De cast van 'Enge film' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Enge film' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Enge film' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Het is meer dan twee decennia geleden dat de iconische Scary Movie werd uitgebracht. En zelfs na al die tijd is het nog net zo hilarisch als in 2000. Scary Movie - die andere horrorfilms als Scream en I Know What You Did Last Summer vervalst - werd meteen een succes en heeft wereldwijd meer dan $ 270 miljoen opgebracht op een budget van $ 19 miljoen.

Vandaag bekijken we de cast van de eerste aflevering van de Scary Movie-franchise en rangschikken we ze op basis van hun vermogen. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoeveel Anna Faris, Shannon Elizabeth en Regina Hall waard zijn, dan ben je hier aan het juiste adres. Blijf scrollen om erachter te komen welke van deze acteurs op positie 1 belandt.

10 Lochlyn Munro - $800, 000

De aftrap is de Canadese acteur, Lochlyn Munro, die de rol van Greg Phillippe speelde. Behalve Scary Movie staat Munro ook bekend om zijn verschijning in de komediefilm White Chicks uit 2004, evenals in de tv-serie Charmed en Riverdale. Volgens Celebrity Net Worth is het geschatte vermogen van Munro iets minder dan een miljoen - $ 800.000.

9 Dave Sheridan - $1,6 miljoen

Landing op plek nummer negen van onze lijst is Dave Sheridan, die de antagonist van de film, Doofy, speelde. Dave Sheridan - die aan het begin van zijn carrière als stagiair bij Saturday Night Live werkte - heeft een geschat vermogen van $ 1,6 miljoen. Zijn andere werk omvat rollen in Marlon Waynes' films A Haunted House en Fifty Shades of Black. Sheridan heeft ook zijn eigen rockband Van Stone, waarmee hij toert.

8 Jon Abrahams - $ 1,7 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst is Jon Abrahams, die vooral bekend is door het spelen van Scary Movie's secundaire antagonist, Bobby Prinze. Abrahams heeft een geschat vermogen van $ 1,7 miljoen. Het grootste deel van zijn vermogen is afgeleid van zijn rollen in films Meet The Parents, House of Wax en Clover.

In 2016 maakte Abrahams zijn regiedebuut met de dramafilm All at Once, die het verhaal volgt van een jonge kunstenaar die besluit de twee dochters van zijn vrienden groot te brengen na hun tragische dood tijdens de aanslag van 9/11.

7 Cheri Oteri - $2 miljoen

Laten we nu verder gaan met de Amerikaanse actrice en komiek Cheri Oteri, die op plek zeven belandt, dankzij haar nettowaarde van $ 2 miljoen. Oteri's carrière begon in 1995 toen ze werd ontdekt door de producers van Saturday Night Live nadat ze een monoloog had opgevoerd bij comedygroep The Groundlings in Los Angeles. Na SNL verscheen Oteri in tal van films zoals Inspector Gadget, Liar Liar, Shrek the Third en Scary Movie, waar ze Gail Hailstorm speelde.

6 Regina Hall - $ 4 miljoen

Regina Hall speelde een van de meest iconische rollen van alle komische films. We hebben het natuurlijk over Brenda Meeks, de beste vriendin van Cindy in Scary Movie. Naast de Scary Movie-franchise, is Regina verschenen in tal van films en tv-series. Haar bekendste films zijn The Best Man, Think Like A Man en Girls Trip. Als het op televisie aankomt, verscheen ze in Ally McBeal, Law and Order: LA, en speelt ze momenteel in Showtime's serie Black Monday. Met een geschat vermogen van $ 4 miljoen staat ze op nummer zes op onze lijst.

5 Shannon Elizabeth - $7 miljoen

De top vijf wordt geopend door de actrice en voormalig model, Shannon Elizabeth, die je misschien herkent als Buffy Gilmore uit Scary Movie. Haar andere acteeroptredens zijn onder meer te zien in komische films American Pie and Jay en Silent Bob Strike Back, evenals horrorfilms Thirteen Ghosts en Cursed. Een deel van haar nettowaarde van $ 7 miljoen komt van deelname aan pokertoernooien.

4 Carmen Electra - $8 miljoen

De volgende op de lijst van vandaag is de actrice, glamourmodel en mediapersoonlijkheid Carmen Electra, die een vrij kleine, maar nog steeds iconische rol van Drew Decker in Scary Movie had. Carmen verscheen in verschillende andere parodiefilms, waaronder Date Movie en Meet the Spartans. Afgezien van haar rollen in parodieën, is Carmen Electra waarschijnlijk het meest bekend door het spelen van Lani McKenzie in de iconische serie van NBC, Baywatch. Haar vermogen wordt geschat op $ 8 miljoen.

3 Shawn Wayans - $30 miljoen

Laten we verder gaan met de acteur, schrijver en producer, Shawn Wayans, die speelde als Ray Wilkins in Scary Movie en het vervolg ervan. Volgens Celebrity Net Worth is het geschatte vermogen van Shawn $ 30 miljoen. Het meeste is afkomstig van zijn acteeroptredens, maar het feit dat hij de meeste films waarin hij optreedt mede schrijft en coproduceert, heeft zeker wat extra geld op zijn bankrekeningen opgeleverd.

2 Anna Faris - $30 miljoen

Naast haar werk aan de Scary Movie-franchise - waar ze de hoofdrol speelde van Cindy Campbell - is Anna Faris verschenen in tal van succesvolle komediefilms zoals Just Friends, My Super Ex-Girlfriend en What's Your Number?.

Faris was ook behoorlijk goed op televisie - ze had een terugkerende rol in het laatste seizoen van Friends en ze speelde als Christy in de CBS-sitcom Mom. Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat Faris zo hoog op onze lijst staat, net als Shawn Waynes.

1 Marlon Wayans - $40 miljoen

De lijst wordt aangevuld met acteur, schrijver en producer, Marlon Wayans, die de rol speelde van Shorty Meeks, Brenda's broer. Veel mensen weten niet dat Marlon Wayans eigenlijk een van de zes schrijvers is van de eerste twee afleveringen van Scary Movie. Marlon Wayans heeft ook andere komische films geschreven en geproduceerd, zoals A Haunted Hause, Naked en White Chicks. Marlon heeft momenteel een nettowaarde van $ 40 miljoen.

Aanbevolen: