Wat is er met Orlando Brown gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Orlando Brown gebeurd?
Wat is er met Orlando Brown gebeurd?
Anonim

In 1995 maakte Orlando Brown zijn filmdebuut als Cadet Kevin "Tiger" Dunne in Major Payne met Damon Wayans in de hoofdrol. De acteur ging ons hart verwarmen als 3J in Family Matters.

Maar Brown is waarschijnlijk het best bekend voor het spelen van de beste vriend van Raven Baxter, Eddie Thomas, in That's So Raven. De laatste jaren staat Orlando Brown echter beter bekend om zijn schandalige gedrag dan om zijn talent.

Orlando Brown is betrokken geweest bij een reeks controverses

Nadat Orlando Brown in 2007 Disney verliet om een muziekcarrière na te streven, leek de toekomst rooskleurig voor de getalenteerde ster. Zijn liedjes verschenen zelfs in de film Thirteen met in de hoofdrollen Evan Rachel Wood en Nikki Reed. Het werd een beetje raar toen Brown begin 2016 voor het publiek een nieuwe tatoeage debuteerde, die van zijn voormalige That's So Raven-co-ster Raven-Symoné, op zijn nek. Zijn tegenspeler Kyle Massey grapte zelfs dat Brown "gek" begon te worden nadat hij met haar naar bed was geweest.

Fans waren toen met stomheid geslagen toen Brown in 2016 werd gearresteerd en later werd beschuldigd van huiselijk geweld, belemmering van de rechtsgang en drugsbezit. De Sister, Sister-acteur werd ook beschuldigd van de bedoeling om smokkelwaar te verkopen en in bezit te hebben in de gevangenis, na een woordenwisseling met zijn toenmalige vriendin in het openbaar. Ondanks de ernst van de aanklachten, kwam Brown niet opdagen voor een geplande zittingsdatum.

Hij werd uiteindelijk in hechtenis genomen door de politie op 18 maart 2016 in Barstow, Californië. Maar nadat de ster van Christmas In Compton werd vrijgelaten uit de gevangenis in Barstow, verscheen hij opnieuw niet op een geplande datum voor de rechtbank. Hij werd later aangehouden in Las Vegas, Nevada, door premiejagers.

De arrestaties bleven komen, terwijl Brown in meer heet water terechtkwam nadat hij in hechtenis was genomen door de politie van Las Vegas terwijl hij een plaatselijk hotel verliet dat bekend staat om prostitutie en drugsgebruik. Bij een daaropvolgend onderzoek bleek hij in het bezit te zijn van methamfetamine en een pijp. Hij werd gearresteerd voor een openstaand arrestatiebevel en werd beschuldigd van drugsbezit, bezit van drugsparafernalia en verzet bij arrestatie.

Enkele maanden later, op 2 september 2016, werd Brown gearresteerd nadat hij had ingebroken in Legends Restaurant & Venue, een etablissement in Las Vegas dat eigendom was van zijn jeugdvriend. Hij werd gezien toen hij probeerde de sloten te veranderen. De politie vond Brown later op het dak van het gebouw, nadat beveiligingscamera's hem hadden laten zien het gebouw zonder toestemming binnen te gaan.

Orlando Brown's leven leek in 2020 op de goede weg te zijn

In 2020 leek het erop dat Orlando Brown op smal weer op het rechte stuk was. Hij had een relatie met een vrouw genaamd Danielle Brown, en ze delen een zoon Frankie. Hij gaf haar de eer dat ze hem had geholpen God te vinden en drugs de rug toe te keren. “Mijn naam is Orlando Brown. Je kent me misschien van een kleine show van vroeger genaamd 'That's So Raven', zei hij.“Ik heb veel meegemaakt. Ik experimenteerde met crystal meth, met wiet. Ik wist niet wat ik deed. Ik was verslaafd aan internet. Allerlei dingen.”

“Mijn verloofde vertelde me over deze plek en toen ik kwam was het geweldig,” vervolgde hij. “Ik heb het fantastisch gehad. Deze broers accepteerden me voor wie ik ben. Kerk is prachtig. Alle leiders zijn briljant. Het zijn genieën en mannen van God.'

Orlando Brown haalde opnieuw de krantenkoppen nadat hij beweerde dat hij sliep met Shad 'Bow Wow' Moss

Fans hadden de hoop dat Orlando Brown zijn leven had veranderd, maar hij keerde vorige week terug in de schijnwerpers met een aantal extreem verrassende opmerkingen.

"Sinds wanneer moeten legendes over fery spreken?" Bow Wow twitterde in reactie op de opmerkingen van Brown. “Ik ben op dit moment mijn nieuwe tv-show aan het filmen en bereid me voor op een uitverkochte show in de o2-arena voor de millenniumtour in Londen. Ik ben een 35-jarige vader. Ik speel geen spelletjes van het type. Je kent deze boog waar je tegen praat. IK BEN EEN JONGEN DAMON."

"Geknapt… maar je weet dat die kerel echt hulp nodig heeft, nietwaar?" de "Let Me Hold You" rapper toegevoegd. 'Daarom struikelen we er niet over. Niemand die hem serieus neemt. Het is triest, want hij had het potentieel om geweldig te zijn. Het is triest.”

Ondanks dat fans zich zorgen maken over de geestelijke gezondheid van Brown, zal Brown volgens IMDB verschijnen als detective Brown in de film Bloody Hands uit 2022.

Aanbevolen: