Hoe Karyn Parsons haar rol op 'The Fresh Prince Of Bel-Air' landde

Inhoudsopgave:

Hoe Karyn Parsons haar rol op 'The Fresh Prince Of Bel-Air' landde
Hoe Karyn Parsons haar rol op 'The Fresh Prince Of Bel-Air' landde
Anonim

De eerste aflevering werd uitgezonden in de herfst van 1990 met Will Smith in de hoofdrol. Zelfs toen was Karyn Parsons niet helemaal zeker van het succes van de show. De 'Fresh Prince Of Bel-Air' bloeide, zes seizoenen en 148 afleveringen, tot op de dag van vandaag genieten fans nog steeds van afleveringen.

Haar weg naar de landing van Hilary Banks was niet de meest overtuigende, sterker nog, Parsons keek al vroeg op de rol neer. Heck, ze kon zich ook niet inleven in het personage.

Gelukkig deed ze, ondanks haar oordeel, nog steeds auditie en kreeg de rol. Het had heel anders kunnen zijn, maar het is allemaal goed gekomen. We gaan terug in de tijd naar wat er gebeurde tijdens die auditie en haar blijvende indruk over het personage en de show.

Parsons hadden een knaller op de show

Ondanks haar bedenkingen bij de show, is alles prima verlopen. Parsons had een geweldige tijd onder de rol van Hilary. Haar tijd op de show was gevuld met memorabele momenten. Ze herinnert zich een bepaalde aflevering als haar echte doorbraak - tijdens de aflevering werd ze gechanteerd door haar broer en neef: "Ik zal nooit vergeten wanneer we die aflevering hebben opgenomen, en het was het eerste seizoen, en dus wist ik niet een veel van hoe het publiek Hilary opvatte, "herinnerde Parsons zich.

"Weet je, ik had nog niet veel feedback van mensen gehad, maar ik ging ervan uit dat mensen haar waarschijnlijk niet zo leuk zouden vinden, want iedereen hield van Will en ze had zoiets met En we kwamen bij het deel waar ik naar Carlton ga voor hulp en zeg: 'Hij laat me, je weet wel, zijn vuile lades of gelukslades opruimen' of wat dan ook, en hij zegt: 'Wil je de mijne schoonmaken?' En toen dat gebeurde, keerde hij zich tegen mij, het publiek begon niet alleen te klappen, ze begonnen op de tribunes te stampen. Ze begonnen met hun voeten te stampen en te huilen."

Het was allemaal geweldig terugkijkend, maar de start was een beetje anders.

Dit is belachelijk

Het script was echt niet zo overtuigend. De eerste reacties van Parsons waren dat de show belachelijk en ronduit dwaas was. Ze herinnert zich het proces naast NPR: "Ik herinner me dat mijn eerste reacties waren: 'Oh, God, het is een sitcom met een rapper? Zoals, wat is dat?' " herinnert ze zich. "Mijn eerste reactie hierop was: 'Oh, nou, dit is belachelijk, ik ga dit niet snappen, ik ben geen modeltype. Dit is dwaas'", zegt Parsons.

Zelfs toen ze de rol kreeg, behield Parsons haar baan als gastvrouw, iets dat de hele cast heel vreemd vond, vooral Will Smith. Toen de show eenmaal was opgepakt, verliet Karyn de baan en het bleek de doorbraak van haar carrière te zijn. "Dat was absoluut mijn grote doorbraak. Dat was een levensveranderend moment voor mij en, geloof ik, voor ons allemaal in de show", zegt ze.

Een iconisch personage dat ze zelf heeft gevormd!

Aanbevolen: