Michael Scott's Uncut Film staat op YouTube: Threat Level Midnight

Inhoudsopgave:

Michael Scott's Uncut Film staat op YouTube: Threat Level Midnight
Michael Scott's Uncut Film staat op YouTube: Threat Level Midnight
Anonim

"Na drie jaar schrijven, vier jaar fotograferen, een jaar opnieuw opnemen en twee jaar monteren, heb ik eindelijk mijn film, Threat Level Midnight, af."

- Michael Scott, 2011

…En nu, negen jaar later, heeft de film eindelijk zijn officiële debuut gemaakt, in zijn onversneden vorm.

Dat klopt. Je kunt Threat Level Midnight (a Great Scott Film) nu in zijn geheel bekijken vanuit het comfort van je eigen huis, zonder onderbrekingen die worden veroorzaakt door castleden die te blind zijn om het genie te zien.

Hoeveel moet je betalen om dit meesterwerk te zien, vraag je? Niks. De welwillende makers hebben besloten dat het gratis voor het publiek moet zijn en hebben het in december 2019 rechtstreeks naar YouTube geüpload. (Merry Christmas!) Hier is alles wat je moet weten over dit klassieke stukje geweldige cinema.

De grote verloren film van Michael Scott

"We zitten er allemaal in, van jaren geleden. Het is als een thuisfilm." "Ja, als Michael Scott je thuisfilm heeft gemaakt!"

- Pam en Jim Halpert

In de aflevering van seizoen twee, "The Client", gaat Michael weg voor een zakenlunch met Jan en komt urenlang niet terug. Terwijl hij weg is, stuit het kantoor op een script voor zijn eigen film, Threat Level Midnight, waarmee Agent Michael Scarn begint, een duidelijk zelfingenomen personage in een bevredigende wereld van spionnen en verraad.

Het kantoor besluit snel dat het het beste is om de hele nacht te blijven en een tafel te lezen van het hele script, wat ze doen, en blijven tot ongeveer 23.00 uur voordat ze uiteindelijk allemaal besluiten om weg te gaan.

Het script wordt nooit meer genoemd en werd grotendeels vergeten… door het publiek tenminste. Maar blijkbaar werd Michael op een gegeven moment onder de aandacht gebracht dat zijn werknemers dol waren op zijn film, en als gevolg daarvan besloot hij te beginnen met filmen, en een paar jaar later kregen we allemaal de definitieve resultaten te zien.

De aflevering "Threat Level Midnight" begon met een vuurgevecht in het kantoor van Michael zonder voorafgaande uitleg: helemaal geen normale kou voor de show. Dan krijgen we uitleg: Michael is eindelijk klaar met zijn film, en nu kan het hele kantoor ernaar kijken.

Interessant is dat de film die we in seizoen 7 zien en de film die Michael in seizoen 2 aan het schrijven was, twee afzonderlijke films waren: in het origineel leeft Catherine Zeta-Jones en de secretaresse van agent Scarn. In de tweede is Scarn met pensioen en is zijn vrouw, Catherine Zeta Scarn, nu dood. The Threat Level Midnight die we zien is blijkbaar een vervolg op een film die nooit is gemaakt (de andere grote verloren film van Michael Scott).

Ongeacht de ontbrekende prequel, werd de aflevering goed ontvangen en de meeste fans en critici waren erg enthousiast om hem te zien, en degenen die de dvd kochten waren waarschijnlijk nog enthousiaster dat de volledige aflevering beschikbaar was om daar te bekijken.

Nu hoeven superfans van The Office echter niet eens de dvd-set te kopen om alle bonusinhoud te zien die de volledige aflevering biedt. En jongen, is er veel bonusinhoud.

Wat is er nieuw in de volledige versie

Goldenface Dreigingsniveau Middernacht
Goldenface Dreigingsniveau Middernacht

Er zijn zoveel kleine momenten van extra humor en vreugde in deze kleine "home movie", en hoewel we niet alles voor je willen verpesten, zijn hier enkele hoogtepunten van de 25-minuten durende ervaring, en de beste stukjes nieuwe informatie die we krijgen over de uitgebreide wereld die Michael voor zichzelf heeft gecreëerd.

Allereerst komen we erachter dat de vrouw van Scarn, Catherine Zeta Scarn, in de WNBA All-Star Game zat, die Goldenface opblies… op de ene dag nam agent Scarn een dag vrij om met zijn vriend Robin Williams. Tragisch.

Je hoort iedereen in de regels van het vrijgezellenfeest, inclusief Angela's hatelijk afgeleverde: "Kom en berijd de choo-choo. De seks-choo-choo." Er is ook een op de een of andere manier nog langere opname van de langzame, dramatische dood van Oscar's personage.

We krijgen een uitgebreide dialoog met de zeer toegewijde Jan als Jasmine Windsong, inclusief de zeer succesvolle pogingen van Scarn om haar verliefd op hem te laten worden. Zijn grootste parel van een regel: "Ik hou van baby's, en ik hou van puppy's, en ik zie puppy's eigenlijk graag als babyhondjes … ik weet het niet, misschien is dat een beetje raar." Eerlijk gezegd, wie zou dat kunnen weerstaan?

Bovendien krijgen we meer van James Halpert te zien als Goldenface, wat in één woord … gouden is. Van al zijn nieuwe regels is "die drugs echt een schot in de roos" absoluut de beste, maar hij heeft er nogal wat die al die klassieke Jim deadpan vermengen met Michael's interpretaties van schurkenstaten.

Misschien het belangrijkste is dat we eindelijk het volledige, tragische achtergrondverhaal van Goldenface te horen krijgen in zijn gesprek met Pam's personage…en we krijgen de ontmaskerde vreugde van het paar te zien wanneer het personage hem op de wang kust. (Vergeet niet dat dit vermoedelijk in seizoen 2 is opgenomen, dus dat is pure Jim-Pam-spanning daar.) Hun gezichten als het gebeurt, zijn echt onbetaalbaar: Big Jam-fans zullen het zeker vier keer willen terugspoelen om elke facet van het schattige.

Kortom, als je een Office-fan bent die hongert naar bonusinhoud, dol bent op zo-slecht-het-is-grappige films, of gewoon een informele Office-fan die zich verveelt en op zoek is naar een lach, bekijk dan Threat Level Midnight op YouTube en leer zelf hoe je The Scarn doet.

(PS: vergeet niet te blijven voor de post-credit scene.)

Aanbevolen: