Alle shows om te bekijken voordat ze Netflix verlaten in juni 2020

Inhoudsopgave:

Alle shows om te bekijken voordat ze Netflix verlaten in juni 2020
Alle shows om te bekijken voordat ze Netflix verlaten in juni 2020
Anonim

Er worden altijd nieuwe shows en films toegevoegd aan Netflix, maar er worden ook voortdurend shows en films weggehaald. Helaas worden onze favoriete shows en films soms verwijderd en worden Netflix-abonnees teleurgesteld. Hieronder hebben we een lijst met de beste tv-programma's op Netflix die in de maand juni 2020 zullen vertrekken. Het is tijd om plaats te nemen en een paar van deze shows te bingewatchen voordat ze van het Netflix-platform worden verwijderd.

Gelukkig zijn er, ondanks het feit dat deze tv-programma's van Netflix verdwijnen, nog steeds genoeg geweldige shows en films om naar te kijken die voor een zeer lange tijd nergens heen zullen gaan!

15 Mad Men– Over een reclamebureau in de jaren zestig

Mad Men ging voor het eerst in première in 2007 en liep zeven seizoenen. Het won drie jaar op rij de Golden Globe Award voor Beste Televisieserie - Drama en won ook drie jaar op rij de Primetime Emmy Award voor Beste Dramaserie. Deze show gaat over reclamebureaus uit de jaren 60.

14 Diva Brides– Over bratty vrouwen die op het punt staan te trouwen

Er is niets moeilijker om mee om te gaan dan bruiden die denken dat ze alles regelen! Vrouwen die op het punt staan te trouwen, gedragen zich soms vreemd omdat ze nerveus zijn om in het huwelijksbootje te stappen. Diva Brides is een show die zich richt op bruiden die het erg moeilijk hebben om mee om te gaan naarmate hun trouwdag nadert.

13 Jonathan Strange & Mr. Norrell– Over de Napoleontische oorlogen

Dit historische drama gaat helemaal over de Napoleontische oorlogen. Het is interessant om te kijken voor degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe het leven vroeger was. Deze specifieke show heet Jonathan Strange & Mr. Norrell en verlaat helaas Netflix in juni 2020, samen met de rest van deze shows.

12 Jeopardy!– Een spelshow voor een geldprijs

Gevaar! is een geweldige show om naar te kijken voor mensen die aan de slimmere kant zijn. Het draait allemaal om kennis hebben over dingen op alle gebieden van het leven. De onderwerpen kunnen gaan over medische informatie, popcultuur, recepten, dieren, astrologie of eigenlijk alles.

11 The Andy Griffith Show– Over een sheriff in een slaperige stad

The Andy Griffith Show gaat over een sheriff die de leiding heeft over het veilig houden van een klein, slaperig stadje. Wanneer mensen naar een stad verwijzen als "slaperig", zeggen ze dat de stad meestal erg rustig is zonder dat er veel gebeurt. Deze show is een komedie en was destijds geliefd.

10 Proost– Over vrienden die rondhangen in een bar

Dit ouderwetse tv-programma heet Cheers en gaat over een groep vrienden die rondhangen in een bar. De grappen in deze show zijn luchtig en leuk en dat is wat deze show zoveel jaren zo populair maakte. Helaas verlaat Cheers, samen met de andere shows op deze lijst, Netflix in juni 2020.

9 Verprutste lichamen– Plastisch chirurgen helpen mensen

Plastic chirurgie gaat niet altijd zoals mensen hopen. Soms raken chirurgische procedures in de war en eindigen ze … mislukt! Deze show gaat over wat plastisch chirurgen kunnen doen om problemen op te lossen die optreden bij verschillende plastische operaties op verschillende lichaamsdelen voor individuen.

8 Happyish– Een man krijgt een nieuwe baas die jonger is dan hij

Happyish verlaat helaas Netflix in juni 2020. Mensen die geïnteresseerd zijn in het bekijken van deze show hebben nog maar een kleine hoeveelheid tijd om dit te doen. Het gaat over een man van in de veertig die een nieuwe baas krijgt. Zijn nieuwe baas is een jongere man van in de twintig die het bedrijfsmodel wil transformeren om moderner en technisch onderlegd te zijn.

7 The Day My Butt Went Psycho!– Een geanimeerde komische show

Deze geanimeerde tv-show heet The Day My Butt Went Psycho! en het gaat over mensen die naast hun derrières leven. Het is een komedie, maar het concept is absoluut behoorlijk raar. Er zijn nog maar een paar dagen om The Day My Butt Went Psycho! te kijken.

6 Grenzeloos– TV-show gebaseerd op de film met Bradley Cooper in de hoofdrol

Bradley Cooper speelde in 2011 in de film Limitless. Deze tv-show met dezelfde naam is gebaseerd op die epische film. Critici hebben de show en de film vergeleken en beweerden dat de show niet zo geweldig is als de film, maar we laten het aan de individuele kijkers over om daar een beslissing over te nemen!

5 Sexy terugbrengen– Over reizen naar gewichtsverlies

Bringing Sexy Back is een geweldige show om naar te kijken over mensen die op reis gaan om af te vallen. De gekozen personen worden gekoppeld aan een fitnessgoeroe die hen aanmoedigt om trouw te blijven aan hun fitnessregime en dieetplan. Deze show laat zien hoe mensen eruit zien voor en na het afvallen.

4 YOM– Een jongen kan in elk dier veranderen

YOM is een geanimeerde tv-show die voorlopig beschikbaar is op Netflix, maar niet lang meer. Het wordt in juni 2020 verwijderd. Deze show gaat over een jongen die de kracht en het vermogen heeft om te transformeren in elk dier dat hij wil. Als hij in een beer wil veranderen, kan hij dat. Als hij een giraf wil worden, kan hij dat ook.

3 Border Patrol– Over degenen die de grenzen van Nieuw-Zeeland bewaken

Deze show volgt echte grenspatrouillewerkers die aan de grens van Nieuw-Zeeland werken en hun land beveiligen tegen buitenstaanders die niet welkom zijn. Ze volgen alle regels en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun grens te allen tijde volkomen veilig is. Deze show verdwijnt in juni 2020 van Netflix.

2 Cannabis– Over de internationale drugshandel

Deze show is een drama en helaas duurde het maar één seizoen voordat het werd geannuleerd. Het verlaat Netflix in juni 2020, dus voor degenen die geïnteresseerd zijn, is dit het moment om te kijken. Het gaat over de internationale drugshandel en al het drama dat ontstaat voor mensen die bij de industrie betrokken zijn.

1 Kittenredders– Dierenartsen en dierenwelzijnswerkers redden katten

Deze ontzettend lieve show op Netflix gaat over dierenartsen en dierenwelzijnswerkers die hun tijd, energie en inspanningen besteden aan het redden van katten uit slechte situaties en gevaarlijke omgevingen. Deze show is een must-see voor mensen die geobsedeerd zijn door katten!

Aanbevolen: