Waarom Donald Trump niet snel in films of tv-shows zal zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Donald Trump niet snel in films of tv-shows zal zijn
Waarom Donald Trump niet snel in films of tv-shows zal zijn
Anonim

Het is geen verrassing dat politici aan beide kanten van het gangpad afstand nemen van Donald Trump. Maar wat interessant is, is dat televisievakbonden ook de banden met de voormalige president verbreken.

Onlangs vroeg het Screen Actor's Guild de Don om een disciplinaire hoorzitting bij te wonen voor zijn deelname aan de opstandelingenaanval van 6 januari op het Capitool van de Verenigde Staten. Trump ging niet al te vriendelijk op het verzoek in en besloot in plaats daarvan af te treden. Hij ging ervan uit dat hij het laatst zou lachen door de dingen op zijn voorwaarden te beëindigen. Dat was natuurlijk voordat SAG-AFTRA de heer Trump een permanent verbod uitvaardigde.

Wat dit voor Donald betekent, is dat hij waarschijnlijk niet snel in tv-shows of films zal verschijnen. Niets belet de voormalige president om auditie te doen of te vragen om terug te keren naar een show als The Apprentice, hoewel netwerken niet met hem willen samenwerken. Omdat niet alleen de reputatie van Trump met de dag onsmakelijker wordt, het feit dat SAG hem excommuniceerde, is een extra belasting voor zijn reputatie.

Aangezien de vakbond meer dan 160.000 werknemers in de entertainmentindustrie vertegenwoordigt, samen met de aantrekkingskracht die SAG heeft op verschillende netwerken, zal Trump het moeilijk hebben om er een te vinden die hem zendtijd zal geven. Televisie is belangrijk omdat social media voor hem geen optie meer is. Vrijwel elk platform heeft Trump verbannen, dus hij moet andere manieren bedenken om zijn volgers te bereiken. Dat betekent dat televisie de volgende stop voor hem is.

Potentiële bestemmingen van Trump

Wat betreft waar Donald vervolgens naartoe gaat, voelt Fox dat dit zijn primaire bestemming zal zijn. Hij prees Fox And Friends en verheerlijkte hun segmenten met gratis tweets, totdat het netwerk zijn beweringen van wijdverbreide kiezersfraude begon te weerleggen. Naderhand keerde Trump zich tegen Fox en beschouwde hen als onderdeel van de "nepmedia", waar hij zich tijdens zijn presidentschap tegen verzette.

Nu de nieuwsafdeling van Fox buiten beeld is, kan Trump besluiten om One America News Network, een extreemrechts kabelbedrijf dat niets dan lof heeft gezongen voor hun leider, een kans te geven. Het netwerk heeft complottheorieën verspreid, zoals de ontkrachte claim van wijdverbreide kiezersfraude, dus ze sluiten aan bij de manier van denken van Trump. Houd er rekening mee dat Twitter verschillende tweets heeft gemarkeerd, waaronder de volgende, met een disclaimer van de beweringen van OAN die worden betwist.

Desalniettemin, aangezien One America News nog steeds de steun van Trump heeft, zouden ze waarschijnlijk meer dan blij zijn om de voormalige opperbevelhebber te verwelkomen in een van hun shows. Hoewel ze zullen moeten wachten tot hij de rechtszaak waarin hij verwikkeld is, heeft afgehandeld. hem.

Podcasten met Jones

Dus met nieuwsnetwerken die minder waarschijnlijk lijken, heeft de Don een andere weg: podcasting. Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk klinkt dat hij zich zal verlagen tot de gelederen van podcasters, heeft Trump een kameraad die hem met open armen zal verwelkomen, Alex Jones. De twee hebben veel gemeen, zoals hun filosofieën, en beide zijn verbannen van de meeste sociale-mediaplatforms.

Trump kan troost vinden in het podcastingplatform van de voormalige InfoWars-host, wetende dat hij meer van de ongegronde samenzweringstheorieën kan blijven verspreiden die hij daar gelooft. De inhoud van Jones is verbannen uit Spotify, Apple en praktisch elke andere bron die je maar kunt bedenken, maar hij heeft een soort deal gesloten met Genesis Communication Network. Ze keuren tenslotte elke dag vier uur aan Jones' segmenten goed.

Hoe dan ook, televisiekijkers moeten er niet op rekenen dat ze Donald Trump een hele tijd op hun scherm zien. Tenzij hij het goedmaakt met SAG-AFTRA en een volledige ommekeer maakt met de media, blijft hij een paria. Het is waarschijnlijk beter dat hij uit de schijnwerpers wordt gehouden, maar er zijn meer verrassende dingen gebeurd in Hollywood, dus we moeten Trump nog niet buiten beschouwing laten.

Aanbevolen: