Backstreet Boys reageerden op de post van Britney Spears, en kinderen uit de jaren 90 gingen wild

Backstreet Boys reageerden op de post van Britney Spears, en kinderen uit de jaren 90 gingen wild
Backstreet Boys reageerden op de post van Britney Spears, en kinderen uit de jaren 90 gingen wild
Anonim

Raad eens wie de jaren 90 terugbrengt en dit in stijl doet? Niemand minder dan de iconische boyband Backstreet Boys EN de popprinses Britney Spears!

Vanochtend werd de wereld wakker met een prachtige traktatie en de grootste terugblik ooit toen een samenwerking tussen de twee geliefde muziekiconen Backstreet Boys en Britney Spears voor een nieuw nummer getiteld "Matches" werd aangekondigd. Het nummer komt als onderdeel van een release van een luxe editie van haar album uit 2016, Glory.

Alsof fans nog niet blij genoeg waren, raakten kinderen uit de jaren 90 en liefhebbers van popmuziek helemaal in paniek toen ze zagen dat de Backstreet Boys commentaar hadden gegeven op de Instagram-aankondiging van BritBrit. Op de post van de albumhoes reageerde de geliefde boyband met vijf zwarte harten - één voor elke jongen in de band!

De reactie op de heeft bijna vijfduizend likes, en velen tonen hun liefde. Eén commentaar zei: "loveeeeee eindelijk!!! Ik heb letterlijk voor altijd gewacht tot mijn twee GOATS zouden samenwerken! Bedankt allemaal hiervoor! Het nummer is geweldig en het was het wachten waard!loveeeeee eindelijk!!! ?Letterlijk voor altijd gewacht op mijn twee GEITEN om samenwerken! Iedereen bedankt hiervoor! Het nummer is geweldig en het was het wachten waard!" en een ander herhaalde het sentiment door te zeggen: "wanneer dit eindelijk gebeurt na zo'n 20 jaar wachten - jouw liedje met Britney". Fans en toeschouwers leken ook echt, echt een muziekvideo te willen met één opmerking: "We willen een muziekvideo! Alsjeblieft! Dood ons niet vanuit het hart!"

GERELATEERD: Britney Spears onthult haar favoriete nummer van 2020

Andere commentatoren op Britney's post zijn onder meer haar vriend Sam Asghari die hem vier 100% emoji-tekens gaf, en actrice Jessica Alba die haar liefde toonde met een TON aan emoji's.

Aanbevolen: