Alec Baldwin reageert op kritiek op de première van 'Saturday Night Live

Inhoudsopgave:

Alec Baldwin reageert op kritiek op de première van 'Saturday Night Live
Alec Baldwin reageert op kritiek op de première van 'Saturday Night Live
Anonim

De première-aflevering van Saturday Night Live van dit weekend werd door 7,77 miljoen mensen over de hele wereld bekeken en ze hadden allemaal iets te zeggen over de inhoud van de show. Minder dan 24 uur voordat de show werd uitgezonden, vlogen de producenten en acteurs door hun broek naar het nieuws dat door de kanalen raasde.

Zo snel als ze hoorden dat Donald Trump positief had getest op COVID-19, werd hij vervolgens opgenomen in het ziekenhuis. Deze sappige, snelle nieuwsupdate werd volledig vastgelegd en uitgelicht in de premièreshow van deze week, maar kreeg een aantal zeer gemengde recensies. Behalve dat ze geloofden dat de inhoud van de show ondermaats was op de komische schaal, haalden veel critici uit naar Baldwin omdat hij grappen maakte over het feit dat Trump ziek was.

Alec Baldwin is opgestaan om te reageren op de haters en critici en het record recht te zetten. Hij stond niet alleen voor zijn eigen verdediging, maar hij stond ook achter zijn team en bood fans een breder begrip van de beslissingen die de show heeft genomen.

Baldwin verdedigt zijn imitatie

Als onderdeel van zijn zondagse tirade op Instagram, liet Alec Baldwin een nonchalante, onsamenhangende boodschap achter waarin hij zijn standpunt beschrijft over zijn imitaties van Donald Trump. Zijn levering verliep soepel en kalm, maar het was duidelijk uit de aard van het gesprek dat hij echt wilde dat deze boodschap aan zijn publiek zou worden doorgegeven.

Er was een aanzienlijke hoeveelheid terugslag nadat deze aflevering was uitgezonden, waarbij veel fans zeiden dat de show niet de komische kwaliteiten vastlegde waar ze bekend om staan. Chris Rock's executie van zijn jabs en grappen werd vooral aan de kaak gesteld als ineffectief, en Alec Baldwin werd aangevallen omdat hij de spot dreef met de ziekte van de president. Dat was alles wat Baldwin nodig had om de situatie uit te leggen en duidelijk te maken dat hij goed binnen de periferie van de komedie werkte, zonder zijn grappen te ver door te drijven.

Hij zegt tegen fans dat ze "de dingen die worden voorgesteld en afgewezen" niet zullen geloven en "harde schijven en terra bytes aan ongebruikte inhoud" afbeeldde die veel te hard waren voor presentatie, die in de kluis bleef. Nadat hij had verduidelijkt dat ze deze inhoud zorgvuldig hadden geselecteerd uit andere, veel hardere opties die werden gepresenteerd, ontkende Baldwin heftig dat hij op enigerlei wijze ongepast was.

Baldwin wenst Trump geen kwaad

"Er was geen suggestie dat Trump echt ernstig ziek was", zei Baldwin, en hij zei verder; "Het komt goed met hem en hij was nooit in direct gevaar", in wezen zeggend dat het maken van een paar grappen over zijn situatie ruimschoots binnen de perken lag.

Baldwin verduidelijkte dat hij de inhoud gebruikte die Trump in het openbaar sprak tijdens het debat, en het verdraaide om een grap te maken over het feit dat, aangezien hij COVID-19 had opgelopen, zijn anti-maskeringsberichten ironisch waren - en voor sommigen, ironisch grappig."Het debat was een actueel gesprek", zegt Baldwin, terwijl hij zijn inhoudskeuze verdedigt.

Aanbevolen: