Trick or treat? Dit is wat de critici zeggen over 'Hubie Halloween

Inhoudsopgave:

Trick or treat? Dit is wat de critici zeggen over 'Hubie Halloween
Trick or treat? Dit is wat de critici zeggen over 'Hubie Halloween
Anonim

Het is weer Halloween-seizoen, en Netflix doet hun best om deze meest spookachtige seizoenen te vieren. De streamingdienst heeft zojuist hun nieuwe horrordrama uitgebracht, The Haunting of Bly Manor, dat het vervolg is op het schrikfeest dat The Haunting of Hill House was. En ze hebben onlangs de nieuwe komedie van Adam Sandler op de wereld losgelaten, Hubie Halloween.

Fans van Sandler zullen willen weten hoe zijn nieuwe film eruitziet. Op het eerste gezicht lijkt het zeker veelbelovend. Het heeft een goede cast, waaronder Steve Buscemi, Stranger Things' Noah Schnapp en Julie Bowen van de hitshow Modern Family. Ben Stiller kwam ook in de film voor, en hij is meestal betrouwbaar in de komedie-inzet. En het uitgangspunt van de film - Hubie is op een missie om zijn gemeenschap te redden van een verscheidenheid aan Halloween-gruwelen - is er een die automatisch ingrijpt.

Maar is het goed? Heeft de rijkste ster van Netflix ons laten denken dat zijn nieuwe film misschien grappig is, of is het een echte rib-kietelende traktatie? Welnu, de kritische reactie is beslist gemengd. Laten we eens kijken wat mensen zeggen over deze griezelige horrorkomedie.

Hubie Halloween: het is een truc

Tim Meadows
Tim Meadows

Sandler heeft geen geweldige staat van dienst als het gaat om zijn Netflix-releases. Natuurlijk, Uncut Gems was geweldig en Murder Mystery was niet slecht, maar het grootste deel van zijn output is teleurgesteld. Degenen die de treurige The Ridiculous 6 hebben doorstaan, zijn het misschien met dit punt eens. Maar hoe zit het met Hubie Halloween ?

Nou, sommige critici waren minder dan aardig over Sandlers laatste poging. Hoewel velen het erover eens zijn dat het niet de slechtste film in de carrière van de acteur is, zijn er mensen die zijn nieuwe film verschrikkelijk slecht vinden.

Gabriella Geisinger van Digital Spy vroeg zich af of dit de 'slechte film' was die Sandler dreigde te maken als hij geen Oscar zou winnen voor zijn beurt in Uncut Gems. In haar recensie heeft ze een bijzonder probleem met Hubie's spraakgebrek dat wordt gebruikt om te lachen, en ze stelt ook de vraag: voor wie is deze film? Ze suggereert dat zelfs fans van Sandler hun tijd beter kunnen besteden aan het kijken naar iets anders. Dit is wat ze te zeggen had:

"Hubie Halloween heeft niets anders dan een reeks slechte, op de kont gerichte grappen en een geveinsd, beledigend spraakgebrek als vervanging voor humor… Begrijp ons niet verkeerd, we houden van een beetje slapstick net zo veel als iedereen, maar er zijn maar zo vaak keren dat Sandler over zijn fietsstuur kan kruipen of overdreven kan reageren op een sprongangst voordat het ronduit saai wordt."

Allie Gemmill van Collider had ook een paar kritische dingen te zeggen over de nieuwe film.

"Hubie Halloween, dat naar verluidt een komedie is, maar ik zou het moeilijk kunnen geloven dat gezien de pijn die ik doorstond tijdens het kijken. Hubie Halloween zal een harde klap zijn voor Sandler-fans omdat het dezelfde vermoeide comedy-beats speelt die we in talloze eerdere uitvoeringen hebben gezien."

Het niveau van humor in de film was kinderachtig, volgens een andere kritiek in haar recensie, en ze was minder dan tevreden met de acteur die het komische accent dat hij gebruikte in Little Nicky en The Waterboy afstofte.

Andere recensenten zijn het eens met de punten die hier zijn gemaakt, hoewel er mensen zijn die Hubie's merk van Halloween-gejuich hebben verwelkomd.

Hubie Halloween: het is een traktatie

Sandler en Bowen
Sandler en Bowen

Sandler's stijl van komedie is niet voor elke smaak. Het is zeker niet elitair, en het is niet altijd slim of slim. Toch hoeft komedie niet gelijk te staan aan hoge kunst, en hoeft het niet iets diepgaands of zinvols te zeggen. Een komedie moet grappig zijn om te werken, en er zijn critici die denken dat Sandlers nieuwe spookfeest alles in zich heeft om mensen aan het lachen te maken.

Brian Truitt van USA Today leek zeker van de film te genieten, en hij zei:

"Hardcore Sandman-fans zullen genoeg te waarderen hebben in "Hubie", wat verwant is aan een mini Baby Ruth-snoepreep in een trick-or-treat-tasje: zoet, kleverig, nootachtig en bevredigend genoeg."

Jake Coyle van de Chicago Tribune was ook erg blij met de film, ondanks dat hij beslist laagdrempelig was. In zijn recensie zei hij dat de film "zo zoet en licht verteerbaar is als een melkweg". Hij zei ook:

"Het is allemaal gewoon een excuus voor Sandler om een grappige stem en een heleboel pratfalls te doen, maar de stem is best grappig en dat geldt ook voor de pratfalls. Zelfs het productieontwerp is een stuk beter dan je verwacht. Maar bovenal geeft het ensemble van stedelingen veel steun. Is er echt iemand die geen film wil kijken met Steve Buscemi als weerwolf, Michael Chiklis als chagrijnige priester, Ray Liotta om de een of andere reden en Maya Rudolph verkleed als de bruid van Frankenstein die de ontevreden vrouw van Tim Meadows speelt?"

Andere recensenten hebben genoten van Sandler's niveau van humor, het personage van Hubie en de galerij met andere komische personages die in de film worden opgediend. Voor sommigen heeft de film de verwachtingen overtroffen, vooral in vergelijking met enkele van Sandler's slechtste films van de afgelopen jaren.

Hubie Halloween: zowel trick and treat

Niet elke criticus heeft genoten van de film, maar er zijn mensen wiens grappige botten goed en echt zijn gekieteld. Feedback van fans was ook positief, althans volgens Sandler's Instagram-pagina, dus het blijkt een beetje een Halloween-hit te zijn. Maar als je echt wilt weten hoe de film is, pak dan een doos popcorn en bekijk de film zelf. Het wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: