Ice Cube blijft vechten om 'Friday' van Warner Bros. te bevrijden voor vervolginspanningen

Ice Cube blijft vechten om 'Friday' van Warner Bros. te bevrijden voor vervolginspanningen
Ice Cube blijft vechten om 'Friday' van Warner Bros. te bevrijden voor vervolginspanningen
Anonim

Acteur, producer, rapper en controversiële grappenmaker Ice Cube heeft een appeltje te schillen met New Line Cinema, een divisie van Warner Bros. Media Group en hij knaagt er al een tijdje aan.

Zijn eerste vrijdagfilm kwam uit in 1995 en was meteen een cultfavoriet. Het eerste vervolg, Next Friday, volgde in 2000 en Friday After Next kwam uit in 2002.

Alles is de afgelopen 19 jaar stil geweest op dat front, maar dat betekent niet dat Ice Cube klaar was met de franchise. Omdat de rechten op de films echter eigendom zijn van Warner Bros., laat het de acteur tussen een rots en een harde plek zonder enige speelruimte.

In een clip van juli 2020 ging de producer zitten voor het YouTube-kanaal, The High Note, om te bespreken waarom afgelopen vrijdag, de film die hij al meer dan tien jaar wilde maken, nog steeds niet is kreeg het groene licht van New Line en andere factoren die ervoor zorgden dat de film niet vooruit ging.

Ice Cube, geboren als O'Shea Jackson, vond de film moeilijk om te schrijven, na het overlijden van John Witherspoon in 2019, die zijn vader speelde in de Friday-franchise. "Het was gewoon heel… moeilijk om dat project zelfs maar op te pakken, omdat ik al tien jaar probeer om het gemaakt te krijgen…"

Nu lijkt het er echter op dat Ice Cube nieuw leven is ingeblazen, aangezien hij al bijna een maand geanimeerde foto's van de hoofdpersonen uit de originele films op zijn Instagram-feed plaatst.

Hoewel het v alt te bezien of de campagne Warner Bros. daadwerkelijk zal aansporen om Ice Cube de vrijheid te geven om zijn Last Friday-film te maken, is het veilig om te zeggen dat hij er niet op zal blijven aandringen.

Aanbevolen: