Deze 'Home Alone'-fantheorie zegt dat de oude man eigenlijk Kevin is

Inhoudsopgave:

Deze 'Home Alone'-fantheorie zegt dat de oude man eigenlijk Kevin is
Deze 'Home Alone'-fantheorie zegt dat de oude man eigenlijk Kevin is
Anonim

Nadat hij $ 100.000 verdiende voor Home Alone, werd Macaulay Culkin een succesvol kindsterretje en verscheen hij in de film My Girl en, natuurlijk, Home Alone 2. Culkin heeft verteld dat het moeilijk voor hem is om te gaan zitten en de film te kijken, en nu hij 40 jaar oud is, is het zeker logisch dat hij aan andere dingen wil denken.

Mensen vinden het leuk om elk jaar wat suikerkoekjes en advocaat te maken en naar Home Alone te kijken bij het licht van de kerstboom, en het is niet meer dan logisch dat fans met theorieën komen over deze ongelooflijk populaire film.

Er is één Home Alone-fantheorie die zegt dat de oude man eigenlijk Kevin is. Laten we eens kijken.

De Fan Theorie

Culkin deelde een foto van een Home Alone-themamasker dat fans erg blij maakte, omdat iedereen graag herinnerd wordt aan deze geweldige vakantiefilm, ongeacht de tijd van het jaar.

Daarom is deze fantheorie zo fascinerend en onderhoudend.

De theorie gaat dat wanneer Kevin Old Man Marley ontmoet, hij zijn toekomstige zelf ontmoet. Volgens een bericht op Reddit legde deze fan uit dat Marley Kevin is en dat "zijn doel in 1990 is om zijn eigen tragische jeugd te veranderen."

De fan legt uit dat de film een tijdreis inhoudt, terwijl Kevin opgroeit en echtgenoot en vader wordt. De fan schreef: "Terwijl Kevins zoon volwassen is, beginnen de oude wonden van de kerst van 1990 open te gaan en begint Kevins nieuwe familie te ontrafelen, net als zijn ouders." De theorie gaat dat Kevin gaat scheiden en dat zijn zoon niet met hem wil praten, en dus gaat hij terug naar afgelopen kerst, zodat hij alles kan oplossen.

De theorie vervolgde: "De jonge Kevin en de oude Kevin ontmoeten elkaar in de kerk op kerstavond en de oude Kevin vertelt iets over zijn leven aan zijn jongere zelf, die er meer vertrouwen in krijgt dat hij zijn huis kan verdedigen. Op dit punt in de film bereikt de oude Kevin een openbaring met de hulp van zijn jongere zelf en realiseert hij zich hoe belangrijk zijn familie is, ondanks de angst die velen hebben om hen pijn te doen."

Het is een interessante theorie om over te horen, vooral omdat Old Man Marley zo'n diepgaande invloed op Kevin heeft en ze zoveel met elkaar verbinden in de film.

Andere Fan Theorieën

Er zijn nog enkele andere leuke theorieën die fans hebben bedacht over Home Alone.

Eén theorie zegt dat oom Frank het brein achter de Wet Bandits is en dat Harry en Marv zijn werknemers zijn. Volgens Mamamia.co.au komt dit omdat Frank een hekel had aan Kevin. Dat lijkt logisch, want er was veel spanning tussen deze twee karakters.

Een andere fantheorie zegt dat Peter McCallister een crimineel leven leidt. Waarom heeft iemand dit op Reddit gepost? Het idee is dat Peters werk nooit wordt uitgelegd en toch heeft hij een heel groot, luxe huis. Deze theorie verklaart ook waarom wanneer Peter de deurbel beantwoordt, er een politieagent staat (natuurlijk, het is Harry die doet alsof hij de politie is). Peter lijkt overstuur en alsof hij iets te verbergen heeft.

Het is lief dat fans zo geïnteresseerd zijn in deze kerstfilm dat ze willen nadenken over de echte betekenis van het verhaal. Volgens E Online zijn mensen nog steeds zo enthousiast over de film dat ze een bezoek brengen aan de regio North Shore, Chicago waar de film is opgenomen.

Volgens E Online werd een inwoner genaamd Ann Smith vorig jaar geïnterviewd door de Chicago Tribune en deelde hij mee: "De meeste mensen die op straat leven, vinden het geweldig en vinden het erg leuk. Het was een groot probleem ik laat de film hier filmen, en het is nog steeds een groot probleem. Elke keer als ik langs dat huis loop, zie ik iemand vooraan foto's maken."

Alleen thuis maken

Chris Colombus, die de film regisseerde, werd door Independnent.co.uk geïnterviewd over het maken van de film en deelde enkele prachtige herinneringen aan Macaulay Culkin. Hij zei: "Niemand anders had de kwaliteit die Mac had. Hij voelde als een echt kind, maar was ook ongelooflijk charmant en buitengewoon grappig. Hij had gewoon deze charme. Mac was ook een beetje onvolmaakt, wat geweldig was. Een oor was een beetje gebogen, hij leek niet op andere kinderen - maar iedereen die hem ontmoette, werd verliefd op hem en voor mij is dat een filmster."

Raja Gosnell, de redacteur van de film, vertelde dat Columbus en Culkin nauw samenwerkten omdat Colombus hem zou helpen met "hoe het ritme van een regel zou kunnen gaan". Gosnell vergeleek het met "een pingpongspel" en aangezien Colombus een regel zou lezen en Culkin dan de volgende regel zou zeggen. Gosnell legde uit: "Mac heeft de komische timing en gezichtsuitdrukkingen perfect gevonden."

Of de fantheorie dat Kevin zichzelf in de toekomst ziet wel of niet waar is of niet, het is zeker een leuk idee om na te denken over de volgende keer dat iedereen weer naar Home Alone gaat kijken.

Aanbevolen: