Harry Potter inspireerde Chris Columbus' visie voor 'The Christmas Chronicles 2

Inhoudsopgave:

Harry Potter inspireerde Chris Columbus' visie voor 'The Christmas Chronicles 2
Harry Potter inspireerde Chris Columbus' visie voor 'The Christmas Chronicles 2
Anonim

Regie Chris Columbus' nieuwste kerstfilm is de nieuwste toevoeging aan Netflix' collectie hartverwarmende kerstkomedies. De naam van Columbus is synoniem geworden voor de Harry Potter- en Home Alone-films, ook al werkte de regisseur alleen aan de eerste twee films in beide franchises.

Hij regisseerde onlangs Kurt Russell en Goldie Hawn met Netflix Christmas Comedy, The Christmas Chronicles 2, en deelde zijn inspiratie achter de extravagante sets in de film!

Hoe Harry Potter de sets van Santa's Village inspireerde

De regisseur bracht J. K. Rowlings verhaal tot leven in de eerste twee Harry Potter-films, een realiteit creërend vanuit de verbeelding van de auteur van Diagon Alley, Hogwarts and the Great Hall, iets dat nog nooit eerder was gedaan.

Zelfs decennia nadat de franchise eindigde, werden de films beschouwd vanwege hun ingewikkelde sets, en duizenden fans komen elk jaar naar de Warner Bros. Studios in Londen om te leren wat er achter de schermen gebeurde.

Chris Columbus behandelde de wereld die hij wilde creëren voor The Christmas Chronicles 2 met dezelfde "integriteit en grootschalige visuele stijl" die zijn team deed in Harry Potter. Van Santa's Village tot de Noordpool, hij wilde ervoor zorgen dat het echt aanvoelde en over twintig jaar 'tijdloos' zou zijn.

"Toen ik voor het eerst op de set van het dorp van de kerstman liep… Ik zag, nou ja, ik heb de grootste set van mijn carrière gebouwd." Columbus deelde mee en voegde eraan toe dat het "groter was dan de Grote Zaal, wat moeilijk was om te doen."

"Je moet het behandelen alsof je bijna Shakespeare doet", vertelde hij.

Chris Columbus is een kerstnerd

De regisseur deelde zijn liefde voor de feestdagen en de "thematische elementen" ervan.

"Ik ben altijd al gefascineerd geweest door Kerstmis." zei Columbus. Toen hem werd gevraagd naar zijn liefde voor komedies met kerstthema, vertelde hij dat het een "heel rijke tijd was om een film te maken".

"Het was een interessant idee om Gremlins tegen deze stad op te zetten tijdens de kerst als horrorkomedie, vond ik," vertelde hij in zijn allereerste film met een kerstthema.

Columbus gaf aan dat hij met The Christmas Chronicles 2 hoopte een wereld te creëren die niet "dom of goofy, of cheesy" was en zijn team groef echt in de "mythologie van wie de kerstman was."

The Christmas Chronicles 2 is nu te zien op Netflix!

Aanbevolen: