Amanda Seyfried reageert op haar optreden in 'Mank' als een Oscar-favoriet

Inhoudsopgave:

Amanda Seyfried reageert op haar optreden in 'Mank' als een Oscar-favoriet
Amanda Seyfried reageert op haar optreden in 'Mank' als een Oscar-favoriet
Anonim

David Fincher's Mank zal de Gouden Eeuw van Hollywood verbeelden door middel van zijn iconische personages, en zal het leven van de alcoholische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz beschrijven, terwijl hij racet om het scenario voor de film Citizen Kane uit 1941 af te maken.

De film wordt geroemd om zijn meedogenloze kritiek op Hollywood uit de jaren dertig en zal de tumultueuze relatie tussen Mankiewicz en de met een Oscar bekroonde regisseur, Orson Welles (Tom Burke) ontrafelen.

De met sterren bezaaide cast bestaat uit Gary Oldman, Mamma Mia! ster Amanda Seyfried, Lily Collins en Game Of Thrones-acteur Charles Dance.

Amanda Seyfried krijgt een Oscar-knik voor Mank?

Amanda Seyfried's "scènestelende" vertolking van Marion Davies wordt dit jaar al als een van de beste beschouwd.

De acteur voegde zich bij Jimmy Kimmel in zijn talkshow en besprak haar nieuwe film, reageerde op de Oscar-buzz rond haar rol en deelde haar gedachten over haar karakter.

"Ze was nogal een vangst. Het leek wel een sprookje, springen in de schoenen van Marion Davies, zo'n glamoureuze filmster uit de jaren '30." Seyfried uitgedrukt.

Haar rol zou een carrièreveranderende stap zijn en zou de acteur zelfs een Oscar kunnen opleveren! Kimmel vroeg Seyfried of ze wist dat "volgens de Gold Derby-website" ze "de favoriet was om de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol te winnen."

De acteur was aangenaam verrast! "Ik neem het, ik neem alles wat ik kan krijgen," zei ze.

"Ik heb hier zeker hard aan gewerkt, het is een geweldige film, ik hou van mijn optreden, maar je verwacht nooit dat dit soort dingen gebeuren", voegde Seyfried eraan toe.

Amanda Seyfried denkt dat de films van David Fincher foutloos zijn

Seyfried deelde vriendelijke woorden over Mank-regisseur David Fincher, wiens vader het script oorspronkelijk schreef voor zijn dood.

"Hij is heel bijzonder, en hij besteedt zoveel aandacht aan details, en zijn films zijn echt perfect voor mij," voegde ze eraan toe, "gewoon zo realistisch, en soms raar, en gewoon geweldig."

"Ik wist gewoon dat dit een meesterwerk zou worden", vertelde Seyfried, erkennend dat Fincher gepassioneerd was door alles wat hij deed. De acteur zei dat het "gek was om een film binnen te lopen, wetende dat het ongelooflijk zou worden."

Aanbevolen: