Bake Off's Mel en Sue stoppen op hun eerste dag

Inhoudsopgave:

Bake Off's Mel en Sue stoppen op hun eerste dag
Bake Off's Mel en Sue stoppen op hun eerste dag
Anonim

The Great British Baking Show, ook wel bekend als The Great British Bake Off of gewoon Bake Off, verwarmt al bijna tien jaar harten in heel het VK. Terwijl in de Verenigde Staten, dankzij Netflix, hebben mensen de show de afgelopen jaren onlangs ontdekt. Het is een wedstrijdshow die we niet gewend zijn te zien op Food Network; in plaats van dat deelnemers in een hete keuken rondrennen, zitten ze in een tent. Ze helpen elkaar slagen en geven elkaar peptalk. De presentatoren van de show maken de deelnemers aan het lachen in plaats van ze te benadrukken. The Bake Off is een show die luchtig en leuk is. Er is niet eens een geldprijs voor de winnaar. Ze winnen de eer om de Bake Off-kampioen te zijn en een taartbord op maat, sommige seizoenen krijgen ze ook bloemen. Ter vergelijking: Chopped lijkt op marteling.

Geweldige Britse Bak Off
Geweldige Britse Bak Off

De oorspronkelijke gastheren Mel Giedroyc en Sue Perkins hebben sinds hun vertrek meer onthuld over de show. Het blijkt dat de luchtige show waar we van houden bedoeld was om een meer dramatische toon te hebben, zoals een typische wedstrijdshow. Producenten wilden dat de deelnemers het drama echt naar voren zouden brengen. In een interview met Radio Times bekende Sue dat ze de show samen met Mel had verlaten op de eerste opnamedag vanwege hoe opdringerig en wreed de producers wilden dat de show was. Ze wilden er niet bij betrokken zijn. De twee gastheren namen samen de beslissing. Omdat ze al jaren vrienden waren, bestond er geen twijfel over hun loyaliteit aan elkaar; als een van hen stopte, dan waren ze dat allebei. “We hebben eigenlijk ontslag genomen omdat het geen vriendelijke show was. Ze richtten camera's op de gezichten van de bakkers en maakten ze aan het huilen en zeiden: 'Vertel ons over je dode oma.'Dus we hadden hele harde woorden over hoe we verder wilden', zei Sue in hetzelfde Radio Times-interview. Gelukkig veranderden de producers van gedachten en gingen ze mee met de visie van Sue en Mel voor de show. Niemand wil een doorweekt bodemgebak, zeker niet een die doorweekt is van de tranen van de bakker. Als de show vasthield aan de visie van de producenten, zou het net als elke andere bakwedstrijd zijn geweest.

Nieuwe Hosts

Geweldige Britse Bak Off
Geweldige Britse Bak Off

Mensen waren geschokt toen werd aangekondigd dat Mel, Sue en Mary Berry niet terug zouden komen naar de show. Dit schokte Amerikanen die het nieuws pas beseften toen ze op de aflevering van het laatste seizoen klikten om te zien dat hun favoriete gastheren er niet meer waren. Mel, Sue en Mary Berry namen de moeilijke beslissing om de show te verlaten toen deze van de BBC naar Channel 4 werd verplaatst. Paul Hollywood, Mary Berry, Sue Perkins en Mel Giedroyc waren niet op de hoogte van deze beslissing, maar kwamen erachter Op het nieuws. In een gecombineerde verklaring zeiden Mel en Sue: "We hebben er geen geheim van gemaakt dat de show zou blijven waar hij was." De show was op de BBC geweest sinds het voor het eerst werd uitgezonden in 2010. Paul en Mary zeiden allebei hetzelfde in soortgelijke verklaringen.

Geweldige Britse Bak Off
Geweldige Britse Bak Off

Mel en Sue werden vervangen door collega-komieken Sandi Toksvig en Noel Fielding. Mary Berry werd vervangen door Prue Leith. Paul besloot aan te blijven als rechter. De show was niet hetzelfde zonder de kern vier waarmee het begon, maar Sandi en Noel hebben er hun eigen ding van gemaakt. Bake Off had nog steeds hetzelfde warme gevoel, hetzelfde hart. Noel en Sandi ontvingen met dezelfde vriendelijkheid als Mel en Sue. In plaats van Mel en Sue's bakwoordspelingen, voegden Sandi en Noel leuke gimmicks en stukjes toe.

Nieuwe hosts

Matt Lucas over Great British Bake Off
Matt Lucas over Great British Bake Off

Na drie seizoenen de show te hebben gehost, besloot Sandi de show te verlaten. Bake Off heeft een intensief opnameschema en Sandi organiseert ook de QI, die ook een intensief opnameschema heeft. In een verklaring zei Sandi: Het is ongebruikelijk dat ik vertrek vanuit The Great British Bake Off, zodat ik meer tijd kan besteden aan mijn andere werk. Zoals mijn taille zal getuigen, is Bake Off een allesverslindende show.” Haar taille moet haar bedanken. Als we die show zouden hosten, zouden we alleen een dessert eten voor ontbijt, lunch en diner. Het werd aangekondigd op 11 maart th, Sandi zou worden vervangen door komiek en Little Britain-ster, Matt Lucas. “Ik heb er zin in om met Noel, Prue en Paul deel te nemen aan de heerlijkste show op televisie en de briljante bakkers te ontmoeten. En rekening houdend met mijn liefde voor cake, heb ik in afwachting al een veel grotere broek besteld', zei Matt in een verklaring. We gaan Sandi missen in de tent, maar we kunnen niet wachten om te zien wat voor soort chemie Noel en Matt samen zullen hebben.

The Great British Bake Off zou in het voorjaar hun laatste seizoen opnemen, maar door de uitbraak van het coronavirus werden de meeste televisie- en filmproducties stopgezet. Hoewel The Bake Off nog geen verklaring heeft afgelegd, kunnen we enige vertraging verwachten. Helaas wachten we misschien wat langer om onze favoriete show te binge-watchen.

Aanbevolen: