Fate: The Winx Saga': wie is Abigail Cowen?

Inhoudsopgave:

Fate: The Winx Saga': wie is Abigail Cowen?
Fate: The Winx Saga': wie is Abigail Cowen?
Anonim

Van maker Brian Young van The Vampire Diaries, Fate: The Winx Saga is een live-action remake van de Italiaanse tekenfilm Winx Club van Iginio Straffi.

Abigail Cowen is een opkomende actrice en ze krijgt een grotere schare fans nadat ze speelde in grote shows zoals Chilling Adventures of Sabrina en Fate: The Winx Saga.

Een getalenteerde muzikant

De Netflix-ster is 22 jaar oud en haar verjaardag is op 18 maart 1998. Abigail werd geboren in Gainesville, Florida, en groeide daar op een boerderij op.

Van Instagram kunnen fans zien dat ze niet alleen een geweldige actrice is, maar ook een fantastische muzikante. Abigail zingt en ze speelt gitaar en piano. De actrice deelde zelfs een video van haar zang terwijl Gavin Leatherwood gitaar speelt.

Abigail is in enkele van je favoriete shows en films verschenen

Afbeelding
Afbeelding

Als je denkt dat ze je bekend voorkomt, komt dat omdat ze schittert in een paar zeer bekende Netflix-shows. Ze schittert als Bloom in Fate: The Winx Saga, Dorcas in Chilling Adventures of Sabrina, en ze is in een paar afleveringen van Stranger Things als het populaire meisje Vicky.

De actrice is ook te zien in een paar afleveringen van The Power Couple, The Fosters, Wisdom of the Crowd en Red Band Society. Ze verschijnt zelfs in de film I Still Believe naast KJ Apa en Britt Robertson.

Abigail werd beste vrienden met de meeste van haar co-sterren

Ze werkt al vele jaren met haar co-sterren van Chilling Adventures of Sabrina, dus het is geen verrassing dat ze heel close is met de meeste van hen. De actrice deelde veel foto's en video's die hingen met de cast-off set zoals Gavin Leatherwood, Ross Lynch, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph en Chance Perdomo. Maar ze heeft ook een hechte vriendschap met Outer Banks' ster Madelyn Cline nadat de twee samen verschenen in Stranger Things, ze hadden elkaar net ontmoet, maar ze maakten meteen contact en besloten kamergenoten te worden in Los Angeles.

Haar nieuwste project is Fate: The Winx Saga, en ze heeft al veel foto's gedeeld met hun co-sterren buiten het scherm, zoals Hannah van der Westhuizen, de actrice die Stella speelt.

Abigail had een passie voor acteren toen ze jong was

Toen ze in klas 4 zat, vertelde ze haar moeder dat ze actrice wilde worden, ze schreven haar in voor acteerlessen. Ze ging naar de Oviedo High School, waar ze atletiek deed, en ze studeerde public relations aan de Universiteit van Florida. Daarna verhuisde ze met haar familie naar LA om haar acteercarrière voort te zetten.

Fate: The Winx Saga Cast

Fate: The Winx Saga is Netflix' nieuwe bewerking van de animatieserie, The Winx Club. De serie is een tienerfantasie die het leven van Bloom in de Andere Wereld volgt, en bevat een reeks nieuwe actrices en acteurs.

Hoewel deze serie niet de enige Netflix-show is waarin je Abigail Cowen hebt gezien, is het spelen van Bloom haar grootste rol tot nu toe. Hoe zit het met de andere castleden?

Hannah van der Westhuizen als Stella: Hannah is 25 jaar oud en werd geboren in Londen, Engeland. Fate: The Winx Saga is haar grote doorbraakrol. Daarvoor had ze slechts kleine optredens in films als Get Lost! en de baai van stilte.

Van Instagram lijkt het alsof ze op dit moment met niemand aan het daten is. Hannah is heel close met haar co-sterren. Ze deelde veel foto's met de hele cast, zoals Abigail Cowen en Precious Mustapha.

Danny Griffin als Sky: Danny is 23 jaar oud, geboren in Londen en opgegroeid in Cornwall, Engeland. Voordat hij als Sky speelde, speelde hij in de tienerserie Get Even, en hij is in één aflevering van Free Rein.

Elisha Applebaum als Musa: Elisha is 25 jaar oud en werd geboren in Watford, Engeland. Ze kreeg haar grote doorbraak van Fate: The Winx Saga. Daarvoor verscheen ze alleen in korte films en minder bekende films. Maar acteren is niet alles wat ze doet. Elisa schrijft ook poëzie en houdt van fotografie.

Precious Mustapha als Aisha: Precious is 23 jaar oud en werd geboren in Londen, Engeland. Ze is slechts in een paar afleveringen van Code 404, The Stranger en Endeavour te zien, dus de hoofdrol in Fate: The Winx Saga is haar meest prominente rol. Ze is goede vrienden geworden met Hannah.

Eliot S alt als Terra: Eliot is 26 jaar oud en werd geboren in Stockport, Engeland. Ze verschijnt in de serie Normal People, Intelligence en Game Face.

Sadie Overall als Beatrix: Sadie is 18 jaar oud. Ze is een vrij jonge en nieuwe actrice, dus afgezien van haar rol als Beatrix, is haar enige andere acteerwaarde in de film Rose Plays Julie.

Hoewel Abigail Cowen meer ervaring heeft dan haar mede-sterren, is ze erg aardig en bescheiden met haar mede-castleden van Fate: The Winx Saga. Deze roodharige schoonheid trekt veel aandacht van kijkers en vraagt zich af wat ze nu gaat doen.

Aanbevolen: