Wat heeft Craig Ferguson gedaan sinds 'The Late Late Show'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Craig Ferguson gedaan sinds 'The Late Late Show'?
Wat heeft Craig Ferguson gedaan sinds 'The Late Late Show'?
Anonim

In de loop der jaren is er maar een handvol presentatoren van late night talkshows geweest die als het neusje van de zalm worden beschouwd. De meeste mensen zijn het er bijvoorbeeld over eens dat Johnny Carson, David Letterman en Conan O'Brien allemaal worden beschouwd als een van de grappigste talkshowhosts aller tijden. Hoewel veel mensen nooit de kans hebben gekregen om The Late Late Show met Craig Ferguson te bekijken terwijl het nog in de lucht was, verdient de presentator van de show het waarschijnlijk om op die lijst te worden opgenomen.

Gelukkig voor iedereen die The Late Late Show met Craig Ferguson tijdens de eerste run heeft gemist, is de serie zo geliefd dat er heel veel afleveringen en clips beschikbaar zijn op YouTube. Dat is geweldig, want dat betekent dat nieuwe kijkers die video's kunnen bekijken en kunnen proeven hoe ongelooflijk vermakelijk The Late Late Show met Craig Ferguson was.

Craig Ferguson Nu
Craig Ferguson Nu

Craig Ferguson, een spectaculaire interviewer, was in staat om zijn gasten snel op hun gemak te stellen, wat resulteerde in enkele van de beste talkshow-interacties aller tijden. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, kon Ferguson elke keer dat hij het publiek toesprak zo oprecht en grappig overkomen dat hij meestal elke emotie kon opwekken die hij wilde. Ten slotte nam The Late Late Show met Craig Ferguson zichzelf nooit al te serieus en daarom werken dingen als Ferguson's sidekick als een "gay robotskelet" om de perfectie te voltooien.

Blijven werken op het scherm

Toen Craig Ferguson aankondigde dat hij stopte met nachtelijke televisie, was zijn toegewijde publiek om voor de hand liggende redenen verdrietig. Iedereen die zich echter zorgen maakte dat ze niet meer de kans zouden krijgen om door Ferguson te worden vermaakt, kon gerust zijn. Zo is Ferguson sinds 2014 te zien in een aantal films, waaronder How to Train Your Dragon: The Hidden World.

Craig Ferguson The Hustler
Craig Ferguson The Hustler

Op het televisiefront heeft Craig Ferguson verschillende acteerrollen op zich genomen sinds hij The Late Late Show achter zich liet. Zo werkte Ferguson mee aan shows als Hot in Cleveland, American Dad! en How to Train Your Dragon: Homecoming. Met name Ferguson is doorgegaan met het hosten van shows zoals Celebrity Name Game, Join or Die with Craig Ferguson en The Hustler.

Andere projecten

Ook al lijdt het geen twijfel dat Craig Ferguson het leeuwendeel van zijn roem te danken heeft aan zijn verschillende televisie- en filmprojecten, dat betekent niet dat zijn carrière zich tot die rollen heeft beperkt. In feite zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Ferguson een veel diversere carrière heeft dan de meeste van zijn collega's. Ferguson is bijvoorbeeld doorgegaan met het uitvoeren van zijn unieke soort stand-upcomedy en zijn uitvoeringen zijn zo populair dat hij de Hobo Fabulous comedy-tour lanceerde. Natuurlijk, zoals het geval is met vrijwel alle comedians, is de stand-upcarrière van Ferguson ernstig belemmerd door de COVID-19-pandemie.

Craig Ferguson op het podium
Craig Ferguson op het podium

Naast de acteer-, hosting- en stand-upcarrières van Craig Ferguson, is hij in de loop der jaren ook een ervaren schrijver geworden. Sinds de release van Ferguson's eerste boek in 2006, "Between the Bridge and the River", heeft hij verschillende romans geschreven. Voor de doeleinden van dit artikel is het belangrijkste dat Ferguson een memoires heeft geschreven sinds hij de nachtelijke televisie verliet. Uitgebracht in 2019, "Riding the Elephant: A Memoir of Altercations, Humiliations, Hallucinations, and Observations" bleek een hit te zijn bij zowel lezers als critici.

Craigs persoonlijke leven

In de loop der jaren is Craig Ferguson opmerkelijk open geweest tegenover zijn fans over zijn persoonlijke leven. Elke fan van Ferguson's Late Late Show-periode weet waarschijnlijk hoeveel hij van zijn ouders houdt, vooral als ze zich de ontroerende afleveringen herinneren waarin ze werden geprezen. Naast het praten over zijn ouders en zijn broers en zussen, waaronder zijn zus Lynn, die ook een artiest is, is Craig in het verleden heel openhartig geweest over zijn liefdesleven.

Drie keer getrouwd, Craig had zijn eerste zoon met zijn tweede vrouw in 2001 en ze hebben sinds hun scheiding in 2004 de voogdij gedeeld. Momenteel getrouwd met een vrouw genaamd Megan Wallace-Cunningham sinds 2008, verwelkomde het paar de tweede zoon van Ferguson in de wereld in 2011. Schijnbaar extreem gelukkig met zijn huidige vrouw, Ferguson en Wallace-Cunningham lijken een ongelooflijke relatie te hebben.

Craig Ferguson en vrouw Megan Wallace-Cunningham
Craig Ferguson en vrouw Megan Wallace-Cunningham

Natuurlijk kun je nooit echt weten hoe gelukkig een stel is, tenzij je er deel van uitmaakt. Fans van Craig Ferguson hebben de afgelopen jaren echter verschillende kansen gehad om hem en Megan Wallace-Cunningham met elkaar te zien omgaan en ze lijken een geweldig paar. Wallace-Cunningham en Ferguson lanceerden en organiseerden tenslotte samen een webshow genaamd "Couple Thinkers". Als presentatoren van die serie spraken Ferguson en Wallace-Cunningham met "toonaangevende experts, wetenschappers, natuurkundigen, pioniers en meer". Het doel van die gesprekken was om "kortere antwoorden op de grote vragen in het leven" te vinden en de "meest voorkomende intellectuele geschillen van het paar in het proces" op te lossen

Aanbevolen: