‘WandaVision’: hier is de echte reden achter Wanda’s liefde voor sitcoms

Inhoudsopgave:

‘WandaVision’: hier is de echte reden achter Wanda’s liefde voor sitcoms
‘WandaVision’: hier is de echte reden achter Wanda’s liefde voor sitcoms
Anonim

WandaVision aflevering 8 spoilers hieronder!

Het nieuwste hoofdstuk in de Marvel-miniserie was een trip down memory lane voor zowel Wanda Maximoff als Agnes, ook bekend als Agatha Harkness. Het gaf fans een glimp tussen Wanda en Vision's relatie in gelukkiger tijden, ging in op de traumatische gebeurtenissen uit Wanda's jeugd, terwijl het suggereerde dat we misschien nooit zullen weten hoe krachtig Agatha werkelijk is.

De nieuwe aflevering wierp ook licht op de reden waarom Wanda Westview creëerde als een wereld van sitcoms. Zeven afleveringen lang hebben Marvel-fans zich afgevraagd waarom de machtige heks een alternatieve realiteit creëerde, honderden mensen gijzelde en zelfs het lichaam van Vision stal van S. W. O. RD Blijkt dat WandaVision veel meer heeft dan we hadden verwacht.

Wanda's liefde voor sitcoms begrijpen

De aflevering bracht fans terug naar Sokovia, waar Wanda en haar familie genieten van de tv-avond en hun Engels oefenen. Haar vader Oleg Maximoff heeft een koffer vol sitcombanden, van Bewitched tot I Love Lucy. Het segment bevestigt perfect de liefde van de jonge Wanda voor sitcoms. Haar glimlach vervaagt zelden, wat duidelijk uitlegt dat sitcoms voor haar een ontsnapping aan de moeilijkheden van het leven waren.

Wanda kiest The Dick Van Dyke Show en de familie geniet samen van een paar minuten van de sitcom, voordat een raket hun appartement opblaast en de ouders doodt.

@witchywandas op Twitter voegde toe: "Het enige wat ze wilde was het geluk en de vrede nastreven die sitcoms presenteerden, omdat Wanda dat nooit had."

De aflevering toont parallellen tussen Wanda's favoriete aflevering van The Dick Van Dyke Show en de eerste aflevering van WandaVision, waar het paar zelfs de kleinste maniertjes van de sterren van de sitcom repliceerde. Voor iedereen die in de war is over WandaVision's deal met sitcoms, heeft deze aflevering alle twijfels weggenomen.

Er werd ook onthuld dat Wanda veel eerder krachten had dan ze had geweten. Nadat de raket haar huis had vernietigd, zaten Wanda en Pietro twee dagen vast onder het puin, nadat er een tweede raket van Stark Industries was ingevlogen. Wanda vertelt Agatha dat de raket nooit afging, maar in werkelijkheid had ze onbewust een hex op het.

Wanneer Pietro en Wanda vrijwilligerswerk doen als proefpersonen voor Hydra, zorgt de blootstelling van de geeststeen ervoor dat Wanda's krachten aanzienlijk toenemen. Er werd ook onthuld dat Wanda het lichaam van Vision niet heeft gestolen. In een van de meest verwoestende scènes in de MCU-franchise bezoekt Wanda het ontmantelde lijk van de Android en zegt: "Ik kan je niet voelen."

De eindcreditscène zag S. W. O. R. D. verander het lichaam van Vision in wat fans van stripboeken "White Vision" noemen, een kleurloze, emotieloze versie van de mensachtige… die geen herinnering aan Wanda zal hebben.

Met nog twee afleveringen te gaan, zet WandaVision een van de meest ambitieuze seizoensfinales op die we ooit hebben gezien!

Aanbevolen: