Wat heeft Rebecca De Mornay gedaan sinds 'Risky Business'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Rebecca De Mornay gedaan sinds 'Risky Business'?
Wat heeft Rebecca De Mornay gedaan sinds 'Risky Business'?
Anonim

Ze was een actrice die er vanaf het begin bij was: Rebecca De Mornay kreeg een extreem begeerde rol voor actrices in Hollywood voordat iemand zich realiseerde dat de rol er een zou zijn om naar te wensen! De Mornay speelde de hoofdrolspeler naast een slimme nieuwkomer genaamd Tom Cruise, in een film die later een tijdbepalende film zou worden voor de jaren tachtig, Risky Business.

De gewaagde komedie hielp De Mornay in de schijnwerpers te staan als actrice om in de gaten te houden in haar professionele leven, en De Mornay trok zelfs de aandacht in haar persoonlijke leven; zij en Cruise werden verliefd op elkaar en begonnen te daten en hun relatie kreeg een aantal eigen krantenkoppen nadat werd onthuld dat De Mornay een andere Hollywood-schermlegende had gezien. Volgens Pens en Patron was De Mornay serieus betrokken geweest bij Harry Dean Stanton.

De erfenis van Rebecca De Mornay's carrière is eigenlijk veel groter dan haar cruise-verbinding op en buiten het scherm! De carrière van de actrice zou veel langer blijken te duren dan de hoeveelheid haarlak die nodig was om de kapsels van de Risky Business-cast te behouden, en ze zou doorgaan met het verkennen van en invloed hebben op meerdere uitgaansgelegenheden.

Wat is er met Rebecca De Mornay gebeurd?

De Mornay's carrière is in de loop der jaren redelijk consistent gebleven na haar carrièrebepalende rol in Risky Business. Na de release van de film in 1983 verzamelde De Mornay meer filmcredits op haar naam en dook zelfs twee jaar later voor het eerst op televisie. Naarmate de jaren tachtig vorderden, zou de camera De Mornay echt bevoordelen; ze maakte zelfs gebruik van een van de populairste handelswaar van het decennium met de komst van een 24-uurs televisiezender die exclusief is gewijd aan muziekvideo's en muziekgerelateerde programma's, MTV, toen ze speelde in de muziekvideo voor Starship's Sara.

Verrassend genoeg zou de cover-gal later de stap zetten om een wereld achter de schermen te verkennen en soms de camera inruilen voor een klankbord in de opnamestudio. Haar excursie verder in de muziekwereld zou opmerkelijk blijken te zijn; ze zou de legendarische muzikant en dichter Leonard Cohen ontmoeten en verliefd worden, na haar scheiding van Bruce Wagner in 1990, en zou zelfs een productiekrediet ontvangen op Cohens album The Future uit 1992.

Zijn invloed zou op De Mornay worden bevestigd lang voordat ze Cohen ontmoette. In een interview met Rolling Stone uit datzelfde jaar herinnerde ze zich dat ze als kind voor het eerst Cohens muziek hoorde nadat haar moeder besloot een van zijn platen af te spelen, in de hoop dat Cohens stem haar in slaap zou wiegen.

Cohens stem zou dat niet doen, maar zou wel een diepgaande invloed hebben op het leven van De Mornay; Hij zou op een punt in de jaren negentig ten huwelijk vragen, maar het paar zou later hun verloving verbreken.

De Mornay's Super Pivot Back To TV

Na het verkennen van muziekproductie en het binnenhalen van kleine schermrollen in de jaren negentig, inclusief een periode waarin De Mornay regelmatig een serie was over het geweldige succes ER, begon de actrice zichzelf te vestigen in een meer consistente carrière bij de televisie. In het begin zou De Mornay rollen hebben in zowel Boomtown als The Practice voordat ze een later hoogtepunt in haar carrière bereikte toen ze een rol zou krijgen in de enorm succesvolle Netflix-show, Marvel's Jessica Jones als Dorothy Walker. Dorothy had een onderschatte, zij het belangrijke rol in Jessica Jones; ze diende als Jessica's voogd - een rol met grote schoenen om te vullen!

Behind-The-Scenes Babe: Inside Her Personal Life

Tussen de verschillende succesvolle carrièremomenten van De Mornay door, nam de actrice de tijd om zich op haar persoonlijke leven te concentreren. Zoals veel publieke figuren, kreeg de actrice te maken met een moeilijke periode waarin een privémoment algemeen bekend werd.

In oktober 2007 werd De Mornay gearresteerd voor rijden onder invloed op een avond in Californië nadat werd ontdekt dat haar alcoholpromillage boven de wettelijke limiet lag. Volgens de Sun-Sentinel werd De Mornay twee maanden na de arrestatie in december aangeklaagd.

Gelukkig is het persoonlijke leven van De Mornay niet beperkt gebleven tot een reeks negatieve krantenkoppen! De actrice nam enige tijd uit de schijnwerpers om moeder te worden in de jaren negentig toen ze een relatie had met iemand die ook in de publieke belangstelling stond: De Mornay ging uit met Patrick O'Neal, een sportverslaggever die ook De Mornay's werk had gedeeld bij een keer als acteur. De Mornay en O'Neal waren samen van 1995 tot 2002, via News. Aomama. Het echtpaar had samen twee dochters genaamd Sophia en Veronica, waarbij Sophia als eerste werd geboren in 1997 en Veronica vier jaar later in 2001.

Wat is de toekomst voor Rebecca?

Hoewel De Mornay succes vond op het kleine scherm in Jessica Jones, kreeg ze ook andere felbegeerde rollen op televisie! Ze werd in 2016 gecast in Lucifer en zou twee jaar later een rol krijgen in de film Periphery, naast Blake Lively's oudere halfzus Robyn!

Het nieuwste project van De Mornay heeft al een andere bekende naam; de actrice zal verschijnen in een sportdrama genaamd She Ball, geregisseerd door Nick Cannon.

Bijna vier decennia na de rol die haar beroemd maakte, is Rebecca De Mornay trots op Risky Business en is ze niet tegen terugkijken: van de beroemde film zei ze: "Riskvolle zaken staan nog steeds op. Het is tijdloos. Ze bestuderen die film op de filmschool."

De Mornay's carrière staat nog steeds overeind, en we weten dat de tijdloze schoonheid niet snel zal vertragen!

Aanbevolen: