Was Justin Timberlake afgewezen voor een rol in 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Was Justin Timberlake afgewezen voor een rol in 'Friends'?
Was Justin Timberlake afgewezen voor een rol in 'Friends'?
Anonim

In de jaren 90 kwam de serie Friends in de plooi en veroverde de wereld stormenderhand. Tot op de dag van vandaag is het een van de meest populaire shows, ondanks dat er al bijna twee decennia geen nieuwe afleveringen zijn. De sterren van de show verdienden geld toen de show nog in de lucht was, en de serie slaagde er ook in om enkele van de grootste gaststerren aller tijden te pakken te krijgen.

Tijdens deze tijd maakte Justin Timberlake deel uit van NSYNC, die bezig was miljoenen albums te verkopen en de wereld rond te touren. Zoals we hebben gezien, is Timberlake in de loop der jaren begonnen met acteren, en vroeger deed hij zijn best om een rol in Friends te krijgen. Dit lukte hem echter niet.

Dus, waarom werd Justin Timberlake de kans ontzegd om in een van de grootste shows aller tijden te zijn? Laten we erin duiken en zien wat er precies gebeurde in die tijd!

Justin maakt indruk op de show

Toen NSYNC een enorme vloedgolf van succes meemaakte, was Friends nog steeds een van de grootste shows op televisie. Het bleek dat de zangeres, die eerder voor televisie had gewerkt, niets liever wilde dan een kans krijgen om in de show te verschijnen.

Wat hier interessant is om te zien, is dat het Timberlake was die de druk maakte om op de show te zijn en niet andersom. Meestal wordt een persoon benaderd om een project te doen, maar dit laat alleen maar zien hoe hij zich voelde over de show en de mogelijkheid om in de serie te verschijnen.

In een interview vertellen de maker van de serie Marta Kauffman en David Crane wat er achter de schermen met Timberlake gebeurde.

Kauffman zou zeggen: "We kregen een telefoontje dat Justin Timberlake de show wilde doen."

Dit moet surrealistisch zijn geweest voor de makers, aangezien veel van hun gaststerren acteurs waren in plaats van muzikanten. Niet alleen dat, maar Justin was in die tijd een legitiem tieneridool en superster.

Zoals we later zouden zien, zou hij uiteindelijk veel succes hebben op het gebied van acteren, maar dit kwam niet door in de show te verschijnen. Maak je geen zorgen, de schrijvers hebben hem niet helemaal ontslagen. In feite hebben ze hun due diligence gedaan met Justin.

Er vindt een ontmoeting plaats

Zodra Justin Timberlake de oproep had gedaan om Friends te proberen te krijgen, hadden de mensen achter de schermen hem gemakkelijk kunnen wegsturen en naar iets anders kunnen gaan. Ze kennen echter duidelijk talent en een goede kans als ze het zien, dus ze zorgden ervoor dat ze zagen wat ze voor de zanger konden doen.

In hun interview vertelden de makers van de show hoe het proces met Justin verliep. Gelukkig voor hem waren ze ontvankelijk voor het idee dat hij in de show zou zijn. Ja, zijn beroemdheidsstatus heeft zeker geholpen, maar de man is een artiest die het op alle gebieden van de entertainmentindustrie heeft.

Als ze het hadden over hun tijd samen, zei Marta Kauffman: "We hadden een ontmoeting met hem, en hij was aardig…"

Ze heeft verzuimd in te gaan op verdere details over de bijeenkomst zelf, maar het feit dat de makers van een van de grootste shows aller tijden bereid waren Justin Timberlake te ontmoeten, is gewoon opmerkelijk. Ze moeten er serieus vertrouwen in hebben gehad dat hij iets unieks in de show kon brengen, maar de zaken liepen niet zoals ze zouden moeten.

Ondanks de ontmoeting met Justin Timberlake wisten de makers van de show dat er geen garantie was dat ze hem in de show konden plaatsen. Ze hebben in het verleden al hun gaststerren goed in evenwicht gehouden en ze hadden er nu weinig zin in om dingen te verpesten. Uiteindelijk moesten ze tot een conclusie komen over zijn betrokkenheid bij de show.

The Showrunners sluiten het af

Ondanks het uitreiken en proberen om dingen voor Friends te laten gebeuren, was er geen garantie dat Timberlake de plek zou bereiken. Hij kon een ontmoeting krijgen met de makers, maar uiteindelijk moesten ze doen wat het beste is voor de show.

Tijdens hun interview zei Marta Kauffman: "… we hadden geen goede rol voor hem."

Dit moet Timberlake een beetje hebben geraakt, maar uiteindelijk moesten de makers doen wat volgens hen het beste was voor de show.

In de loop van de tijd heeft Timberlake meer dan 100 credits op zijn naam staan in de entertainmentindustrie, wat gewoon ongelooflijk is. Hij is te zien geweest in de Trolls-franchise en doet het overal goed voor zichzelf.

Mocht de Friends-serie een goede terugkeer maken, dan krijgt hij opnieuw de kans om in de show te verschijnen. Aangezien hij nog steeds ongelooflijk beroemd en getalenteerd is, zouden we graag denken dat de show deze keer een plaats voor hem kan vinden.

Aanbevolen: