Chris Hemsworth ging op een gek dieet voor "In The Heart Of The Sea"

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth ging op een gek dieet voor "In The Heart Of The Sea"
Chris Hemsworth ging op een gek dieet voor "In The Heart Of The Sea"
Anonim

Chris Hemsworth is een van de grootste filmsterren ter wereld, en zijn tijd in de MCU als Thor heeft hem een begrip gemaakt. Hemsworth heeft veel werk verzet buiten de MCU, maar het spelen van Thor in enkele van de grootste films aller tijden is zeker waar het wereldwijde publiek hem van kent.

Eerder in zijn carrière onderging Chris Hemsworth een ongelooflijke fysieke transformatie voor In the Heart of the Sea, waarbij de normaal gespierde acteur eruitzag als een verschrompelde versie van de God van de Donder.

Dus, hoe heeft hij het voor elkaar gekregen? Laten we eens kijken naar zijn dieet voor In the Heart of the Sea.

Hemsworth staat bekend om zijn lichaamsbouw

Chris Hemsworth is een echte ster op de A-lijst in Hollywood, en hoewel hij bekend staat om een aantal dingen, waaronder zijn indrukwekkende komische karbonades, staat zijn lichaamsbouw zeker bovenaan de lijst. Simpel gezegd, de man is een fysieke krachtpatser terwijl hij de God of Thunder speelt in het filmische universum van Marvel.

Hoewel niet elke superheld in de MCU een actiefiguur is, heeft Hemsworth geen problemen gehad met het inpakken van de spieren om Thor te spelen. Zijn recente foto met Taika Waititi op de set van Thor: Love and Thunder laat zien hoeveel spieren hij heeft opgebouwd om deze keer Thor te spelen. Aangezien hij binnenkort ook Hulk Hogan speelt, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe groot Hemsworth gaat worden.

Het transformeren van zijn lichaam door sterker te worden is één ding, maar Hemsworth schuwt het ook niet om een aanzienlijk deel van het gewicht te verliezen voor een rol. Het gebeurt niet zo vaak, maar voor één bepaalde film onderging de acteur een dramatische transformatie die fans verraste.

Hij moest afvallen voor 'In het hart van de zee'

Voor In het hart van de zee moest de normaal gespierde Hemsworth een aanzienlijke hoeveelheid gewicht besparen, en dit was behoorlijk moeilijk. Hij moest meer dan 30 pond verliezen. in een korte tijd, en hij en zijn mede-sterren werden gedwongen om een enorme inspanning te leveren om dit te laten gebeuren.

Ron Howard, de regisseur van de film, zei: "Ze moesten elke dag trainen, zelfs op opnamedagen. Omdat ze het gewicht vrij snel moesten verliezen en ze het veilig moesten verliezen. Ze moesten de calorieën blijven verbranden en we hadden ook die pezige kracht nodig die meer van die tijd was, in tegenstelling tot een soort gesneden, buff-look."

Dit type snit stond in schril contrast met het werk dat Hemsworth had gedaan voor films als Thor, en het was een enorme omschakeling voor hem.

Bij het vergelijken van afvallen met aankomen voor een film, zei Hemsworth: Het aankomen is prima, je eet gewoon veel en je tilt gewichten op, maar dat was ondervoed, wat leidde tot een behoorlijk humeurig bestaan en inconsistente emoties.”

Om af te vallen, zei Hemsworth: Je speelt allerlei spelletjes - als ik dit eet, eet ik dat misschien niet. De waanzin is gek.”

Onnodig te zeggen dat het dieet dat Hemsworth moest gebruiken om het uiterlijk van het personage te bereiken onaangenaam was.

Zijn dieetplan was ruw

Hemsworth-dieet
Hemsworth-dieet

Volgens Hemsworth werd zijn dieet teruggebracht tot 500 calorieën per dag, wat schrikbarend laag is. Een normaal dieet kan tot 2.000 calorieën of meer per dag bevatten, wat betekent dat hij een kwart binnen kreeg van wat hij nodig had. Bovendien was Hemsworth, zoals Ron Howard opmerkte, ook bijna elke dag aan het trainen.

Wat zijn dieet betreft, merkte Hemsworth op dat het veel gekookte eieren, salade en "niets veel" was.

Zijn dieet en trainingsplan hielpen zijn prestaties in de film, zoals Hemsworth opmerkte: Om het verhaal recht te doen, moesten we op de een of andere manier lijden en dat hebben we gedaan. Met andere woorden, veel acteren was niet nodig. We waren wanhopig.”

Uitgebracht in 2015, In the Heart of the Sea, met een budget van 9 cijfers, eindigde teleurstellend aan de kassa, met een brutowinst van minder dan $ 100 miljoen. Dit was niet waar de cast en crew op hoopten na een extreme hoeveelheid werk, maar zelfs de grootste blockbusters met de grootste namen kunnen niet aan de verwachtingen voldoen.

Het was een moeilijke tijd om gewicht te besparen voor In the Heart of the Sea, maar Hemsworth was een professional en heeft het voor elkaar gekregen.

Aanbevolen: