Dit was de best betalende filmrol van Justin Timberlake

Inhoudsopgave:

Dit was de best betalende filmrol van Justin Timberlake
Dit was de best betalende filmrol van Justin Timberlake
Anonim

Er zijn maar weinig entertainers die uiteindelijk in staat zijn hun nalatenschap vorm te geven met meerdere entertainmentmogelijkheden; In het begin van de jaren 2010 genoot Justin Timberlake van een indrukwekkende reeks carrièrewinsten, na een enorm succes met zijn Grammy-genomineerde tweedejaarsplaat, en hij verkende de wereld van een leidende man op het grote scherm. Aan het begin van het decennium was Timberlake bekend met het verdienen van lofbetuigingen als lid van een van 's werelds grootste boybands en had hij bewezen dat hij standvastig was in de muziekindustrie na het behalen van twee Grammy-overwinningen voor zijn solo-albums.

Het toeval wil dat Timberlake binnenkort de kans krijgt om deel te nemen aan de cast van een aflevering van een succesvolle franchise toen hij de rol van Artie in Shrek: The Third aanvaardde, in 2007, slechts een jaar na een carrièrehoogtepunt in zijn muziekcarrière, waardoor zowel een meer afgerond salaris als carrièrepad mogelijk is!

In de best betaalde filmrol van Justin Timberlake

Artie, het personage van Justin Timberlake in de Shrek-franchise
Artie, het personage van Justin Timberlake in de Shrek-franchise

Timberlake is niet alleen succesvol geweest in meerdere onderdelen van entertainment, maar hij is er ook in geslaagd om een comfortabel bestaan te creëren voor zichzelf en zijn vrouw, actrice Jessica Biel. Een centraal onderdeel van Timberlake's vermogen komt voort uit zijn nu zeer lucratieve filmcarrière. Timberlake's bijdrage aan Shrek: The Third leverde hem een schatting van twee miljoen dollar op nadat hij Artie, de koning van Far Far Away, het land had gebracht waarin Shrek en zijn familie thuis zijn!

De nettowaarde van Justin Timberlake in film doorbreken

Justin Timberlake geeft het zij-oog komisch aan de camera
Justin Timberlake geeft het zij-oog komisch aan de camera

Timberlake's onderneming in de studio om zijn stem te lenen aan Shrek: The Third was zijn meest succesvolle rol tot nu toe, waar hij een zeer winstgevende som in de miljoenen verdiende voor zijn uitvoering en de algemene verdiensten van de film bleken ongelooflijk succesvol te zijn als goed. Shrek: De totale box office-inkomsten van The Third waren uiteindelijk een respectabel aantal en verdienden net iets minder dan tien miljoen dollar; De totale inkomsten bedroegen in totaal $ 813, 367, 380 wereldwijd, via Box Office Mojo.

De acteur heeft ook naam gemaakt in live-action films. Een van Timberlake's meest opvallende rollen was in The Social Network, de biopic van 2010 over Mark Zuckerberg, en de opkomst van Facebook op weg om een wereldwijde entiteit te worden. De film verdiende vervolgens $ 224,9 miljoen wereldwijd aan de kassa. Een rol waarin Timberlake de kans kreeg om te pronken met zijn komische karbonades in een meer volwassen film dan de rol waarin hij tot nu toe het hoogste bedrag verdiende voor een acteerrol en waar hij op het scherm werd herenigd met zijn voormalige liefde, Cameron Diaz, was de Slechte Leraar van 2011. De film bleek een succes bij bioscoopbezoekers. Bad Teacher verdiende vervolgens $ 216,2 miljoen aan de kassa, volgens Money Nation.

In de loop van bijna drie decennia heeft Justin Timberlake naam gemaakt door veel hoeden te dragen in de entertainmentindustrie, waarmee hij zichzelf een plek heeft verdiend in de populaire cultuurgeschiedenis, waar hij wordt herinnerd als een prins van de popmuziek en de koning van Far Far Away!

Aanbevolen: