Bill Maher's nieuwste monoloog trekt Trump en Biden niet aan

Bill Maher's nieuwste monoloog trekt Trump en Biden niet aan
Bill Maher's nieuwste monoloog trekt Trump en Biden niet aan
Anonim

Komiek en politiek commentator Bill Maher schuwt nooit zijn mening te uiten. Maher was een uitgesproken criticus van het presidentschap van Donald Trump, maar in zijn laatste monoloog over Real Time With Bill Maher regisseerde hij ook een paar jabs naar Joe Biden en de presidentiële campagne van de Democraat.

Mahers monoloog was een commentaar op de huidige stand van zaken in de politiek. Hij schilderde een beeld van absurde politieke tactieken die zijn bezweken voor complottheorieën en een ongekende lijn van vragen van moderators en kiezers.

Hij bewaarde het grootste deel van zijn satire voor Trump, maar noemde beide presidentskandidaten 'opa's'. Maher zei teleurgesteld te zijn dat het tweede presidentiële debat werd geannuleerd omdat Trump positief testte op het coronavirus en weigerde het debat via Zoom te voeren.

Maher begon zijn monoloog toen met: "Dus ze hadden een goede opa en een slechte opa." Hij gaf niet aan wie goed of slecht was, maar voegde eraan toe: "Ik had een flashback naar de jaren 70 toen de enige keuze op tv Barnaby Jones of Matlock was."

Maher was niet enthousiast over de huidige keuzes voor het presidentschap en zei: "Zag je dat Trump op NBC zat, Joe was ABC, ik zat op THC. Het was de enige manier om hier doorheen te komen."

Hij zette de aanval op beide campagnes voort en zei: "En natuurlijk, de Democraten, weet je, ze verpesten altijd de optica, ze verpesten de optica volledig, deze idioten. Maar de vragenstellers van Biden waren boven hem, dus hij keek altijd omhoog, weet je, en loensend zag hij eruit als Clint Eastwood die probeerde te besluiten een gloeilamp te vervangen."

Mahers commentaar en kritiek op Trump begon met te wijzen op zijn retweets van complottheorieën die beweerden dat Osama Bin Laden nooit is vermoord en dat er een body double is gebruikt.

Biden Trump
Biden Trump

Hij sprak toen over de samenzweringstheorie rond de zoon van Biden, Hunter Biden, met betrekking tot e-mails die op zijn laptop waren gevonden.

"Blijkbaar weet je volgens dit, Hunter handelde op zijn naam (Joe Biden) en verkocht toegang aan zijn vader en accepteerde geld voor niets - wat Don Jr. het leven van de droom noemt."

Hij nam ook foto's bij Trumps nieuwe keuze van de rechter bij het Hooggerechtshof, Amy Coney Barret, en het gebruik van een YMCA-lied om zijn rally's te beëindigen. "Hij beëindigt zijn rally's door YMCA te spelen. Ik maak geen grapje, een homohymne over het aansluiten bij de Y."

Het huidige politieke klimaat is misschien grimmig, maar de monologen van Maher hebben altijd voor humor en humor gezorgd in ongekende tijden.

Aanbevolen: