Heeft Ashton Kutcher dingen te ver doorgevoerd om Steve Jobs te spelen?

Inhoudsopgave:

Heeft Ashton Kutcher dingen te ver doorgevoerd om Steve Jobs te spelen?
Heeft Ashton Kutcher dingen te ver doorgevoerd om Steve Jobs te spelen?
Anonim

Ashton Kutcher is succesvol geweest in de entertainmentindustrie, vooral op het kleine scherm. Dankzij zijn optreden in projecten als Two and a Half Men, That '70s Show en Punk'd, kon Kutcher legio fans krijgen terwijl hij veel geld binnenhaalde.

Terwijl televisie zijn brood en boter was, heeft hij een aantal films op zijn naam staan, waaronder Jobs. Voor de film had Kutcher serieuze voorbereidingen getroffen om Steve Jobs te spelen, en dit leidde ertoe dat hij naar het ziekenhuis werd gestuurd.

Laten we eens terugkijken op Ashton Kutchers Jobs-rol die hem naar het ziekenhuis stuurde.

Hij zat op het fruitdieet van Jobs

Je voorbereiden om te schitteren in een biopic betekent alles doen wat mogelijk is om de persoon die je portretteert op een dieper niveau te begrijpen. Toen Ashton Kutcher zich klaarmaakte om Steve Jobs te spelen, besloot hij het uiterst unieke dieet te gebruiken dat Steve Jobs in het echte leven ook gebruikte.

Voor degenen die het niet weten, Steve Jobs was een fruitariër, wat betekent dat hij iemand is die voornamelijk fruit consumeerde. Er zijn natuurlijk uitzonderingen die Jobs in zijn dieet zou opnemen, inclusief bepaalde zaden en noten, maar behalve dat hij voornamelijk de hele dag door fruit bleef eten.

Interessant is dat is opgemerkt dat Steve Jobs een groot voorstander was van het consumeren van een ton wortelsap, en volgens Delish leidde zijn consumptie van wortelsap ertoe dat hij een oranje huidskleur kreeg. Gezien het feit dat zijn huidskleur veranderde, kunnen we ons nauwelijks voorstellen hoeveel wortelsap hij eigenlijk per dag consumeerde.

Ashton Kutcher is nooit bang geweest om te doen wat hij moest doen om zich voor te bereiden op een rol, en hij was bereid dit unieke dieet op zich te nemen. De drastische verschuiving in voedselinname moet voor Kutcher een echte schok voor het systeem zijn geweest, maar hij kon het een tijdje volhouden.

Ashton Kutcher wist niet dat er serieuze medische problemen om de hoek lagen dankzij zijn nieuwe dieet.

Het dieet stuurde hem naar het ziekenhuis

Omdat het een verschrikkelijk idee is om alleen fruit te eten en een dieet dat vrijwel geen enkele gezondheidsexpert zou aanbevelen, beet Ashton Kutcher uiteindelijk meer af dan hij kon kauwen en kreeg hij uiteindelijk een verblijf in het ziekenhuis.

Hoe interessant het ook is om te horen dat Kutcher zich tot het uiterste heeft ingespannen om zich voor te bereiden op de rol, het is toch een beetje logisch dat hij dit soort dieet in zijn dagelijks leven zou doorstaan. Het had duidelijk weinig impact op Steve Jobs zelf, dus je moet je afvragen wat Kutcher precies hoopte te winnen door dingen om te schakelen

Volgens de acteur: "Mijn alvleesklier was als een gek van slag."

Gelukkig zou alles uiteindelijk weer in evenwicht komen en zijn ziekenhuisverblijf zorgde er uiteindelijk voor dat hij de manier veranderde waarop hij dagelijks enorme hoeveelheden fruit consumeerde.

Nu Ashton Kutcher zoiets ernstigs heeft meegemaakt, heeft hij wat meer kunnen vertellen over zijn ervaring en heeft hij zelfs wijs advies kunnen geven aan degenen die in zijn voetsporen willen treden.

Kutcher geeft uniek advies uit de ervaring

Stel je voor dat je zo'n drastische verandering in je dieet maakt dat je uiteindelijk naar het ziekenhuis wordt gestuurd. Als zoiets zou gebeuren, zou het logisch zijn dat je het bewustzijn zou willen vergroten om te voorkomen dat andere mensen hetzelfde doormaken als jij, en dit is precies wat Ashton Kutcher van plan was te doen.

In een interview zou Ashton Kutcher wat lief en eenvoudig advies geven aan mensen die overwegen veel meer wortelen te consumeren.

Kutcher zou zeggen: Drink niet te veel wortelsap. Dat is de moraal van het verhaal.”

Het is grappig om te horen dat iemand dit hardop moet zeggen, maar het is duidelijk dat er mensen zijn die hetzelfde zouden proberen in hun dagelijks leven. Zoals het oude gezegde luidt, is alles in orde met mate, inclusief dingen die je huid oranje kunnen maken.

Hoewel het niet precies ging zoals gepland met de dieetverandering voor Ashton Kutcher, was hij toch in staat om een solide prestatie neer te zetten in de film Jobs. De film deed het behoorlijk goed aan de kassa en Kutcher kreeg lof voor zijn optreden.

Als Ashton Kutcher de kans krijgt om in een biopic te verschijnen, hebben we het gevoel dat hij een beetje slimmer zal zijn in de manier waarop hij de rol benadert.

Aanbevolen: