Hier is waarom we willen dat Charlie Cox en de Daredevil-campagne slagen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom we willen dat Charlie Cox en de Daredevil-campagne slagen
Hier is waarom we willen dat Charlie Cox en de Daredevil-campagne slagen
Anonim

Het kostte DC-stripliefhebbers en Zack Snyder-fans jaren om Warner Bros te overtuigen om de Snyder Cut-versie van de Justice League uit te brengen. Het was de constante druk van fans en de Snyder Cut-campagne, die er bij de studio op aandrong om fans eindelijk hun wens in te willigen en de film in 2021 op HBO Max uit te brengen. Toen het nieuws bekend werd, waren fans van de Daredevil Show vervuld van hoop omdat het deed hen beseffen dat ze Daredevil kunnen redden. Na drie glorieuze seizoenen besloot Netflix in 2018 Daredevil te annuleren, een beslissing die de fanbase boos en verdrietig maakte.

Degenen die teleurgesteld waren over het annuleringsnieuws lanceerden een Save Daredevil-campagne. De campagne kreeg al snel brede steun onder gelijkgestemde mensen die ook van de Netflix-show en beroemdheden hielden. Vincent D'Onofrio, die in seizoen 1 Wilson Fisk aka Kingpin speelde, gaf een enorme boost aan de campagne door steun te verlenen via zijn officiële Twitter-account. De petitie om de show nieuw leven in te blazen werd ook ondersteund door Charlie Cox die Matt Murdock/Daredevil speelde, die kijkers ook aanmoedigde om de petitie te ondertekenen als ze kunnen.

De Verrassing Annulering

Netflix annuleert Daredevil
Netflix annuleert Daredevil

De annulering van de show kwam niet alleen als een enorme verrassing voor de fans, maar ook voor de cast en crewleden van Daredevil. Charlie Cox gaf openlijk toe dat hij niet verwachtte dat Netflix de show zou annuleren omdat hij vond dat het derde seizoen van de Netflix-show bevredigende resultaten opleverde. Cox voegde er ook aan toe dat hij geen duidelijk idee had van wat er gaande is tussen Marvel en Netflix. Netflix had ook andere Marvel-shows zoals J essica Jones, The Punisher, Iron Fist en Luke Cage uit hun dienst verwijderd.

Tegen het einde van november 2018 had Netflix officieel gemaakt dat ze Luke Cage en Iron Fist uit hun aanbod zullen verwijderen. Een paar dagen later besloot Netflix ook de stekker uit Daredevil te trekken. Er waren destijds verschillende berichten dat de annulering van de Marvel-shows te wijten zou kunnen zijn aan de release van Disney's eigen streamingdienst, Disney+. waarvan het gerucht ging dat het de geannuleerde Marvel-shows zou ophalen. Maar het lijkt erop dat Disney+ geen plannen heeft om een van de geannuleerde Marvel-shows nieuw leven in te blazen.

Hoe de Netflix-show Daredevil heeft ingewisseld

Ben Affleck en Charlie Cox speelden allebei Daredevil
Ben Affleck en Charlie Cox speelden allebei Daredevil

Comic Book-fans waren opgewonden en blij toen Matt Murdock, de blinde advocaat, die een dubbelleven leidt als de superheld, Daredevil ongeveer 5 jaar geleden zijn weg vond naar de Netflix-streamingservice. De film uit 2003, Daredevil, waarin de winnaar van de Academy Award, Ben Affleck als Matt Murdock, geen recht deed aan het populaire wonderpersonage en zowel fans als critici teleurstelde. Hoewel Daredevil een populaire superheld uit het Marvel-stripboek was, werd hij tot 2015 uit de MCU gehouden, toen het eerste seizoen van de show op Netflix werd uitgezonden.

De makers van de show van Daredevil waren in staat om een aangrijpende en intensieve start van de show te bieden, en het werd ondersteund door een uitstekende vertelstijl en gechoreografeerde actiescènes. Het eerste seizoen van Netflix's Daredevil had een sterke basis gelegd, waardoor de makers van de show andere populaire Marvel-personages zoals The Punisher en Electra in de volgende seizoenen konden introduceren.

Het toonde een groot potentieel

Afbeelding
Afbeelding

Netflix' Daredevil vertelt het duistere en grimmige verhaal van een superheld die vastbesloten is zijn stad koste wat kost te beschermen. De behandeling die aan het centrale personage, Matt Murdock, werd gegeven, was erg fris en uniek en het was iets dat we normaal niet te zien krijgen in andere superhelden-tv-shows. Charlie Cox blies het personage leven in en hij werd ondersteund door een geweldige prestatie voor de rest van de cast, met name Deborah Ann Woll, Elden Henson en Vincent D'Onofrio.

We hebben geen duidelijk idee wat Kevin Feige en MCU van plan zijn te doen met het Marvel-personage, maar we hopen oprecht dat ze zullen overwegen om Charlie terug te brengen als de blinde burgerwacht. Het enige wat we nu kunnen doen, is hopen dat Marvel een knipoog zal geven naar de Save Daredevil-campagne, zodat we Charlie Cox nog een keer de mantel van Daredevil kunnen zien aantrekken.

Aanbevolen: