Julie Chen heeft al kritiek op een 'BB All Stars'-huisgast

Inhoudsopgave:

Julie Chen heeft al kritiek op een 'BB All Stars'-huisgast
Julie Chen heeft al kritiek op een 'BB All Stars'-huisgast
Anonim

Fans beginnen te merken dat Julie Chen meer flexibiliteit heeft gekregen met wat ze zegt tijdens het huidige BB All-Stars-seizoen.

We zien meer van haar persoonlijkheid tijdens interviews samen met de andere huisgasten, en ze gebruikt ook haar eigen slogans om de show te ondertekenen - sommigen denken zelfs dat ze foto's maakt bij Ellen DeGeneres met haar vrijheid van de BB-producenten.

Ga achter een gast aan

Julie Chen schuwt haar gedachten over de gameplay van de All-Stars tot nu toe niet. De gastheer had enkele keuzewoorden voor Memphis met EW, die zijn spel bashing en de recente HOH-run;

“Ik denk dat hij zichzelf pijn heeft gedaan met zijn HOH-regering. Zoals je hem vorige week hoorde zeggen toen hij Head of Household won, was dat een primeur voor hem. Zeker, hij bereikte de Final 2 in seizoen 10 een tiental jaar geleden, maar velen dachten dat het kwam omdat hij een sterke partner had in Dan Gheesling (die vervolgens met eenparigheid van stemmen won). Memphis heeft nog nooit HOH-kracht ervaren en dat was te zien. Het is één ding om te doen wat het beste is voor je eigen spel, maar om te zeggen dat je dat doet en om er zo schaamteloos en bijna onsympathiek over te doen tegen iedereen - inclusief zijn eigen alliantieleden - was niet slim. Misschien noemde hij David een rookie omdat hij dat eigenlijk van zichzelf vindt en niet ontdekt wil worden? Ik ben verbijsterd over zijn spel. Ga je achter David en Nicole A. aan? Hoe zijn beide een bedreiging voor zijn spel? Verwacht het onverwachte.”

Haar opmerkingen zullen zeker leiden tot een interessant interview tussen de twee - zoals we in het verleden en vorig seizoen hebben gezien, is de gastheer niet bang om een deelnemer het te laten hebben. Natuurlijk zijn de fans dat ook niet, die tot nu toe ook kritisch waren over het spel van Memphis;

Het zal interessant zijn om te zien hoe de rest van het seizoen verloopt - met Kaysar alleen spelend, kunnen we wat vuurwerk zien als allianties hun zinnen ergens anders op andere doelen en allianties richten.

Nu maar hopen dat de All-Stars niet op safe spelen en dat er wat drama ontstaat! Het is tenslotte een All-Star-seizoen.

Bronnen – Twitter & Ew

Aanbevolen: