Brooklyn Nine-Nine: fans willen verandering, maar hoeveel trekkracht hebben ze?

Inhoudsopgave:

Brooklyn Nine-Nine: fans willen verandering, maar hoeveel trekkracht hebben ze?
Brooklyn Nine-Nine: fans willen verandering, maar hoeveel trekkracht hebben ze?
Anonim

Terwijl Brooklyn Nine-Nine zich opmaakt voor zijn achtste seizoen, hebben fans een aantal nieuwe ideeën voor de show naar voren gebracht, gezien het huidige klimaat rond politieshows van vandaag. Politieshows, zowel drama's als komedies, zijn onder vuur genomen als gevolg van Black Lives Matter-protesten en de oproepen tot verandering tegen politiegeweld, vooral in de zwarte gemeenschap. Fans van Brooklyn Nine-Nine zijn de belangrijkste reden waarom de show werd vernieuwd nadat ze was geannuleerd, maar ze hebben misschien niet zoveel aantrekkingskracht als het gaat om de ideeën van de show als ze misschien denken.

Brooklyn Nine-Nine volgt een unieke en diverse cast van NYPD-agenten in een new age-politieprocedure die zeker voor veel gelach zorgt. Met in de hoofdrollen Andy Samberg, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz en Terry Crews, Brooklyn Nine-Nine is een van die politiekomedies die moeilijk te negeren is.

Hoe fans het terugbrachten

Toen Brooklyn Nine-Nine na het vijfde seizoen werd geannuleerd door FOX, konden fans niet meer kapot zijn. De show had een ongelooflijk groot draagvlak vergaard en was de perfecte show om sociale kwesties zoals politiegeweld, racisme en homofobie aan te pakken vanwege de grote en diverse cast. Twitter werd het platform voor verandering en terwijl fans binnenstroomden om hun onmiskenbare steun voor de show te bieden, deden dat ook beroemdheden die nog niet klaar waren om Brooklyn Nine-Nine op te geven. De overweldigende hoeveelheid steun sloeg snel aan en droeg alleen maar bij aan de massale hoeveelheid reacties die opriepen tot terugkeer van de show.

Sterren als Lin-Manuel Miranda, Guillermo del Toro en Mark Hamill spraken hun liefde en steun uit voor de politiekomedie, en met zoveel lawaai op sociale media moesten grote studio's het potentieel van de show zeker zien. NBC kwam eindelijk Brooklyn Nine-Nine redden en de tranen veranderden in gejuich toen ze het zesde seizoen kregen. Brooklyn Nine-Nine is het beste voorbeeld van hoe fans echt een verschil kunnen maken in het herstel van een show, maar ook als voorbeeld voor hoe een televisieshow mensen echt kan raken.

Suggesties van fans

In de gespannen tijd van verandering in Amerika na de dood van George Floyd en de Black Lives Matter-protesten, zijn politieshows onder de loep genomen, onderzocht en zelfs geannuleerd in pogingen om een dergelijke verandering teweeg te brengen. Voor de fans die zo hard hebben gewerkt om Brooklyn Nine-Nine weer in de lucht te krijgen, het laatste wat ze willen is dat dit weer wordt geannuleerd. Velen hebben hun kijk op mogelijke nieuwe beroepen voor de diverse cast aangeboden om de show, of wat er van de show over zou blijven, rond te houden.

Brandweerlieden en leraren zouden interessant zijn om te zien, want de mogelijkheden zijn eindeloos voor de capriolen waar ze bij betrokken kunnen zijn. Een bar is een interessant idee, maar lijkt te dicht bij It's Always Sunny In Philadelphia en mensen zouden hoogstwaarschijnlijk een grotere verandering willen zien. Door ze in een gezagspositie te houden bij het Department of Sanitation of het U. S. Department of Labour, zouden ze hun macht kunnen behouden zonder de verhaallijn van echte agenten. Het enige probleem is hoeveel macht fans denken te hebben over de show. Hoewel deze opties grappen zijn en pogingen van fans om de situatie te verduidelijken, lijkt het een terechte vraag. Gezien het feit dat fans verantwoordelijk waren voor het weer tot leven brengen van de show, lijkt het alleen maar eerlijk dat ze een aandeel hebben in het spel. Gezien de status van NBC als een krachtpatser in entertainment, lijkt die optie verre van waarschijnlijk.

Wat zou Brooklyn Nine-Nine nu kunnen doen

Brooklyn Nine-Nine is misschien wel de meest diverse show op televisie en de behandelde onderwerpen zijn ook behoorlijk divers en gedaan op een manier die subtiel en respectvol is voor de problemen. Hoewel het een politieshow is, is de komedie duidelijk zichtbaar en verschilt deze van andere procedurele shows in de lucht. In het huidige klimaat van het land lijkt Brooklyn Nine-Nine de meest geschikte show om op televisie te blijven en op een verantwoorde en respectvolle manier entertainment te bieden en tegelijkertijd het leven van de politie te volgen. Brooklyn Nine-Nine zou in ieder geval als model kunnen dienen voor hoe politieshows zouden moeten werken. Afgezien van de komedie, is de diversiteit en unieke kijk op relevante onderwerpen precies wat dit land op dit moment nodig heeft.

Aanbevolen: