Natalie Portman ontwrichtte een rib tijdens het filmen van deze film

Inhoudsopgave:

Natalie Portman ontwrichtte een rib tijdens het filmen van deze film
Natalie Portman ontwrichtte een rib tijdens het filmen van deze film
Anonim

Een film maken vergt een enorme inspanning van een team van mensen die allemaal de klus willen klaren en tegelijkertijd iets geweldigs willen laten gebeuren. Franchisefilms zoals we die in de MCU en DC zien, laten het zo gemakkelijk lijken, maar de waarheid is dat filmmagie alleen gebeurt omdat alle betrokkenen dezelfde doelen hebben.

Natalie Portman is zo goed als maar kan in Hollywood, en hoewel ze een schat aan ervaring heeft, heeft ze enkele van de minder glamoureuze momenten gezien die op de set kunnen plaatsvinden. Terwijl ze een van haar beste films maakte, eindigde de actrice met het ontwrichten van een rib en kreeg ze nog veel meer te verwerken.

Laten we terugkijken op de moeilijke tijd die Natalie Portman had bij het maken van Black Swan.

De verwonding gebeurde tijdens het filmen van Black Swan

Natalie Portman is al jaren bezig met acteren, en hoewel ze een aantal uitzonderlijke uitvoeringen heeft geleverd, wijzen sommige Black Swan erop dat ze misschien wel haar beste is. Blijkt dat deze film uiteindelijk fysiek zwaar werd voor de actrice, en op een gegeven moment ontwrichtte ze een rib tijdens het filmen.

Blessures gebeuren op de set, maar het komt zelden voor dat iemand gewond raakt en een regisseur weigert te stoppen met filmen en hen wat hulp aan te bieden. Zoals het verhaal gaat, ontwricht Portman een rib tijdens het filmen van een scène, en in plaats van haar medische hulp te bieden, zei regisseur Darren Aronofsky haar dat ze haar personage moest blijven terwijl hij filmde.

“Darren zei: 'Film het! Film het! Blijf in je personage, praat met de stem van je personage' , onthulde Portman aan de San Francisco Chronicle.

Mensen lijden voor hun kunst, maar dit gaat te ver. Op welk punt trekt iemand de grens tussen het maken van een geweldige foto en het daadwerkelijk helpen van iemand in nood? Desalniettemin is het verhaal enigszins in schande voortleefd, en het is een reality check voor degenen die denken dat films maken allemaal leuk en leuk is.

Het ontwrichten van een rib was al zwaar genoeg voor Portman, maar er gebeurde meer achter de schermen.

Het hele proces was moeilijk

Een ander interessant stukje dat Portman onthulde over het maken van deze film, waren haar gevoelens over Aronofsky die haar en Mila Kunis in rivalen veranderde door ze uit de buurt van elkaar te houden.

Toen ze met de L. A. Times sprak, zei ze: Hij zou zeggen: 'Oh, Mila doet het heel goed met haar dingen. Ze is zoveel beter dan jij.' Ik denk dat hij in het echte leven een rivaliteit tussen ons probeerde te creëren.'

Bovendien besprak Portman ook hoe het was om te leven en te trainen als ballerina en een bepaald kledingstuk dat verschrikkelijk voor haar was.

“Pointe-schoenen zijn martelwerktuigen. Ik bedoel, ballerina's wennen eraan en dus was het zeker een nieuwe ervaring voor mij, maar ze voelen erg middeleeuws aan, vertelde ze aan Elle.

Ondanks dat ze het moeilijk heeft op de set, weet de actrice dat anderen het veel erger hebben gehad in de balletwereld.

“Maar het was niet het einde van de wereld. Echte dansers dansen met zulke ongelooflijke verwondingen dat je het niet eens zou geloven. Het is een nachtmerrie voor hen om te worden vervangen zodra ze de top hebben bereikt. Dus ze zullen dansen met een verstuikte enkel of een gescheurde fascia plantaris of een gedraaide nek om er zeker van te zijn dat ze hun moment kunnen behouden', vertelde Portman aan NPR.

De film was een enorm succes

Dus, was dit het allemaal waard? Nou, dat kunnen we ons zeker voorstellen, gezien de enorme hoeveelheid succes die de film zou vinden en de lovende kritieken die Portman zou krijgen voor haar geweldige optreden in de film.

Black Swan, uitgebracht in 2010, ging door met een brutowinst van $ 330 miljoen aan de kassa en kreeg lovende kritieken. Mensen konden niet stoppen met zoemen over hoe goed de film was, en de meesten waren onder de indruk van wat Natalie Portman en Mila Kunis naar de tafel brachten in de film.

Voor haar inspanningen in de film won Natalie Portman de Academy Award voor Beste Actrice, een eer die haar plaats als een van de beste actrices in Hollywood bevestigde. Het blijft een van haar beste films en uitvoeringen, en mensen wagen zich nog steeds om deze film te bekijken om te zien hoe geweldig ze de hele tijd was.

Bij het nadenken over de film en over het werken met Aronofsky, zei Portman: Het was om zoveel redenen een ongelooflijke ervaring. Ik had altijd zo van dansen gehouden. Het is de kunst waar ik het meest door geraakt ben, die dingen uitdrukt die niet door andere media kunnen worden uitgedrukt. Het duurde 10 jaar voordat het bij elkaar kwam.”

“Darren was een geweldige medewerker. Darren was oprecht geïnteresseerd in mijn standpunt en mijn inbreng. Het voelde als een partnerschap, vervolgde ze.

Natalie Portman heeft misschien een Oscar gewonnen voor Black Swan, maar ze werd door de wringer gehaald om daar te komen.

Aanbevolen: