Hier is een BTS-blik op Scarlett Johansson in Marvel's 'Black Widow

Inhoudsopgave:

Hier is een BTS-blik op Scarlett Johansson in Marvel's 'Black Widow
Hier is een BTS-blik op Scarlett Johansson in Marvel's 'Black Widow
Anonim

Cate Shortland's Black Widow staat gepland voor 7 mei in de bioscoop!

Scarlett Johansson schittert als Natasha Romanoff in Black Widow, de 24e film van de MCU die zich afspeelt in de nasleep van Captain America: Civil War. De dodelijke moordenaar en lid van de Avengers staat er alleen voor en wordt "gedwongen om een gevaarlijke samenzwering met banden met haar verleden het hoofd te bieden".

Black Widow zal zich concentreren op Natasha's geschiedenis als spion en de relaties die ze had voordat ze een Avenger werd. Johansson maakte meer dan tien jaar geleden haar Marvel-debuut in Iron Man 2, dus een op zichzelf staande film had al lang op zich laten wachten.

Hier is een blik op Natasha Romanoff in actie

De opwinding voor de film is ongekend hoog, maar de cast en crew doen er nogal geheimzinnig over. We hebben een nieuwe behind-the-scenes foto dankzij Johansson's persoonlijke visagiste Deborah Lamia Denaver, die twee nieuwe stills van de acteur deelde tegen een blauwe achtergrond, in wat een actiescène lijkt te zijn!

"Black Widow BTS ! Dichterbij komen … ons allemaal op het puntje van onze stoel houden ", deelde ze in het bijschrift.

Op de foto's is Scarlett Johansson te zien die een pistool tegen de camera houdt, vermoedelijk vliegend of zwevend in de lucht. In tegenstelling tot recente films in de MCU, wordt verwacht dat Black Widow veel meer actie zal bevatten, waarbij de acteur zich verplicht tot stunt- en krachttraining om de rol te spelen in het door het stripboek goedgekeurde opvallende witte pak.

Samen met Johansson, de filmsterren Florence Pugh (die ook Yelena Belova in Hawkeye zal spelen), David Harbor als de Rode Soldaat, ook bekend als Ruslands antwoord op Captain America, en een speciale cameo van Robert Downey Jr!

Hoewel de film geen oorsprongsverhaal is, zal het zich concentreren op Natasha's tijd in de Rode Kamer, een mysterieus programma dat jonge meisjes opnam en hun geest scherpte, hen trainde in spionage en moord, terwijl alle ethiek terzijde werd geschoven.

The Red Room is eerder verschenen tijdens flashbacks in Avengers: Age of Ultron en Black Widow zal eindelijk het mysterie eromheen aankaarten.

Er is veel gepraat over de première van de film op Disney+, maar Kevin Feige van Marvel Studios heeft consequent aangedrongen op een bioscooprelease. Black Widow stond eerder gepland voor een release in november 2020, voordat de Fase 4-set van films van de studio werd verschoven als gevolg van door pandemie opgelegde vertragingen.

Aanbevolen: