Dit is wat we weten over de filmcomeback van Tobey Maguire

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de filmcomeback van Tobey Maguire
Dit is wat we weten over de filmcomeback van Tobey Maguire
Anonim

Het is jaren geleden sinds de laatste keer dat we Tobey Maguire op het grote scherm zagen. Zoals opgemerkt door de officiële IMDb-pagina van de acteur, was de laatste keer dat de Spider-Man-acteur werd gecast in Pawn Sacrifice uit 2014. In die biografische film portretteert Maguire het legendarische schaakwonder Bobby Fischer in het wereldkampioenschap schaken van 1972 tegen de Sovjet-topgrootmeester Boris Spassky te midden van het hoogtepunt van de Koude Oorlog.

Het is sindsdien zeven jaar geleden en zoals recente rapporten hebben onthuld, maakt de acteur zich op om zijn comeback te maken in Damien Chazelle's aankomende Babylon-film. Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over wat mogelijk onthuld kan worden in dit project.

9 Het gerucht gaat dat de film zich afspeelt in het 'New Hollywood'-tijdperk

Wat het verhaal betreft, Babylon speelt zich af in het nieuwe gouden Hollywood-tijdperk van de late jaren 1920. In die tijd maakte de filmindustrie een snelle transformatie door van stomme films naar talkies, geleid door de releases van The Jazz Singer, Singin' in the Rain en The Artist. Zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter, heeft regisseur Damien Chazelle 180 pagina's geschreven voor het script en de film verkocht aan Paramount.

8 Damien Chazelle zal het project leiden

Chazelle
Chazelle

Zoals hierboven vermeld, zal Damien Chazelle het productieproces van de film als regisseur leiden. Onlangs heeft de 36-jarige naam gemaakt in de industrie, vooral na de succesvolle release van La La Land in 2016. Hij schreef zelfs geschiedenis als de jongste persoon die een Academy Award voor beste regisseur won bij de leeftijd van 32.

"Als je in LA woont, woon je in een stad vol filmgeschiedenis. Overal waar je kijkt, is er een echo van dit verheerlijkte filmverleden. In veel opzichten is er ook een industrie die vastbesloten lijkt om dat verleden uit te wissen, of het te negeren en door te gaan", vertelde Chazelle in een interview met The Verge voor La La Land. "Als je dat op films toepast, is er hetzelfde idee - probeer je te behouden wat je leuk vindt aan het verleden van een kunstvorm met het risico het te marginaliseren? Of probeer je het naar de toekomst te duwen, met het risico het te verbasteren? Waar ligt die balans?"

7 Brad Pitt, Margot Robbie & Spike Jonze maken deel uit van de met sterren bezaaide cast van de film

Naast Tobey Maguire zullen veel A-lijst acteurs zich bij de met sterren bezaaide cast voegen. Namen als Margot Robbie (Harley Quinn, Suicide Squad), Brad Pitt (Moneyball, World War Z), Spike Jonze (Her) en Li Jun Li (Wu Assassins) zijn enkele acteurs die de deal hebben ondertekend om deel te nemen aan het project. Er is bevestigd dat de laatste Anna Maya Wong zal spelen, de eerste Chinees-Amerikaanse Hollywood-filmster.

6 Het wordt de eerste film van Maguire sinds 2014

Zoals eerder vermeld, vond Tobey Maguire's laatste onderneming als hoofdpersonage in een film plaats in 2014 in Pawn Sacrifice. De acteur lijkt te genieten van het leven buiten de schijnwerpers en is nu klaar om terug te keren naar de wereld die hij het meest kent. Helaas was Pawn Sacrifice, ondanks zijn briljante optreden, een commercieel wrak, met meer dan $ 5,6 miljoen op een budget van $ 19 miljoen.

5 Hij houdt zich bezig met voice-overwerk

Gebrek aan tijd op het scherm zorgt er echter niet voor dat Tobey Maguire volledig afwezig is bij het werken in films. In 2017 herenigde hij zich met Alec Baldwin in The Boss Baby, waar de acteur de volwassen versie van Tim Templeton uitsprak, de titulaire held van de film. De film werd een van de best verkochte films van het jaar, met meer dan $ 528 miljoen wereldwijd bruto tegen een budget van $ 125 miljoen.

4 Hij zal dienen als uitvoerend producent van het project

Zeebiscuit
Zeebiscuit

Ondertussen houdt Maguire zich ook bezig met werken achter de schermen. Volgens zijn IMDb-pagina heeft de voor een Golden Globe genomineerde acteur Jillian Bell's Brittany Runs A Marathon en Sam Rockwell's The Best of Enemies (2019) geproduceerd, evenals dit jaar Nobody met Bob Odenkirk (Better Call Saul). Hij zal ook dienen als een van de uitvoerende producenten naast Helen Estabrook en Adam Siegel voor Babylon en meer titels toevoegen aan zijn indrukwekkende acteerportfolio.

3 'Babylon' vertegenwoordigt Chazelle's eerste film op groot scherm sinds 'First Man' in 2018

Interessant is dat Babylon ook de eerste film van Chazelle zal zijn sinds First Man uit 2018. Hij kondigde Babylon aan een jaar nadat First Man in première ging op een nogal ondergewaardeerde receptie van zowel fans als critici. Volgens het rapport van THR vereist de productiefase van Babylon een budget tussen $ 80 miljoen en $ 100 miljoen, wat verklaart waarom de overname van Paramount een slowcooking-deal was.

2 Oorspronkelijk was Emma Stone ingesteld om het personage van Margot Robbie uit te beelden

Voordat Margot Robbie zich bij de met sterren bezaaide castleden voegde, werd Emma Stone voor het eerst benaderd om Clara Bow te spelen, een van de eerste Hollywood-sekssymbolen en 'it'-meisjes. Helaas, hoewel Stone een werkgeschiedenis heeft opgebouwd met Chazelle in La La Land, stopte de actrice met het project en belandde de rol in de handen van Margot Robbie.

1 Paramount brengt de film volgend jaar uit

Zoals eerder dit jaar opgemerkt door Deadline, kijkt Paramount naar een beperkte bioscooprelease voor Kerstmis 2022 voordat deze op 6 januari 2023 wordt uitgebracht voor de mis. De film, waarvan is beloofd dat het een "R-rated drama, " was oorspronkelijk gepland om te worden gepubliceerd voor een release op eerste kerstdag 2021 voordat de wereldwijde gezondheidscrisis plaatsvond.

Aanbevolen: