Zack Snyder deelt zeldzame foto van Henry Cavill als Superman

Inhoudsopgave:

Zack Snyder deelt zeldzame foto van Henry Cavill als Superman
Zack Snyder deelt zeldzame foto van Henry Cavill als Superman
Anonim

Zoals altijd is Henry Cavill een lust voor het oog in het Superman-kostuum.

Van Christopher Reeve tot Nicolas Cage, verschillende acteurs hebben in de loop der jaren de rode cape aangetrokken om de zoon van Krypton te vertolken.

Fans zijn de acteur vaak te hulp gekomen, daarbij verwijzend naar het feit dat DC herhaaldelijk gefaald had om een opmerkelijke Superman-film te maken, waarbij Cavills talent ervoor volledig werd genegeerd. Gelukkig is Zack Snyder hier om ons te behoeden voor nog meer teleurstellingen!

De regisseur werkt samen met Cavill aan zijn versie van Justice League en deelde zelfs een zeldzame foto van de acteur in zijn pak!

Henry Cavill is Superman

De regisseur deelde een zeldzame blik op Henry Cavill in zijn vroege dagen als Superman. Hoewel het een zwart-witafbeelding is, wordt de acteur gezien gekleed in het originele pak van Christopher Reeve.

Snyder deelde eerder foto's van fotoshoots van de acteur die hetzelfde pak droeg, en informeerde fans dat het de foto was die hij deelde met Warner Bros, om te bewijzen hoe Henry Cavill zijn Superman was. De studio dacht hetzelfde!

"Henry Cavill is Superman", schreef Snyder bij de foto, waarop de acteur in zijn make-upkamer zit te poseren voor een foto achter de schermen.

Fans deelden hun gedachten en noemden dat Cavill "een werkelijk fantastische superman" was.

"ik hoop echt dat we zijn boog door zullen zien gaan."

"We hebben nog een Superman-film nodig, nu meer dan ooit."

"Ik hoop echt dat je terug kunt gaan naar de originele concepten waarmee je begon voor Man of Steel en de films maakt die je altijd al wilde maken."

De Man Of Steel-acteur speelde onlangs in Enola Homes van Netflix, en zal vervolgens te zien zijn in Zack Snyder's Justice League voordat hij terugkeert als de gemuteerde, geelogige monsterjager Ger alt, in The Witcher.

Zack Snyder castte ook Gal Gadot in de rol van Wonder Woman

Zelfs de grootste fans van Wonder Woman weten niet dat Snyder verantwoordelijk was voor het casten van Gal Gadot als Diana Prince.

Vooruitlopend op de release van Wonder Woman 1984, deelde de regisseur een herinnering aan Gadots eerste dag op de set, waarmee hij uitdrukte hoe trots hij op haar was, aangezien ze het personage belichaamde met 'liefde en gratie'.

Aanbevolen: