Na een enorme doorbraak laat Rege-Jean Page 'Bridgerton' achter om nog grotere rollen te spelen

Na een enorme doorbraak laat Rege-Jean Page 'Bridgerton' achter om nog grotere rollen te spelen
Na een enorme doorbraak laat Rege-Jean Page 'Bridgerton' achter om nog grotere rollen te spelen
Anonim

Breakout-rollen zijn die successen van de ene op de andere dag die een acteur of artiest ertoe aanzetten om het te 'maken'. De 'het' is voor elke acteur anders, maar als ze er zijn, weten ze het, en dit jaar is Regé-Jean Page zeker gearriveerd.

Toen Netflix deze kerst zijn stomende Austen-achtige serie Bridgerton uitbracht, werd Regé-Jean Page meteen een sensatie als de hertog van Hastings, Simon Basset - zozeer zelfs dat het zijn carrière voorbij de hitserie katapulteerde, die zal ga door zonder zijn invloed terwijl hij zijn vleugels spreidt.

Helaas, diehard fans van Netflix' grote hit zullen genoegen moeten nemen met het zien van Phoebe Dynevor die hier en daar Daphne Bridgerton speelt terwijl het verhaal verschuift naar een nieuw liefdesverhaal - dat van de oudste Bridgerton-broer, Anthony.

Denk echter niet dat Page niet ergens anders zal verschijnen. Je kunt hem zien in de aankomende Netflix-film van de Russo-broers, The Grey Man, en je zult hem ook zien in de Dungeons and Dragons-film die in 2022 verschijnt.

Hoewel die opmerkelijke rollen geweldig zijn, is het niet de genadeslag waar fans op hopen. Er is een grote rol die fans schreeuwen om Paginavulling te zien: Die van 007.

Afbeelding
Afbeelding

Dat klopt, fans van de nieuw geslagen Brits-Zimbabwaanse beroemdheid staan al te popelen om hem te zien casten als de volgende James Bond, en volgens eonline ging hij in op de nieuwe geruchten in een interview met Jimmy Fallon op The Tonight Toon.

"Ik denk dat internet veel dingen denkt", merkte hij op. "En dat is een van de leukere, dus wat dat betreft ben ik tevreden."

Hoewel er geen officieel gesprek is geweest over wie de vertrekkende Daniel Craig zal vervangen voor de volgende 007-film na No Time to Die, die op 8 oktober dit jaar uitkomt, is Page niet minder gevleid te beschouwen als Bond-materiaal.

"Ik ben blij om in zo'n geweldig gezelschap te zijn van mensen die de badge hebben," zei hij, sprekend over anderen die de rol van James Bond hebben gespeeld of in aanmerking komen.

Zelfs als Page niet wordt gecast als wat de eerste Black James Bond zou zijn, zal hij zeker niet werkeloos zitten wachten tot rollen naar hem toe komen. Gezien zijn overweldigende populariteit - vooral bij vrouwen - is het waarschijnlijk dat hij verschillende aanbiedingen zal hebben voordat zijn volgende optredens zelfs op het scherm verschijnen.

Aanbevolen: