Minnie Driver heeft een aantal controversiële meningen over de Hollywood Elite

Inhoudsopgave:

Minnie Driver heeft een aantal controversiële meningen over de Hollywood Elite
Minnie Driver heeft een aantal controversiële meningen over de Hollywood Elite
Anonim

Ah, Hollywood. Houd ervan of verafschuw het, Tinseltown brengt mensen zeker aan het praten. En de afgelopen jaren is er veel te bespreken geweest. Hollywood is de afgelopen jaren het centrum geweest van seismische maatschappelijke veranderingen, met als grootste misschien wel de MeToo-beweging. Actrice Minnie Driver, 52, misschien het best bekend voor haar rol in Good Will Hunting, heeft de afgelopen weken haar gedachten en ervaringen over Hollywood en de behandeling van vrouwen met ze voelt over de industrie. Driver heeft zelfs gesproken over haar contact met de in ongenade gevallen Hollywood-producer Harvey Weinstein, die nu gevangen zit, en over hoe haar ervaring met hem niet alleen haar carrière veranderde, maar haar hele benadering van het leven.

Minnie's opmerkingen hebben haar echter in heet water gebracht bij sommige mensen die haar ervan beschuldigden te ver te gaan in haar aanvallen en 'in de hand te bijten' die haar carrière voedden. Dus wat heeft Driver gezegd? Lees verder om erachter te komen.

8 Minnie Driver slaat uit tegen ongebreidelde 'Shoe-Horning' in Hollywood

Tijdens een evenement dat vorige week in de Londense Conway Hall ter promotie van haar nieuwe memoires Managing Expectations, besprak Minnie haar frustratie over Hollywood's huidige toewijding aan 'tick-boxing' en politieke correctheid, met name voor vrouwen.

'Huur niet zomaar een vrouw aan als filmmaker, zodat ze dat vakje aanvinkt', zei de actrice.

'Er is ontzettend veel 'schoenlekkerij' en het lost het probleem niet op. In plaats daarvan zouden we kennis en begeleiding moeten delen, zodat de vrouwen die een baan krijgen sowieso de beste kandidaten zijn.'

7 Chauffeur wil dat mensen worden aangenomen op basis van verdienste

Minnie herinnerde zich ook een gesprek dat ze had met een Hollywood-manager die haar erg irriteerde.

"Laatst zei iemand tegen me: 'Heb je vrouwelijke regisseurs?' en ik zei: 'Bedoel je niet iemand die goed is?' Ze zeiden: 'Nee, ze moeten gewoon een vrouw zijn '.” Ze voegde eraan toe: “Hoe meer vrouwelijke filmmakers er zijn, hoe meer vrouwelijke verhalen [er zijn].”

6 Minnie Driver had een vreselijke ervaring met Harvey Weinstein

Minnie opende onlangs ook over haar onaangename ervaring met de beruchte Hollywood-producer Harvey Weinstein, die blijkbaar probeerde haar veto uit te spreken in Good Will Hunting omdat, zei hij, 'niemand haar wil neuken.'

'Ik herinner me dat ik me zo kapot voelde', herinnerde Minnie zich, 'totdat ik me realiseerde: "Wacht even, denk even na over de bron. Dat is een onuitsprekelijk varken - waarom maak je je in hemelsnaam zorgen over deze fzeggen dat je niet sexy bent?"'

5 Het incident bleef lang bij Minnie Driver

Minnie bleef echter achtervolgd door de ervaring.

Aanvankelijk was Minnie bang dat het haar carrière zou beïnvloeden omdat Weinstein zo machtig was: 'Dat heeft gevolgen: dat ik misschien niet aangenomen word omdat mensen denken dat ik niet de seksuele kwaliteit heb die vereist.'

'Wat vreselijk,' vervolgde ze, 'om te bedenken dat ik een van de gelukkigen was [die aan hem ontsnapten] omdat hij dacht dat ik niet fable was.

4 Haar fans waren sympathiek

Fans stonden sympathiek tegenover Minnie's verhaal, en velen stuurden hun steun online.

'Ik hoor wat je zegt, Minnie; als theaterregisseur heb ik ook ongepaste behandeling door mannen ervaren en op een relatief kleine manier werd mijn carrière gekleineerd door opruiende roddels.'

3 Maar ze is blij om te zien dat er dingen veranderen

Minnie is dankbaar dat de ernstige problemen met seksueel misbruik in het hart van Hollywood beginnen te worden opgelost.

'Wat geweldig en geweldig dat het is omgedraaid en jonge mannen en vrouwen in mijn branche zullen dat niet meemaken.' zei ze.

2 Minnie Driver weet dat er nog werk aan de winkel is

Er is nog een lange weg te gaan in de industrie om gelijke kansen in evenwicht te brengen met blind afvinken en acteurs te beschermen tegen seksueel geweld.

“Zelfs als je je argument beleefd presenteert”, zei Minnie, terwijl ze besprak hoe mensen reageren op geuite zorgen, ‘kan je opgezadeld worden met ‘moeilijk’ genoemd te worden,”, en merkt op dat “dezelfde ogen rollen als jonge vrouwen vragen voor bepaalde dingen”.

"Vrouwenhaat is wat me 's ochtends uit bed ha alt", grapte ze. "Je raakt eraan gewend om de moeilijke dingen in elke baan aan te kunnen."

1 Minnie Driver zet haar ervaringen om in een nieuw boek

Minnie heeft de laatste tijd ontzettend veel te vertellen! Ze heeft nog maar net haar memoires, Managing Expectations, uitgebracht, die al goede recensies krijgt van critici. Het boek vertelt het hele levensverhaal van Minnie, over haar worsteling in de kindertijd, haar doorbraak in acteren en voortdurende gevechten naarmate ze ouder wordt.

'Vandaag is de dag dat mijn boek in het VK wordt gepubliceerd', zei Minnie op Twitter. 'Als je het leest (bedankt) hoop ik dat je er om moet lachen. Het was leuk en pijnlijk om te schrijven. Net als al het andere in het leven.'

'Vreemd dat dit boek dat me uit de diepten van verdriet heeft gered + me ook aan het lachen maakte, in de wereld is.'

Aanbevolen: