15 tv-programma's die je doen geloven in romantiek

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's die je doen geloven in romantiek
15 tv-programma's die je doen geloven in romantiek
Anonim

Om een hit te worden, moeten tv-shows vaak drie tot vier kritische elementen bevatten. Ten eerste moet het een interessante verhaallijn hebben, het soort dat je meerdere afleveringen kan boeien. Het moet ook personages hebben waartoe het publiek zou worden aangetrokken. Afhankelijk van de verhaallijn kan dit een alleenstaande moeder, een gekke familie of zelfs een groep bandieten zijn. Afgezien van deze, doet het ook geen pijn als een show een aantal gevestigde talenten in de cast heeft. We hebben het over ervaren tv-acteurs of A-lijst filmacteurs. En dan is er nog de romantische hoek.

Het maakt niet uit of we het hebben over een komedie of een tv-show met intense actie. Op een gegeven moment zal het een romantisch plot bevatten en ja hoor, het maakt de show des te interessanter. Bekijk deze 15 shows die iedereen in romantiek doen geloven:

15 Romantiek bloeit tussen twee voormalige studievrienden op de goede vrouw

In de show probeert Alicia Florrick haar huwelijksschandaal te omzeilen door werk te vinden. Dat werk brengt haar er echter toe haar vriendschap met voormalig schoolvriend Will Gardner nieuw leven in te blazen. Het duurde niet lang voordat iemand zich realiseerde dat de twee voor elkaar vielen. Uiteindelijk wordt Will echter in de rechtszaal doodgeschoten. Tragisch, maar romantisch.

14 Op de show Bones, Booth en Brennan geven eindelijk hun gevoelens voor elkaar toe

Ze werkten altijd samen, maar het duurde even voordat Agent Seeley Booth en Dr. Temperance 'Bones' Brennan eindelijk beseften wat ze voor elkaar betekenden. Erger nog, in het begin leek de timing voor deze twee niet goed. Maar uiteindelijk kwamen de twee bij elkaar, trouwden en stichtten zelfs een gezin.

13 Jane en Rafael overwinnen obstakels en eindigen in elkaars armen op Jane The Virgin

In het begin leek de situatie te ingewikkeld. Jane werd zwanger door een kalkoenkraker en Rafael was met iemand anders. En toen, naarmate de show vorderde, kreeg Rafael uiteindelijk kinderen met zowel Jane als Petra. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Jane aanvankelijk ook met Michael trouwde. Maar omdat het een 'telenovela' is, waren Rafael en Jane voor elkaar bestemd.

12 Blue Bell had overal een happy end tijdens de finale van Hart Of Dixie

De show eindigde in 2015, maar voordat dat gebeurde, trouwde Dr. Hart met Wade terwijl ze naar de verloskamer werd gereden. Ondertussen vond Lemon ook liefde met burgemeester Lavon. En mocht je het vergeten zijn, George Tucker kwam terecht bij Lemons beste vriendin, AnnaBeth.

11 Geeky Love was in de lucht tijdens de oerkn altheorie

Toen 'The Big Bang Theory' zijn laatste afleveringen naderde, kon je duidelijk zien hoeveel onze favoriete geeks volwassen waren geworden als het op romantiek aankwam. Sheldon en Amy trouwden en wonnen samen een Nobelprijs. Ondertussen vernamen we ook dat Penny en Leonard hun eerste kind verwachtten. Jammer dat Raj nog niet gesetteld was.

10 Tony en Ziva bleven om elkaar heen dansen op NCIS totdat we erachter kwamen dat ze een dochter hebben

Door de jaren heen waren fans er niet echt zeker van of speciale agenten Tony en Ziva ooit samen zouden komen. Om te beginnen stond hun teamleider, Jethro Gibbs, zijn agenten niet toe om aan te sluiten. Ook lijkt er altijd een andere vrouw of man in beeld te zijn. Maar later ontdekken we eindelijk dat de twee toch bij elkaar zijn gekomen en een dochter hebben gekregen.

9 Over seks en de stad vond Carrie uiteindelijk haar weg naar meneer Big

Gedurende de seizoenen beleefde Carrie het ene grote liefdesavontuur na het andere. Maar verschillende fans hoopten absoluut dat Mr. Big degene zou zijn. Gelukkig werd tijdens de laatste aflevering van de show duidelijk dat Carrie en Mr. Big voor elkaar bestemd waren. De twee hebben zelfs een rendez-vous in Parijs.

8 Dit zijn wij behandelt verschillende liefdesverhalen over twee generaties

In het NBC-hitdrama "Dit zijn wij", ontmoeten we de familie Pearson en zijn we getuige van hun liefdesverhalen over twee generaties. Eerst maken we kennis met Rebecca (Mandy Moore) en Jack Pearson (Milo Ventimiglia), die in de jaren 80 jonge ouders worden. En dan ontmoeten we ook hun kinderen die zich bezighouden met relaties en daten op 37-jarige leeftijd.

7 In de romantische komedie Lovesick realiseert een man zich dat hij verliefd wordt op zijn huisgenoot

Voor Dylan wordt de zoektocht naar ware liefde ingewikkeld nadat hij verneemt dat hij chlamydia heeft. Sinds hij van zijn diagnose hoorde, moest hij zijn voormalige partners ontmoeten en hen op de hoogte stellen van deze ontwikkeling. Tegelijkertijd realiseert hij zich ook dat hij heel hard v alt voor zijn huisgenoot.

6 We hebben genoten van het zien van de evolutie van de relatie tussen Meredith Gray en Derek Shepherd

Geef toe, een van de redenen dat je naar "Grey's Anatomy" bleef kijken, was om te zien of Meredith Gray en Derek Shepherd hun relatie konden laten werken. Nou, de twee kwamen uiteindelijk samen. Meredith en Derek zijn zelfs getrouwd en hebben drie kinderen gekregen, voordat hij op tragische wijze overleed.

5 Moderne liefde is de Rom-Com tv-serie die zo echt mogelijk over liefde wordt

In deze originele Amazon-serie krijg je verschillende verhalen over romantiek en al zijn gecompliceerde aspecten. De cast omvat onder meer Anne Hathaway, Tina Fey, Andy Garcia, Dev Patel, Ed Sheeran, Catherine Keener, Brandon Victor Dixon, Judd Hirsch, James Saito, Gary Carr, Shea Whigham, Cristin Milioti, Julia Garner, Andrew Scott, Olivia Cooke en John Slattery.

4 We zijn er nog steeds niet uit hoe ik het bitterzoete einde van je moeder voor Ted heb ontmoet

Sinds het begin wisten we dat het personage van Josh Radnor, Ted Mosby, een romanticus is. De afleveringen draaiden tenslotte om Ted die zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder had ontmoet. Tegen het einde van de show ontdekken we eindelijk dat hun moeder wordt gespeeld door de getalenteerde Cristin Milioti. Ze leeft echter niet lang genoeg en laat Ted als weduwnaar achter.

3 Iedereen was blij om Rachel uit het vliegtuig te zien stappen

Natuurlijk, ze gingen met andere mensen uit. En op een gegeven moment leek het erop dat Rachel en Ross gewoon door zouden gaan met co-ouderschap van hun dochter Emma. Maar uiteindelijk besloot Rachel niet op het vliegtuig naar Parijs te stappen. In plaats daarvan maakte ze duidelijk dat ze bij Ross wilde zijn. Hoe romantisch is dat?

2 In de show Easy probeert een groep Chicagoanen door de liefde te navigeren

Voor velen van ons kan liefde gepaard gaan met zijn eigen complicaties. Daarom kan het lastig zijn om te navigeren, zoals de groep Chicagoans op "Easy" is gaan beseffen. Bekijk deze show op Netflix en zie hoe hun verhalen zich ontvouwen. De cast bestaat uit Orlando Bloom, Elizabeth Reaser, Dave Franco, Marc Maron en Jacqueline Toboni.

1 Liefde verovert een communistisch regime in een noodlanding op jou

Stel je voor dat je een Zuid-Koreaanse vrouw bent die per ongeluk landt in Noord-Korea en daarbij liefde vindt. Welnu, dit is precies het uitgangspunt van het Koreaanse tv-drama 'Crash Landing on You'. En hoewel de plot misschien niet te relateren lijkt, zou je de moeite waarderen die deze personages voor elkaar doen. Bekijk de show op Netflix.

Aanbevolen: