10 tv-programma's die u uw kinderen wilt laten zien (en 5 om helemaal te vermijden)

Inhoudsopgave:

10 tv-programma's die u uw kinderen wilt laten zien (en 5 om helemaal te vermijden)
10 tv-programma's die u uw kinderen wilt laten zien (en 5 om helemaal te vermijden)
Anonim

Kindertelevisie is al tientallen jaren een vaste waarde op het kleine scherm en de grootste televisiezenders hebben dit soort entertainment naadloos in hun assortiment kunnen opnemen. Hoewel er nu kanalen zijn die zich specifiek richten op shows voor kinderen, zijn er andere netwerken die een variëteit bieden voor het hele gezin.

Dankzij de opkomst van streaming op verschillende platforms, liggen kinderprogramma's van vroeger en nu voor het grijpen, wat betekent dat gezinnen die op zoek zijn naar entertainment voor de kleintjes een overvloed aan opties hebben. Velen van ons herinneren zich de shows waarmee we zijn opgegroeid en hebben een beperkte blootstelling aan wat er tegenwoordig gebeurt.

Dus, hoe komt een gezin erachter naar welke programma's ze hun kinderen moeten laten kijken? Gemakkelijk! We gingen door en verzamelden enkele van de beste en slechtste aanbiedingen voor de kleintjes, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

15 Kijk: Ask The StoryBots is de nieuwe gouden standaard voor kindertelevisie geworden

Vraag het aan de StoryBots
Vraag het aan de StoryBots

Ask the StoryBots bestaat al een tijdje en heeft een enorme indruk gemaakt op zowel critici als fans. De serie is gebaseerd op populaire apps die ouders graag gebruikten, en de wezens zijn naar het kleine scherm gekomen en hebben een nieuwe standaard gezet in kinderprogramma's.

14 Kijk: Motown Magic heeft meer hart dan de meeste shows vandaag

Motown Magie
Motown Magie

Families kijken graag naar programma's waarin het hoofdpersonage tot bloei komt, en dit is precies wat Motown Magic elke aflevering doet. We worden getrakteerd op een serie waarin de verbeelding van de hoofdrolspeler het overneemt en een vleugje kleur toevoegt, wat kinderen zal aanmoedigen hetzelfde te doen.

13 Vermijd: SpongeBob SquarePants is er op de een of andere manier nog steeds en is alleen maar erger geworden

Spongebob Squarepants
Spongebob Squarepants

Veel mensen die zijn opgegroeid met het kijken naar SpongeBob SquarePants zijn verbijsterd dat het nog steeds in de lucht is, en nog meer dat het nog steeds populair is. Het is natuurlijk belachelijk leuk, maar dit betekent niet dat kinderen er de hele dag naar moeten zitten kijken. Er zijn tal van andere aanbiedingen die beter zijn voor het ontwikkelen van de geest.

12 Kijk: Sesamstraat blijft een van de grootste shows in de geschiedenis

Sesam Straat
Sesam Straat

Aangezien Sesamstraat zijn debuut maakte in de jaren 60, lijkt het erop dat de meeste mensen in het algemeen gedeeltelijk door deze serie zijn opgevoed. Het is al zo lang zo goed en kinderen blijven elke nieuwe aflevering kijken. Weinig shows in de geschiedenis zijn zo belangrijk en indrukwekkend geweest als deze.

11 Bekijk: Dora The Explorer is een vermakelijke, tweetalige explosie die interactief is

Dora de verkenner
Dora de verkenner

Dora the Explorer heeft in de loop der jaren wat flauwtjes gekregen, maar het is niet voor niets enorm populair gebleven. Het is een tweetalig aanbod waarmee mensen met verschillende achtergronden kunnen kijken en genieten. Natuurlijk, het is niet perfect, maar het verslaat de remmen van veel andere shows.

10 Vermijd: Max & Ruby focust veel te veel op slecht gedrag en klagen

Max & Ruby
Max & Ruby

Max & Ruby is een populaire show die in de loop der jaren door veel mensen is bekritiseerd. Deze broers en zussen vechten heel veel terwijl ze proberen evenwicht met elkaar te vinden. Het is een herkenbaar thema, maar waarschijnlijk niet iets dat veel ouders willen dat hun kinderen regelmatig in zich opnemen.

9 Bekijk: Charlie's Colorforms City is een fantasierijke show die de geest op gang brengt

Charlie's Colorforms City
Charlie's Colorforms City

Families die samen televisie kijken, zullen iets willen dat hen naar zich toe kan trekken en verslaafd kan houden, en dat is precies wat Charlie's Colorforms City elke aflevering doet. Het is in staat om een mooie reeks kleuren te gebruiken om een personage en zijn prachtige reis van hier naar daar tot leven te brengen.

8 Bekijk: Hilda is een verfrissende avonturenshow met een gezonde dosis buitenaardse vrienden

Hilda
Hilda

Gebaseerd op een graphic novel, is Hilda een serie die fenomenale recensies heeft gekregen en tegelijkertijd de harten en verbeeldingskracht van mensen over de hele wereld veroverde. Er is zoveel leuks aan, en de magische elementen van de show worden perfect vermengd terwijl het personage haar wereld rondreist.

7 Vermijd: Peppa Pig richt zich op een misdragen karakter waar gezinnen van weg moeten blijven

Peppa Pig
Peppa Pig

Op het eerste gezicht zou Peppa Pig er leuk uitzien voor de kinderen, maar in werkelijkheid is het een show waar veel mensen al jaren kritisch over zijn. Het hoofdpersonage van de show besteedt veel tijd aan negatief gedrag, iets waar veel ouders bij wegbleven.

6 Bekijk: DuckTales is de perfecte versie van een klassieker waar fans dol op zijn

De Dagobert Duck-serie
De Dagobert Duck-serie

Veel mensen zijn op de leeftijd dat ze zich herinneren dat ze DuckTales hebben gezien terwijl ze opgroeiden, en gelukkig houdt deze moderne versie in op waarmee ze zijn opgegroeid. Het heeft een nieuwe draai aan de kunst, en het bevat zelfs klassieke personages uit andere Disney-shows, wat geweldig is.

5 Kijk: de magische schoolbus rijdt weer is net zo leuk en informatief als je je herinnert

De magische schoolbus
De magische schoolbus

De originele versie van The Magic School Bus was een absolute traktatie voor degenen onder ons die opgroeiden in de jaren 90, en de moderne versie heeft er veel aan. Het is een show waar het hele gezin van kan genieten, en we raden je zeker aan er eens naar te kijken om te zien hoe goed het is.

4 Vermijd: Caillou is weinig meer dan een bratty kind

Caillou
Caillou

Caillou heeft al heel lang een enorm publiek en veel mensen begrijpen niet waarom. Er is veel leuks aan bepaalde aspecten van de show, maar het personage zelf is buitengewoon brutaal en irritant. Het is misschien het beste om gewoon iets anders te zoeken en deze helemaal te vermijden.

3 Bekijk: PJ Masks is een verfrissende kijk op superhelden voor alle leeftijden

PJ-maskers
PJ-maskers

Superhelden zijn een rage en zijn dat al een tijdje, dus het is leuk om een superheldenserie te zien waar zelfs jongeren van kunnen genieten. Het is misschien gericht op kinderen, maar dit is een show die zelfs ouders niet erg vinden om 's ochtends te kijken met een kom ontbijtgranen. Het is erg leuk.

2 Bekijk: The Octonauts is een onderwateravontuur waar iedereen van kan genieten

De Octonauten
De Octonauten

Kinderen kijken graag naar avonturenprogramma's die hun fantasie kunnen prikkelen, en The Octonauts is in staat om dit in elke aflevering met succes te laten gebeuren. Veel kinderen stemmen graag af om te zien wat het team de volgende keer gaat doen, en het is een show waar ouders doorheen kunnen kijken.

1 Vermijd: Teletubbies is hersenloze televisie die gezinnen moeten vermijden

Teletubbies
Teletubbies

Teletubbies was vroeger een fenomeen en enkele jaren geleden keerde het terug naar het kleine scherm en is het er nog steeds. Het is zo erg als mensen zich herinneren, en het biedt voor niemand veel. Het is een korte nostalgische trip die snel oud zal worden.

Aanbevolen: