Billie Eilish's Vogue Cover kan een enorme verandering in haar carrière hebben gesignaleerd

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's Vogue Cover kan een enorme verandering in haar carrière hebben gesignaleerd
Billie Eilish's Vogue Cover kan een enorme verandering in haar carrière hebben gesignaleerd
Anonim

Het is moeilijk om beroemd te worden als je heel jong bent. Je bent nog steeds veel aan het uitzoeken, en nu heb je te maken met mensen die over je praten en al je bewegingen beoordelen. Billie Eilish heeft geweldig werk verricht door haar zangcarrière te navigeren en ze weet dat mensen altijd iets te zeggen hebben, of ze haar haar nu een nieuwe kleur heeft geverfd of zich anders is gaan kleden. Ze is pas onlangs 20 jaar geworden en toch heeft ze al zoveel meegemaakt in de branche.

Fans hielden van Billie Eilish's Met Gala-look, want ze had blond krullend haar en droeg een prachtige perzikkleurige jurk. De zangeres kreeg ook veel aandacht omdat ze poseerde op de cover van Vogue en er anders uitzag dan ze gewoonlijk doet. De Vogue-cover van Billie Eilish heeft mogelijk een enorme verandering in haar carrière betekend. Laten we eens kijken.

Hoe was de Vogue-cover van Billie Eilish?

Billie Eilish's groene haar werd beroemd en sommige mensen hebben het zelf geprobeerd.

Kijkend naar Billie Eilish op de cover van de Britse Vogue in mei 2021, is het zeker duidelijk dat ze de tienerjaren achter zich laat en volwassen wordt. Deze cover suggereert aan fans dat ze volwassener wordt en meer nadenkt over het soort persoon dat ze wil worden naarmate ze ouder wordt.

Billie Eilish droeg een beige jurk in pin-upstijl en droeg haar haar in blonde golven voor de cover, en ze zag er heel anders uit dan haar fans over haar denken, omdat mensen de zangeres met groen associëren haar.

In het Britse Vogue-interview van Billie Eilish deelde ze dat ze wist dat mensen negatieve gedachten zouden hebben over hoe ze eruitziet tijdens deze covershoot. Ze zei dat mensen waarschijnlijk zouden zeggen: "Als je over lichaamspositiviteit gaat, waarom zou je dan een korset dragen? Waarom zou je je eigenlijke lichaam niet laten zien?'" Billie voegde eraan toe: "Mijn ding is dat ik kan doen wat ik wil."

Mensen hadden veel meningen over de Vogue-cover van Billie Eilish

Billie Eilish kon zeker vertellen dat haar fans iets te zeggen zouden hebben over haar Britse Vogue-cover en ze had gelijk.

Billie sprak over de negatieve reactie op haar Britse Vogue-covershoot en vertelde Vanity Fair in een video dat het een "oude Hollywood-lingerie"-look was en ze was teleurgesteld dat mensen besloten dat dit was hoe ze altijd zou gaan kijk vanaf dat moment. Billie zei dat ze gewoon iets probeerde voor de afbeeldingen.

Billie zei: "Het moest een specifieke esthetiek zijn voor een fotoshoot, en toen was het als, 'Billie Eilish's nieuwe stijl' en mensen bleven maar zeggen: 'Wauw, haar nieuwe stijl, het is zo veel beter dan de oude stijl.’ Of zoals: ‘Wauw, ik wou dat we haar oude stijl terug konden hebben, ik ben zo verdrietig dat ze hier zojuist in is veranderd.'"

Billie voegde eraan toe dat mensen moeten dragen wat voor hen goed voelt en niet moeten nadenken over wat anderen denken: "Het is gewoon openstaan voor nieuwe dingen en mensen het niet voor je laten verpesten."

Billie Eilish's Britse Vogue-covershoot en haar interviews over de beelden suggereren dat ze zich nog meer op haar gemak voelt met wie ze is naarmate ze ouder wordt. Billie klinkt sterk en zelfverzekerd en alsof ze echt klaar is om zichzelf te omhelzen.

Billie verscheen in The Late Show met Stephen Colbert en legde uit dat het vreemd voelde om de wereld naar haar te kijken en commentaar te geven op wat ze aan het doen was. Ze hield niet van het gevoel iets te delen op Instagram en zoveel reacties te krijgen.

Billie zei: "Ik denk dat ik er alleen maar meer door wil om nooit meer iets te posten. Ik heb het gevoel dat ik meer wilde posten toen er minder mensen om gaven, en nu er meer mensen om geven, vind ik het eng", aldus Buzzfeed-nieuws.

Billie Eilish voelt zich nu volwassener

Billie Eilish wordt aan het einde van het jaar altijd geïnterviewd door Vanity Fair en voor haar interview in 2021 vertelde ze hoe ze het gevoel heeft dat ze meer leeft. Uit haar uitspraken lijkt het alsof de zangeres een nieuwe fase van haar carrière ingaat, omdat ze zich zekerder en volwassener voelt.

Billie Eilish zei dat ze "volwassen begint te worden" met "nieuwe ervaringen en nieuwe mensen en veel liefde".

Billie legde ook een enorme verandering uit in hoe ze haar roem benadert en dat mensen naar haar kijken en haar in het openbaar zien. Ze zei dat ze ooit dacht dat ze niet naar een coffeeshop, een restaurant of een park zou kunnen gaan, omdat "ik er bang van werd."

Billie legde uit dat ze het nu oké vindt om in het openbaar uit te gaan en mensen naar haar te laten kijken terwijl ze helemaal geen vermomming draagt. Ze zei: Omdat je je zelfverzekerd kunt voelen en naar buiten kunt gaan zonder een hoed, en een capuchon, en een bril, en een masker en jas… Het is zoveel beter. En je hoeft niet zo te leven. Dat realiseerde ik me dit jaar.”

Fans houden van de prachtige zangstem en rauwe teksten van Billie Eilish, en het zal interessant zijn om te zien hoe ze door de volgende fase van haar carrière komt.

Aanbevolen: