deel van de cast die middelbare scholieren speelt, is midden tot eind twintig. Calesha Murray, beter bekend onder haar artiestennaam Bre-Z is 33 vanaf 2021. Leuk weetje: Murray speelde ook Freda Gatz op Empire.

1 'All American' had bijna geen tweede seizoen

Geloof het of niet, All American keerde bijna niet terug naar een tweede seizoen vanwege de lage kijkcijfers. Seizoen één van de show werd niet zo vaak bekeken op televisie als op Netflix. De show die beschikbaar is op streamingplatforms, zoals Netflix, vertienvoudigde het aantal kijkers.

Aanbevolen: