Jason Momoa ontsnapt frontaal motorongeluk zonder verwondingen

Inhoudsopgave:

Jason Momoa ontsnapt frontaal motorongeluk zonder verwondingen
Jason Momoa ontsnapt frontaal motorongeluk zonder verwondingen
Anonim

Jason Momoa had zondag een ernstige motorbotsing, maar gelukkig slaagde de Aquaman-ster erin om zonder verwondingen weg te lopen van het ongeval.

Volgens Us Weekly reed de acteur op 24 juli rond 11 uur langs Old Topanga Road in Los Angeles. Een andere motorrijder stak de dubbele gele lijnen over en raakte vervolgens de auto van Jason. De acteur reed in zijn Oldsmobile uit 1970.

De andere motorrijder was ook ongedeerd

Ondanks de frontale botsing overleefde het Game of Thrones-aluin zonder verwondingen. Jason bleef na de crash ter plaatse. Hij zou naar verluidt een passerende auto hebben gemarkeerd om 911 te bellen en de andere bestuurder bijgestaan tot paramedici arriveerden.

De motorrijder, de 21-jarige Vitaliy Avagimyan, werd tijdens de aanrijding van zijn fiets geslingerd. Hij liep "lichte, niet-levensbedreigende verwondingen" op en werd naar het Northridge Hospital vervoerd, maar zou stabiel zijn en goed herstellen.

Tot nu toe zijn er geen arrestaties verricht vanwege de aanrijding, hoewel er een onderzoek loopt.

Jason's auto is eerder in de krantenkoppen geweest

Het is onduidelijk hoe groot de schade aan Jasons auto is, als er iets is. Maar als de Oldsmobile 440 er bekend uitziet, is daar een goede reden voor.

Jasons personage Roy Cooper reed in de klassieke muscle car (die werd geproduceerd tussen 1964 en 1987) in de Netflix-film Sweet Girl uit 2021. Cooper is een weduwnaar die op een missie is om de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw te laten betalen en tegelijkertijd zijn dochter te beschermen. Oldsmobiles hebben de neiging om gemiddeld $ 30.000 te kosten, hoewel dit afhankelijk is van het specifieke model.

Het is niet onthuld na de release van Sweet Girl wat er is gebeurd met de muscle car, die centraal staat in de plot van de film. Maar het lijkt erop dat Jason besloot hem aan zijn autocollectie toe te voegen, aangezien volgens rapporten de auto die in de film wordt gebruikt dezelfde lijkt te zijn die betrokken was bij het recente auto-ongeluk.

Zijn auto staat misschien in de winkel, maar Jason heeft genoeg andere attracties

The Game of Thrones-aluin zal mogelijk niet snel in de Oldsmobile 440 rijden als deze na het ongeval moet worden gerepareerd. Maar de acteur heeft een indrukwekkende verzameling andere attracties om uit te kiezen.

Jason heeft bijvoorbeeld een Earth Romer, een ombouw van een Ford F 550 met een waarde van $ 1,7 miljoen. Hij is ook gespot met een Aston Martin DBS, ter waarde van ongeveer $ 450.000, evenals een roze Cadillac uit 1955 geïnspireerd door Elvis.

Bovendien is Jason een enorme motorliefhebber en bouwt hij er zelfs een helemaal opnieuw met zijn twee kinderen.

Aanbevolen: