Waarom dit misschien de perfecte tijd is voor de aankomende talkshow van Drew Barrymore

Inhoudsopgave:

Waarom dit misschien de perfecte tijd is voor de aankomende talkshow van Drew Barrymore
Waarom dit misschien de perfecte tijd is voor de aankomende talkshow van Drew Barrymore
Anonim

Drew Barrymore gaat haar eigen talkshow hosten en dit is het perfecte moment voor haar om dat te doen. De Drew Barrymore Show voegt zich bij een al volledige line-up op CBS, maar het lijkt er nu al op dat Barrymore een uitblinker is in de sterk verzadigde talkshowmarkt overdag. De beroemde acteur, die in de herfst van 2020 van start gaat, heeft geplaagd wat de show kan bevatten en wie sommige gasten kunnen zijn. Voorafgaand aan de uitzending zal er een digitale line-up zijn die dient als opwarmer voor de officiële lancering van de show, inclusief een kijkje achter de schermen bij het maken van de show in een docuserie genaamd The Making Of The Drew Barrymore Show, zoals evenals The Art of the Interview, Drew's Cookbook Club en Drew's Movie Nite.

Barrymore, die veel hoeden draagt, waaronder acteur, regisseur, producer en model, voegt nu gastheer toe aan de lijst. Beroemd worden als kinderactrice in E. T. the Extra-Terrestrial, Barrymore vertraagde nooit. Ondanks een ruige jeugd vol verslaving, afkickperiodes en lijden, trok Barrymore zichzelf eruit en vervolgde haar weg naar een veelgeprezen en fan-favoriete beroemdheid. Van haar vroege werk als Scream en 50 First Dates tot haar Netflix-serie Santa Clarita Diet, Barrymore bewees haar bereik en diversiteit als Hollywood A-lister, terwijl ze haar ware zelf bleef. De Drew Barrymore Show lijkt alles te zijn wat fans willen en meer met de perfecte gastheer.

Nieuwe start

Terwijl talkshows overdag behoorlijk populair zijn geworden, is de markt ervoor explosief gestegen en is de herhaling duidelijk. Barrymore is een nieuwe start en haar energie is iets onbeheersbaars. Afgezien daarvan begrijpt ze het bedrijf zowel als acteur en nu als gastheer, wat haar greep alleen maar versterkt als het moeilijk wordt. Haar status als grote ster en wat lijkt op een succesvolle pilot-pitch was genoeg voor CBS om de Drew Barrymore Show op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat het succes vindt.

Wat The Drew Barrymore Show heeft willen doen, is een breed scala aan onderwerpen behandelen, van beroemdheden tot levensstijl, tot nieuws en verhalen over de menselijke conditie. Door niet vast te houden aan zulke enge onderwerpen, zoals strikt beroemdheidsnieuws, groeit het web van fans onmiddellijk en kan de show zowel entertainment als educatie zijn. Hoewel dit jaar vol onverwachte primeurs was, is The Drew Barrymore Show misschien een primeur waar mensen zich prettig bij zullen voelen.

Leuk en herkenbaar

Barrymore is uitgeroepen tot een van de aardigste beroemdheden in het vak en dat kan te wijten zijn aan haar lange carrière in de industrie. Nadat hij de hoogte- en dieptepunten van zowel wonen als werken in de schijnwerpers heeft gezien, voelt Barrymore de effecten en het gewicht dat zo'n status met zich meebrengt. Zowel beroemdheden als fans zijn het erover eens dat Barrymore ongelooflijk aardig is. Haar altruïstische kant blijkt uit haar alledaagse daden van vriendelijkheid, maar ook door haar internationale positie als ambassadeur tegen honger voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties.

Wat Barrymore de perfecte gastheer maakt voor een nieuwe talkshow, is haar herkenbaarheid. Ze is open geweest over haar jongere jaren die worstelde met drugs en alcohol, en hoe het voor haar is in het moederschap, terwijl ze ook jongleert met een succesvolle carrière in entertainment. Door talloze interviews en haar twee boeken, een autobiografie getiteld Little Girl Lost en haar memoires, Wildflower, heeft Barrymore haar leven opengesteld voor het publiek om te leren en te groeien van de fouten die ze heeft gemaakt, maar ook van de geneugten die ze heeft ervaren. Met zoveel onzekerheid over het huidige klimaat van de samenleving, lijkt Barrymore de perfecte gastheer, omdat zoveel mensen naar haar toe zullen trekken. Het advies dat ze kon geven en de levens die ze kon veranderen, blijkt zo duidelijk uit de liefde die ze heeft voor haar fans en de liefde die ze voor haar hebben.

Haar Competitie

Hoewel alle tekenen erop wijzen dat The Drew Barrymore Show een groot succes is, voegt het zich bij de lijst van andere talkshows overdag die zich op hun respectieve netwerken hebben gevestigd. Shows als The View en Live with Kelly en Ryan hebben een andere groepsgerichte stijl, maar met veel solopresentatoren zoals de Tamron Hall Show, The Kelly Clarkson Show en The Wendy Williams Show, is de druk voor Barrymore om op te vallen tussen een getalenteerde menigte is immens. Haar digitale line-upserie is een frisse en leuke start om dat pad naar de top te beginnen.

Hoewel het nieuws over Ellen DeGeneres en haar show Ellen het nieuws over beschuldigingen van een giftige werkomgeving heeft geplaagd, is dit misschien het perfecte moment voor Barrymore om te profiteren. Ellen was misschien wel de grootste talkshow overdag en naarmate het onderzoek begint op te lopen, willen fans iets van normaliteit terugzien. Hoewel DeGeneres trouwe fans heeft, zou Barrymore dit kunnen gebruiken als een manier om het eerste seizoen in een gevestigde talkshow te katapulteren en als het stof op Ellen neerda alt, scoort Barrymore in ieder geval hoog als het gaat om gastheren.

Aanbevolen: