Lily James' grootmoeder speelde deze rol in sci-fi cultfilm 'Alien

Inhoudsopgave:

Lily James' grootmoeder speelde deze rol in sci-fi cultfilm 'Alien
Lily James' grootmoeder speelde deze rol in sci-fi cultfilm 'Alien
Anonim

De Downton Abbey-ster portretteert de tweede mevrouw de Winter in de aanstaande bewerking van de gotische roman van Daphne du Maurier. Ze schittert tegenover Armie Hammer en Kristin Scott Thomas, de laatste speelt de strenge huishoudster mevrouw Danvers.

In een clip voor Netflix besprak James de klassieke blockbuster-films die ze keek toen ze opgroeide, inclusief sci-fi thriller Alien. De cultfilm van Ridley Scott heeft een speciale betekenis voor James, aangezien haar grootmoeder van vaderskant, Helen Horton, erin speelde.

Lily James' oma speelde in 'Alien'

“Ze was de stem van het moederschip,” zei James.

Horton sprak de stem in van Moeder, de computer van de Nostromo. Ze verscheen ook in Superman III in de rol van Miss Henderson.

"Ze had zo'n ouderwets Amerikaans accent, je klinkt bijna Engels en ze zijn zo elegant", legde James uit.

De ster van Assepoester onthulde ook dat ze Alien al heel lang niet meer heeft gezien.

“Ik zou er echt naar moeten kijken,” zei ze.

De clip gaf James ook de kans om te praten over enkele van haar favoriete films aller tijden.

Ze zei dat Pulp Fiction haar favoriet is onder de films van Quentin Tarantino en onthulde ook wat haar favoriete romantische komedie is.

De actrice zei dat de film Pretty Woman uit 1990 een van haar meest geliefde films aller tijden is. Vervolgens beschreef ze het moment waarop Richard Gere het juwelendoosje op de hand van Julia Roberts sluit als een van haar favorieten.

"Hij verraste haar echt, en haar lach is zo oprecht en maakt dat de hele wereld verliefd op haar wordt", zei James over Roberts.

Rebecca gaat morgen in première op Netflix

Netflix onthulde eerder dit jaar de trailer voor Rebecca, wat gemengde reacties van fans opriep.

In de uitgebreide clip is te zien hoe een jonge, proactieve dame, gespeeld door James, Maxim de Winter ontmoet, gespeeld door de altijd charmante Hammer, hier met een Brits accent. Terwijl de twee voor elkaar vallen in de belichaming van zomerromans, doemt er iets sinisters op over hun relatie: de geest, letterlijk, van de overleden vrouw van Maxim, de mysterieuze Rebecca.

Hoewel sommige fans hun favoriete sterren graag in zulke iconische rollen zien stappen, hebben anderen hun twijfels geuit over de nieuwe Rebecca, vooral over Hammer in de rol van Maxim.

Rebecca gaat morgen (21 oktober) in première op Netflix

Aanbevolen: